~~kris | |
|
|
A co mnie obchodza jakies kłopoty oferta Alira jest narazie nie do pobicia,więc nie ma się co zastanawiać rozum kazdy ma i sam wybiera.A opinie słyszałem narazie pozytywne bo to co gazety pisza to ....mozna by dyskutować ,ale nie znalazłem nic nie dobrego o samym banku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~klaudia | |
|
|
CYTAT A co mnie obchodza jakies kłopoty oferta Alira jest narazie nie do pobicia,więc nie ma się co zastanawiać rozum kazdy ma i sam wybiera.A opinie słyszałem narazie pozytywne bo to co gazety pisza to ....mozna by dyskutować ,ale nie znalazłem nic nie dobrego o samym banku. To poczyta prase, oraz opinie obecnych pracowników. Zgadza sie ze kazdy ma rozum i jesli na samym poczatku dzialanosci bank ma takie duze kłopoty znaczy ze to jest cos nie tak z nim. Ja na pewno nie skorzystam z usług banku ktory zanim sie otworzył na dobre ma juz ogon dlugów. |
|
|
~~Edzio | |
|
|
CYTAT Alior Bank wystartował, ale jego właściciel ma kłopoty: Wczoraj zaczął działać Alior Bank. Jego właściciel szuka sposobu na spłatę długów w zagranicznych bankach - pisze "Rzeczpospolita". Ja właśnie słyszałem, że koleś który to zakłada wcześniej narobił jakichś przekrętów w BPH czy jakimś innym banku. Ludzie tak mówią, więc może być z tym różnie... CYTAT A co mnie obchodza jakies kłopoty oferta Alira jest narazie nie do pobicia,więc nie ma się co zastanawiać Wiesz, z takim podejściem to i ludzie Bagsikowi pieniądze powierzali, bo miał dobrą ofertę... |
|
|
~~PKO | |
|
|
JAK KTOŚ WIE JAKIEGO TYPU SA TE DŁUGI I JAK ONE WYGLADAJA NA RYNKACH FINANSOWYCH SWIATA TO DOSKONALE WIE ZE TAKIE DŁUGI SA NORMALNOSCIA A NIE ZADNA TRAGEDIĄ POZATYM NIE MAJA NIC KOMPLETNIE WSPÓLNEGO Z ALIOR BANKIEM W POLSCE.ALIOR BANK JEST INACZEJ FINNASOWANY.Włoska gazeta "Il Messaggero"; Wczoraj spółka wydała komunikat, w którym podała, że rozmawia z włoskimi bankami na temat refinansowania swojego długu w zagranicznych bankach. Znajduje się wśród nich m.in. UniCredit, właściciel największego polskiego banku Pekao SA. Negocjacje mają się zakończyć w najbliższych dniach...."
|
|
|
~~monika | |
|
|
Żenujące komentarze.
Brak jakiejkolwiek merytorycznych argumentów przeciwko Aliorowi, bo niby skąd one miałyby się na tym etapie wziąć? Pytanie z czyjej inspiracji one powstają? Kto się boi Aliora? Konkurencja? |
|
|
~~derek | |
|
|
o zonka dyrektora napisala
|
|
|
~~Monika | |
|
|
Nazywam sie Monika ja to napisałam i niestety nie jestem zoną dyrektora banku ani w nim nie pracuje ale moze kiedys będę zoną jakiegos dyrektora a na bankowosci sie nie znam ale umiem czytac i wyciagać z tego wnioski .Alior Bank, największy w Europie bank tworzony od podstaw, buduje własną społeczność i zasięga rad i opinii swoich przyszłych klientów jeszcze przed rozpoczęciem działalności operacyjnej.
Poza cyklicznie organizowanymi konsultacjami z lokalnymi społecznościami w 50 miastach, Alior Bankzaprasza do wspólnego budowania banku również w Internecie. Wskazówki potencjalnych klientów zostaną wykorzystane przez Bank przy opracowaniu oferty i modelu obsługi. Na stronie konkursu, przygotowanej przez Bank we współpracy z agencją Artegence, już teraz można założyć wirtualne konto i podzielić się swoimi opiniami i oczekiwaniami wobec powstającego Banku. Zaangażowanie wszystkich uczestników akcji zostanie docenione przez Bank, który przyzna im gwarantowane nagrody pieniężne. Za udzielanie odpowiedzi na pytania każdy może otrzymać 100 zł, niezależnie od liczby uczestników. Osoby, które zechcą zaprosić swoich znajomych do udziału w konkursie, mogą wygrać setki atrakcyjnych nagród, m.in. samochód (VW Passat), nowoczesne laptopy i iPhone’y. Jednocześnie po raz pierwszy w Polsce przyszli klienci Banku mają wpływ na to, jaki numer rachunku osobistego zostanie im przyznany. Jeśli zdecydują się na jego założenie w Alior Banku po zakończeniu konkursu, sześć cyfr numeru ich wirtualnego konta konkursowego stanie się ostatnimi sześcioma cyframi numeru ich rachunku osobistego. Dzięki temu ten ostatni będzie bardziej przyjazny i łatwiejszy do zapamiętania. Zastosowanie przez Artegence innowacyjnych rozwiązań technologicznych umożliwia uczestnikom konkursu budowanie internetowej społeczności Alior Banku. Każdy, kto zamieści w swoim profilu zdjęcie, zostanie uwieczniony na wirtualnej kuli, rosnącej wraz z liczbą zakładanych kont konkursowych. Funkcja ta stanowi spójną z najnowszymi trendami marketingu interaktywnego metodę budowania pozytywnych relacji z marką. Koncepcja konkursu została opracowana przez Alior Bank we współpracy z agencją Artegence, która jest również odpowiedzialna za przygotowanie designu i narzędzi, wykorzystanych na stronie konkursu. |
|
|
~~Monika | |
|
|
Tu wystarczy poczytac i wiesz wszystko http://www.aliorbank.pl/pl/:haha:
|
|
|
~~c-r | |
|
|
porypało was z tym bankiem.kto u licha, az tak sie reklamuje.nie wazne co gadaja -wazne ,ze gadają. żałosne.....
|
|
|
~~zona dyrektora | |
|
|
Słyszałem ze ten bank organizuje konkurs w ktorym gwarantuje kazdemu 100 zeta
|
|
|
~~BPH | |
|
|
CYTAT Słyszałem ze ten bank organizuje konkurs w ktorym gwarantuje kazdemu 100 zeta https://www.konkurs.aliorbank.pl/ |
|
|
~~renata | |
|
|
chyba cos kiepsko stoi ten bank skoro oglasza sie na forum, nie wierze MOnika ze to co wylalas tu na stronke to tak od siebie napisalas. Przestan . A z tym 100 zeta cos mi nieladnie pachnie
|
|
|
~~Moniczka | |
|
|
Renatko :haha:jak wazmiesz 100 zeta to zaraz zmienisz zdanie i napiszesz o tym zobaczysz i pachniec Ci bedzie ładnie
|
|
|
~~renata | |
|
|
CYTAT Renatko :haha:jak wazmiesz 100 zeta to zaraz zmienisz zdanie i napiszesz o tym zobaczysz i pachniec Ci bedzie ładnie A ty wzielas? no to jak wezmiesz to pogadamy. hmm tylko czy rodzina dyrektora tak jak ty moze brac stowke? |
|
|
~~felek | |
|
|
[
tylko czy rodzina dyrektora ....[/cytat] czytajcie regulaminy nie bedzie takich wątpliwosci:haha: |
|
|
~~ali | |
|
|
czytamy ,czytamy..
|
|
|
~~klient | |
|
|
założyłem konto i mam 100zł (żadnej lipy)
|
|
|
~~jaaaa | |
|
|
CYTAT Słyszałem ze ten bank organizuje konkurs w ktorym gwarantuje kazdemu 100 zeta ta w ten sposob ze ty odpowiadasz na pytania ( to ankieta sprytne nikt niemusi chodzic po ludziach i pytac) ty wygrywasz WIRTUALNE pieniadze, podajesz swoje dane ( rklamy na poczte przyjda na bank) a na koncu zeby dostac kase msisz komus polecic i jeszcze zalozyc rachunek tam hehe |
|
|
~~Romek | |
|
|
]
ta w ten sposob ze ty odpowiadasz na pytania ( to ankieta sprytne nikt niemusi chodzic po ludziach i pytac) ty wygrywasz WIRTUALNE pieniadze, podajesz swoje dane ( rklamy na poczte przyjda na bank) a na koncu zeby dostac kase msisz komus polecic i jeszcze zalozyc rachunek tam hehe[/cytat] BZDURY PISZESZ TOTALNE BYŁLLLLLLLLLLEM TO WIEM JAK JEST NIE MUSISZ NIKOMU NIC POLECAC!!!! ODPOWIADASZ TYLKO NA PYTANIA ZAKŁADASZ NA TYDZIEN KONTO (ZDNYCH KOSZTÓW)I CO CIEKAWE BĘ ZADNYCH KOSZTÓW REZYGNUJESZ A 100 ZŁ CI ZOSTAJEI taka cała prawda jest!!!!!!! |
|
|
~~klient | |
|
|
nikomu nic nie polecałem a stówe mam
|
|
|
~~dyr.banku | |
|
|
CYTAT nikomu nic nie polecałem a stówe mam ta zobaczymy na ak długo. Ale cielęta z tych Polaków, ułomny wierzy ze kazdy oddzial w całej POlsce moze zapewnic wszytskim swoim klientom stówke. Chyba sami nie wierzycie wte cuda. |
|
|
~~Mateusz | |
|
|
CYTAT CYTAT nikomu nic nie polecałem a stówe mam ta zobaczymy na ak długo. Ale cielęta z tych Polaków, ułomny wierzy ze kazdy oddzial w całej POlsce moze zapewnic wszytskim swoim klientom stówke. Chyba sami nie wierzycie wte cuda. Idz sam i sie przekonasz, ze tak naprawde jest ja 100 mam bez łaski. A JESLI DLA CIEBIE TO CUD TO ZNACZY ,ZE CUDA SIE ZDAZAJA |
|
|
~~I CO?? | |
|
|
|
|
|
~~ciekawy | |
|
|
I jak wam sie podoba jak nie ma kurczaków tylko fajny bank stoi?
|
|
|
|
|
|
No wlasnie a co z tymi biednymi kurczatkami??? Czyje one byly, wie ktos???
I co do tej 100. Jak juz ja wezme to moge darmowo i bezproblemowo zamknac rachunek??? Bo to chyba o zwykly ROR chodzi. |
|