Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Stalowa Wola
Data koncertu: 12 lutego 2010, godz. 23:30 Miejsce: klub ARKADIA oficjalna informacja pobrana ze strony: www.boys.art.pl Oficjalna strona zespolu //moderowano tytuł bo nie piszemy z capS lockiem - anulka Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Idziemy ze znajomymi chociaż nie lubię takiej muzyki ale jak człowiek wypije piwko, to mu nie przeszkadza może przezyję
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
|
|
Na plakacie pisze że koncert jest o 22:00 .. ;)
Pier***ol System Lecz Rób To Stylowo :) |
|
|
|
|
Z tą godziną coś faktycznie nie tak jest. Sami zobaczcie:
plakat Arkadii http://clubs4u.pl/dimg/po/b/910.jpg i info z oficjalnej strony zespołu (http://www.boys.art.pl/koncerty/?v=16&i=837: Strona 675 z 677 Koncerty Stalowa Wola Data koncertu: 12 lutego 2010, godz. 23:30 Miejsce: klub ARKADIA |
|
|
|
|
po co mieli napisac na plakacie ze 23:30 ? wczesniej ludzie podejda to wiecej wpadnie :] jak powiedza ze koncert opozni sie o godzinke watpie ze ktos sie obrazi :]
|
|
|
|
|
No właśnie ...
Ale chyba lepiej trzymac się wersji z plakatu Arkadii Lepiej byc za wczesnie niz za poźno Pier***ol System Lecz Rób To Stylowo :) |
|
|
|
|
CYTAT Idziemy ze znajomymi chociaż nie lubię takiej muzyki ale jak człowiek wypije piwko, to mu nie przeszkadza może przezyję Każdy tak mówi że nie lubi że nie słucha ... a jak tylko sie pojawia muzyka disco polo to parkiety pękają w szwach ... A tak poza tym to miłej i udanej zabawy |
|
|
|
|
Dokladnie Stalowiaku Czy jest jakakolwiek impreza kazdy wychodzi na parkiet czy to spiewa znajac refren badz cala piosenke. Ludzie udaja ze nie sluchaja biesiady albo disco polo a co prawda przy tym najlepiej sie czlowiek bawi (jak popije)
//moderowano - wiadomo za co - buziaki Virek - anulka Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Tak tak ... Sam widziałeś np w Discoparty jaka słuchalność a niby nikt tego nie słucha ...
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
taaaa w Stalówce nikt nie słucha....a jak było na ostatnim koncercie Boysów? Ano nie było gdzie palca wcisnąć...no kto by pomyślał......Ale jaki wstyd się przyznać,że fajną muzę grają i się jej słucha??? No przecież w "mieście" nie wypada
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Dokladnie jak gralem w discoparty to sluchalnosc byla dosyc wysoka jak na radio z muzyka disco polo Srednia wieku 15-50
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
a ja nie ukrywam że słucham disco-polo
|
|