|
|
|
W tej chwili zalatwic prawko nie jest juz tak prosto jak kiedys. Jesli myslisz ze dasz 1000 i masz wszystko w du.. to sie grubo mylisz.
Fakt zalatwic sie da bo wszystko sie da ale nie tak prosto jak kiedys. Swego czasu zalatwienie kosztowalo 400zeta, kazdy zarabial a zdajacy mial pewnosc ze sieadjac za kolkiem zda. Teraz wszystko wyglada inaczej bo nikt nie bedzie sie narazal zeby ci zaliczyc jak ewidentnie zrobisz cos glupiego. Teraz sa kamery mikrofony i nie jest tak kolorowo. Egzaminatporzy sa losowani wiec nie masz pewnosci na kogo trafisz. Zalatwianie ma sens tylko i wylacznie ze wzgledu na HUMORY egzaminatorow. Fakt teraz mozna sie odwolywac bo sa kamery kiedys ich nie bylo i mogli ci wmowic wszystko. A fakt faktem czy zdasz za pierwszym czy za dziesiatym czy zalatwisz czy nie czy wyjezdzisz na kursie 30h czy dokupisz dodatkowe i wyjezdzisz 100h to musisz miec w glowie rozum i tylko to da ci pewnosc i normalnosc na drodze. Nauczyc sie jezdzic nauczysz dopiero za wlasnym kolkiem. Z kazdym kilometrem czlowiek nabiera doswoadczenia i po kazdym kilometrze jest madrzejszym kierowca (przynajmniej tak byc powinno). Rozwagi za kierownica, troche wiekszego myslenia i bedzie git na drogach. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
To jest egzaminator-dręczyciel i komentator. Niech obleje albo robi jak chce ale tak "gada" że ja bym mu wpiernik spuścił.
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Sty 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Zdałaaaaaaaaam! Za pierwszym razem. Testy bezbłędnie, placyk prawie bezbłednie ;) (łuk trzeba było powtórzyć bo mi autko zgasło) i miasto bez żadnego błędu!
Nie dawałam nikomu żadnej łapówy! Uczcie się ludziska uczcie i nie denerwujcie bo to chyba przez te emocje tyle ludzi z placyku nie wyjeżdża. Wielkie podziękowania dla mojego instruktora Pana Mirka z Rotransu - wspaniały spokojny ale i bardzo wymagający. Wiem, że jeszcze mistrzem kierownicy nie jestem, ale wiem tez że mam solidne podstawy do tego żeby teraz zdobywać większe doświadczenie! Pozro dla wszystkich zdających na prawo jazdy! |
|
Dołączył: 21 Sty 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
A i egzaminatorzy to też normalni ludzie, po egzaminie mój nawet coś zażartował i życzył wesołych świąt.
|
|
|
|
|
Podobno jest dochodzenie prowadzone i z jednej ze szkół jazdy zaczeła Policja ludzi na przesłuchania wzywać w sprawie załatwiania egzaminów. Ciekawe czy będą prawa jazdy załatwiaczom cofać ja jestem za!
|
|