|
|
|
Wystarczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Wystarczy ale czy dla 4 dorosłych mężczyzn ? Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Zależy od apetytu tych mężczyzn Moim zdaniem na 4 jest w sam raz
|
|
|
|
|
jedzenie ok w smaku i w ilości a wierzcie mi ze duży facet ze mnie i rzadko bywam najedzony
niestety sztućce niedomyte i troche wiecej niż troche psuje to wrazenie z pobytu w knajpie :/ byłem 3 razy i 3 razy łącznie ze znajomymi dostaliśmy brudne sztućce plus niedomyte talerze :/ gdyby nie te"przygody" to knajpa stała by sie moją ulubioną bo klimat ok i wogule elegancko klimatycznie urządzona. do 3 razy sztuka,wiecej tam niepojade :/ |
|
|
|
|
Ilość OK - Jakość nie bardzo.
w smaku trochę mdłe.. ale znam zwolenników tej pizzy. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
nie można nazwac tego pizza tylko zapychaczem za pare złotówek jak dla mnie syf
|
|
|
|
|
CYTAT nie można nazwac tego pizza tylko zapychaczem za pare złotówek jak dla mnie syf ZGADZAM się są to masówki wszystkiego mało na pizzy i klimat w środku nie fajny brudno zimno i ogólny syf :-( |
|
|
|
|
Jadłam niedługo po otwarciu więc może coś się zmieniło (oby!)
Pizza jest ogromna ale bardzo niedobra. Bez keczupu zabijającego smak dodatków - nie do zjedzenia. Jak w mieście przybędzie studentów na pewno będzie miala powodzenie. Student z keczupem zje wszystko ;-) Wystarczająco duża, niedroga i zdecydowanie smaczniejsza jest pizza z Dagrasso. |
|
|
|
|
moim zdaniem pizza jest ok tylko sosy moim gustom nieprzypadły, polecam serową biesiadę
|
|