~~nikt | |
|
|
możesz wybrać kasę, możesz zamknąć rachunek i co dalej wrócisz do swojego banku, gdzie może jest jakaś opłata związana z prowadzeniem rachunku, albo wyższa opłata za przelew, opłata za kartę itp ???????????
Nie sądzę, jeśli się przekonasz że kruczków nie ma to na wszelki wypadek zostawisz sobie to konto,a jak poznasz ofertę i okaże się że jest pod jakimś względem lepsza, to co zrobisz? Jeżeli kruczków nie ma , to może rzeczywiście jest to bank o wyższej kulturze (tak mówi reklama w telewizji) |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~klient | |
|
|
CYTAT możesz wybrać kasę, możesz zamknąć rachunek i co dalej wrócisz do swojego banku, gdzie może jest jakaś opłata związana z prowadzeniem rachunku, albo wyższa opłata za przelew, opłata za kartę itp ??????????? Nie sądzę, jeśli się przekonasz że kruczków nie ma to na wszelki wypadek zostawisz sobie to konto,a jak poznasz ofertę i okaże się że jest pod jakimś względem lepsza, to co zrobisz? Jeżeli kruczków nie ma , to może rzeczywiście jest to bank o wyższej kulturze (tak mówi reklama w telewizji) Jeżeli jesteś z tego banku i wiesz że kruczków nie ma, albo inaczej - wiesz że jakieś kruczki są to odpowiedz. Temat związany z opłatami w innych bankach lub ich braku pozostaw klientom ( kto szuka banku bez opłat lub z minimalnymi opłatami to go znajdzie) P.S. Co z tym wpłatomatem |
|
|
~~nikt | |
|
|
tak samo jak ty szukam banku i dobrej oferty, o wpłatomacie na stronie banku nic nie pisze, najlepiej idź i sprawdź
|
|
|
~~Agnieszka | |
|
|
CYTAT [cytat]???? Temat: Na stronie alior banku jest \\\"konkurs-ankieta\\\". Wypełniam ankietę - podpisuję z aliorem umowę na założenie i prowadzenie rachunku (bez karty debetowej)za 0 zł. Zgodnie z regulaminem do 7 dni na to konto Alior przelewa mi 100zł. Wypłacam te pieniążki z konta w kasie banku (bez marż, prowizji itd). Ba - nawet rozwiązuje Umowę. Mam 100zł w kieszeni Gdzie jest kruczek?? Proszę mi wyjaśnić czy dobrze rozumuje. NIE MA ZADNYCH KRUCZKÓW!!! SAMA BIORE W TYM UDZIAŁ I POŁOWE MOJEGO WYDZIAŁU W PRACY OKOŁO 40 OSÓB.WYSTARCZY WEJSĆ NA STRONE ALIOR BANK I WYPEŁNIC \\\"konkurs-ankieta\\\ I 100 ZŁ JEST TWOJE |
|
|
~~MAG | |
|
|
Włoski badziew - nie podniecajcie się
|
|
|
~~MAREK | |
|
|
CYTAT [cytat][cytat]???? NIE MA ZADNYCH KRUCZKÓW!!! SAMA BIORE W TYM UDZIAŁ I POŁOWE MOJEGO WYDZIAŁU W PRACY OKOŁO 40 OSÓB.WYSTARCZY WEJSĆ NA STRONE ALIOR BANK I WYPEŁNIC \\\\\\\"konkurs-ankieta\\\\\\ I 100 ZŁ JEST TWOJE Zgadza sie wszystko nie ma zadnych kruczków byłem teraz zalogowałem sie pytania sa banalnie proste kazdy odpowie.100 zł jest juz moje.Polecam TAKIE BANKI JAK ALIOR!!!! |
|
|
~~MAREK | |
|
|
https://www.konkurs.aliorbank.pl/
TU wystarczy wejsć i odpowiedzic na 9 pytan i masz 100 zł bez zadnych gwiazdek i kruczków.Taka jest prawda i juz. |
|
|
~~klient | |
|
|
overnight ?
W jakich godzinach będą zamrożone pieniążki?? (te 50%) |
|
|
~~slide | |
|
|
Wszedzie sa jakies haczyki, wy myslicie ze ktos da wam za dRMO 100 ZŁ? JAK ZALOZYSZ KONTO, TO CIEKAWE JAKIE SA WARUUNKI ZEBY ZLIKWIDOWAC POTEM TEGO STRUPA JAK TU IEKTORZY MYSLA. Zreszta chcecie to sie bawcie, nc nikomu nie daje sie za darmo, tu napewno jest jakis podstep
|
|
|
~~obiektywny | |
|
|
Widze ,ze konkurencje szlak trafia bo okazało sie ze nie ma zadnych kruczków i naprawde mozna bez zobowiazan dostac 100 zł od Alior Banku.Jak dostaniesz te 100 zł to bez problemu mozesz zmienić bank jak ci sie nie podoba i zadnych ukrytych kosztów nie poniesiesz ,a 100 zostaje u ciebie.A jak zrobicie to z zona lub męzem razem to macie 200zł.Łaski wam nikt nie robi bo wy odpowiadacie na pytania(bardzo proste)a Bank za ta odpowiedz płaci.I cała.I co tu pisac i gadac taka prawda.Tylko trzeba sie spieszyc bo ta zabawa niebawem sie konczy!!!!.
|
|
|
~~magda | |
|
|
CYTAT Widze ,ze konkurencje szlak trafia bo okazało sie ze nie ma zadnych kruczków i naprawde mozna bez zobowiazan dostac 100 zł od Alior Banku.Jak dostaniesz te 100 zł to bez problemu mozesz zmienić bank jak ci sie nie podoba i zadnych ukrytych kosztów nie poniesiesz ,a 100 zostaje u ciebie.A jak zrobicie to z zona lub męzem razem to macie 200zł.Łaski wam nikt nie robi bo wy odpowiadacie na pytania(bardzo proste)a Bank za ta odpowiedz płaci.I cała.I co tu pisac i gadac taka prawda.Tylko trzeba sie spieszyc bo ta zabawa niebawem sie konczy!!!!. A co zalozyles juz tam konto? odebrales kase? pogadamy jak to zrobisz? a to nie konkurencja pisze tylko ludzie myslacy a nie podniecajacy sie nazwaPROMOCJA. widac malo znasz sie na marketingu hehe |
|
|
~~PKO | |
|
|
]
A co zalozyles juz tam konto? odebrales kase? pogadamy jak to zrobisz? a to nie konkurencja pisze tylko ludzie myslacy a nie podniecajacy sie nazwaPROMOCJA. widac malo znasz sie na marketingu hehe[/cytat] Ja załozyłem konto i niepisali nigdzie ze to jakas PROMOCJA. 100 ZŁ bedzie moje bo niby dlaczego ma nie byc sprawa jest czysta i bez zadnych kruczkówsprawdz sobie sam i po sprawie https://www.konkurs.aliorbank.pl/. |
|
|
~~maja | |
|
|
a czytał ktoś regulamin konkursu?jak nie to polecam.
|
|
|
~~jakison | |
|
|
CYTAT a czytał ktoś regulamin konkursu?jak nie to polecam. Czytał i co??? |
|
|
~~zbrodnik | |
|
|
DO tych, którzy założyli już konto w AB. Które konto założyliście, lub planujecie założyć?
|
|
|
~~maja | |
|
|
bo Polacy to niezbyt myslacy ludzie i latwo w butelke sie daja nabic. Zobaczymy jak dlagu bedziecie sie cieszyc z tej stowy. Widac ze niebardzo mysliucie coniektorzy skoro wydaje sie wam ze ALior nie bedzie zadal nic w zamian. zdziwicie sie. Czemu? Tu ktos mial racje piszacv ze nic nie ma za darmo. Przeciez to nienormalne zeby ktos rozdawal pieniadze za darmo a najmniej prawdopodobne jest zeby to byl bank. Myslcie ludzie zanim im swoje dane dacie do obrotu. Sami wyrazacie zgode wysylajac im swoj email i zgadzajac sie na przetwarzanie waszych danych. Super
|
|
|
~~Madzia | |
|
|
CYTAT bo Polacy to niezbyt myslacy ludzie i latwo w butelke sie daja nabic. Zobaczymy jak dlagu bedziecie sie cieszyc z tej stowy. Widac ze niebardzo mysliucie coniektorzy skoro wydaje sie wam ze ALior nie bedzie zadal nic w zamian. zdziwicie sie. Czemu? Tu ktos mial racje piszacv ze nic nie ma za darmo. Przeciez to nienormalne zeby ktos rozdawal pieniadze za darmo a najmniej prawdopodobne jest zeby to byl bank. Myslcie ludzie zanim im swoje dane dacie do obrotu. Sami wyrazacie zgode wysylajac im swoj email i zgadzajac sie na przetwarzanie waszych danych. Super Polacy, jak mówisz o sobie baranie to nie pisz że polacy to gupole sam pewnie taki jestes czytac nie umiesz to nie wiesz o co tu chodzi.Mądry Polak przeczytał dokładnie zasady Alior Banku wział 100 zł i sam wie czy dobrze zrobił czy zle.Ty pewnie sam to zrobiłes i Głupa udajesz. |
|
|
~~Pan Samochodzik | |
|
|
https://www.konkurs.aliorbank.pl/. Wejdz i sprawdz sam świetna i dobra sprawa
|
|
|
~~maja | |
|
|
CYTAT CYTAT bo Polacy to niezbyt myslacy ludzie i latwo w butelke sie daja nabic. Zobaczymy jak dlagu bedziecie sie cieszyc z tej stowy. Widac ze niebardzo mysliucie coniektorzy skoro wydaje sie wam ze ALior nie bedzie zadal nic w zamian. zdziwicie sie. Czemu? Tu ktos mial racje piszacv ze nic nie ma za darmo. Przeciez to nienormalne zeby ktos rozdawal pieniadze za darmo a najmniej prawdopodobne jest zeby to byl bank. Myslcie ludzie zanim im swoje dane dacie do obrotu. Sami wyrazacie zgode wysylajac im swoj email i zgadzajac sie na przetwarzanie waszych danych. Super Polacy, jak mówisz o sobie baranie to nie pisz że polacy to gupole sam pewnie taki jestes czytac nie umiesz to nie wiesz o co tu chodzi.Mądry Polak przeczytał dokładnie zasady Alior Banku wział 100 zł i sam wie czy dobrze zrobił czy zle.Ty pewnie sam to zrobiłes i Głupa udajesz. A co * masz już te kase w garsci? Zalozyłas i zlikwidowałaś konto w Aliorze? Wiec nie p.... bo sie niedobrze robi jak sie Ciebie * czyta. NIe odpisuj bo szkoda twoich palców, lepiej tipsy sobie zrob. W sumie skoro te stówke dostałaś (co jest niemozliwe) to akurat ci * starczy. Won do garów!!!!!!!!! moderowano nie używać słów obraźliwych! |
|
|
~~nowy klient AB | |
|
|
Nie 100 tylko 90 zł. a następne pytanie będzie, powiadomią mnie:-))). To bardzo ciekawe, trochę nie bardzo w to wierzę ale warto spróbować:-))))
|
|
|
~~maja 2 | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT bo Polacy to niezbyt myslacy ludzie i latwo w butelke sie daja nabic. Zobaczymy jak dlagu bedziecie sie cieszyc z tej stowy. Widac ze niebardzo mysliucie coniektorzy skoro wydaje sie wam ze ALior nie bedzie zadal nic w zamian. zdziwicie sie. Czemu? Tu ktos mial racje piszacv ze nic nie ma za darmo. Przeciez to nienormalne zeby ktos rozdawal pieniadze za darmo a najmniej prawdopodobne jest zeby to byl bank. Myslcie ludzie zanim im swoje dane dacie do obrotu. Sami wyrazacie zgode wysylajac im swoj email i zgadzajac sie na przetwarzanie waszych danych. Super Polacy, jak mówisz o sobie baranie to nie pisz że polacy to gupole sam pewnie taki jestes czytac nie umiesz to nie wiesz o co tu chodzi.Mądry Polak przeczytał dokładnie zasady Alior Banku wział 100 zł i sam wie czy dobrze zrobił czy zle.Ty pewnie sam to zrobiłes i Głupa udajesz. A co * masz już te kase w garsci? Zalozyłas i zlikwidowałaś konto w Aliorze? Wiec nie p.... bo sie niedobrze robi jak sie Ciebie * czyta. NIe odpisuj bo szkoda twoich palców, lepiej tipsy sobie zrob. W sumie skoro te stówke dostałaś (co jest niemozliwe) to akurat ci * starczy. Won do garów!!!!!!!!! moderowano nie używać słów obraźliwych! Do ~maja mam kase i moja zona tez jedziemy na Karaiby a ty sie dalej onanizuj przy kopie. |
|
|
~~krzysiek | |
|
|
Do ~maja mam kase i moja zona tez jedziemy na Karaiby a ty sie dalej onanizuj przy kopie.[/cytat]
Pewnie z zasilku dla bezrobotnych |
|
|
~~Marcinek | |
|
|
https://www.konkurs.aliorbank.pl/. nie z bezrobocia ja TU tylko wszedłem
|
|
|
~~Marinka | |
|
|
Dobre dobre:haha::haha:
|
|
|
~~bankowiec | |
|
|
Witam wszystkich ktorzy tak bardzo podniecaja sie nowym bankiem Alior ktory powstal w Stalowej Woli mam kolege ktory pracuje juz w tym banku w Warszawie ,i powiem tyle ze zobaczycie czy beda takie kokosy jak obiecywali ze ,zadne inne banki nie beda mialy startu z informacji wynika ze co niektorzy juz sie przejechali na nowej otwartej placowce w Warszawie a gazety juz sie rozpisuja o negatywnej stronie tego banku:
Alior Bank wystartował, ale jego właściciel ma kłopoty: Wczoraj zaczął działać Alior Bank. Jego właściciel szuka sposobu na spłatę długów w zagranicznych bankach - pisze "Rzeczpospolita". Wystarczy sobie poczytac na stronkach internetowych o tym banku jak zwykle bez rewelacji i kokosów.... |
|
|