Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
broń boże nie zaprzeczam - gdyby Quattro się chciało z tym kryć to pewnie jak już wcześniej wspomniałam nie jechało by tam podpisanym firmowym samochodem. Czy coś w tym złego???
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Moim zdaniem... biedronka ma dobre i POLSKIE produkty bo nawet nizszej cenie niz w Tesco. A ze na soku czy jakimkolwiek inny produkcie pisze biedronka ? Nie wiem czy ktos kiedys wnikal ale na artykulach (w wiekszosci) pisze: Wyprodukowano dla Biedronka... a kto produkuje ? Przewaznie te "lepsze" firmy ktore w innych sklepach sa pod etykietami reklamowanymi w tv Za reklame i etykiete trzeba zaplacic ... a dana firma musi miec z tego pieniadz. Sadze, ze lepiej tak jak Quattro czy Phong Lan czy Rustica kupowac w Biedronce polskie produkty anizeli Da Grasso czy Biesiadowo... maja dostarczane praktycznie wszystko z centrali. A ile jedzie i w jakich warunkach... nikt tego nie wie
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Żuber jezeli jestes taki biegły w kosztach to co cie powstrzymuje przed otwarciem pizzeri i w oparciu o swoje wyliczone koszty wyprodukowania pizzy otwarcie takowej i skasowanie konkurencji ???
Polityka cenowa pizzeri na zasadach franczyzny (Da Grasso ,Telepizza ,Biesiadowo) jest prosta jak budowa cepa. Duzy może więcej ,więc te sieci mają wlasna dyzstrybucje towarow lub umowy popodpisywane z hurtowniami i producentami (większośc to polscy producenci tak na marginesie) i jeżeli powiedzmy kupuja ser w mleczarni to na pewno duuużo taniej niż nawet hurtownia .Podobnie dzialają duzę sieci sklepów (Tesco ,Kaufland ,Biedronka ).Umowy długoterminowe z ustalona ilościa odbieranego towaru .Interceptor ciekawi mnie czy ty robisz zakupy w tych sieciowych sklepach ,zapewne tak albo zyjesz w przesiadczeniu że w małych sklepach jest inny ,lepszy towar bo droższy ??Zabawne .TY kupujesz majonez w słoiku 0,5 l bo tyle ci jest potrzeba i płaciśz za niego 4 zł a ktoś kupuje tego majonezu w tygodniu tyle co ty przez 10 lat nie zużyjesz to powinien płacić tyle samo co Ty ? a to jest ten sam producent majonezu,to samo z serem ,mąką ,szynka itp skladnikami które znajduja sie na pizzy stąd sie bierze taka różnica cenowa .Po prostu nie ma duzo posredników między kupującym a konsumentem a każdy laik wie że im więcej pośredników w sprzedaży danego towaru tym, cena owego jest o wiele wyższa.Czysta ekonomia .Pracowalem kilka lat jako przedstwaiciel handlowy która zaopatruje większośc punktów gastronomicznych na podkarpaciu i wszystkie zaopatruja się w podstawowe produkty w jednej hurtowni z Tarnobrzega ( google prawde ci powiedza ) Virus wbij sobie w google hasło HACCP i juz wszystko będziesz wiedzial w jakich warunkach towar jest dowożony ,przechowywany itp. |
|
|
|
|
CYTAT Żuber jezeli jestes taki biegły w kosztach to co cie powstrzymuje przed otwarciem pizzeri i w oparciu o swoje wyliczone koszty wyprodukowania pizzy otwarcie takowej i skasowanie konkurencji ??? Typowy wpis z dziedziny: "Uderz w stół a nożyce się odezwą". Czytałeś wszystkie wypowiedzi użytkowników? Wiesz do czego tak napisałem? Chyba raczej nie. Wiec proponuje od początku przewertować wpisy a potem się wymądrzać i kogoś poprawiać. NON SERVIAM |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Żuber jezeli jestes taki biegły w kosztach to co cie powstrzymuje przed otwarciem pizzeri i w oparciu o swoje wyliczone koszty wyprodukowania pizzy otwarcie takowej i skasowanie konkurencji ??? Polityka cenowa pizzeri na zasadach franczyzny (Da Grasso ,Telepizza ,Biesiadowo) jest prosta jak budowa cepa. Duzy może więcej ,więc te sieci mają wlasna dyzstrybucje towarow lub umowy popodpisywane z hurtowniami i producentami (większośc to polscy producenci tak na marginesie) i jeżeli powiedzmy kupuja ser w mleczarni to na pewno duuużo taniej niż nawet hurtownia .Podobnie dzialają duzę sieci sklepów (Tesco ,Kaufland ,Biedronka ).Umowy długoterminowe z ustalona ilościa odbieranego towaru .Interceptor ciekawi mnie czy ty robisz zakupy w tych sieciowych sklepach ,zapewne tak albo zyjesz w przesiadczeniu że w małych sklepach jest inny ,lepszy towar bo droższy ??Zabawne .TY kupujesz majonez w słoiku 0,5 l bo tyle ci jest potrzeba i płaciśz za niego 4 zł a ktoś kupuje tego majonezu w tygodniu tyle co ty przez 10 lat nie zużyjesz to powinien płacić tyle samo co Ty ? a to jest ten sam producent majonezu,to samo z serem ,mąką ,szynka itp skladnikami które znajduja sie na pizzy stąd sie bierze taka różnica cenowa .Po prostu nie ma duzo posredników między kupującym a konsumentem a każdy laik wie że im więcej pośredników w sprzedaży danego towaru tym, cena owego jest o wiele wyższa.Czysta ekonomia .Pracowalem kilka lat jako przedstwaiciel handlowy która zaopatruje większośc punktów gastronomicznych na podkarpaciu i wszystkie zaopatruja się w podstawowe produkty w jednej hurtowni z Tarnobrzega ( google prawde ci powiedza ) Virus wbij sobie w google hasło HACCP i juz wszystko będziesz wiedzial w jakich warunkach towar jest dowożony ,przechowywany itp. Wiem co to jest HACCP Wybacz ale pracowalem w gastronomii i wiem co to sa przepisy a jak przewozony, przechowywany jest towar : Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Mi tam pizza bardzo smakowała zamówilismy największą na 4 osoby dla kazdego po 2 kawałki
sos pomidorowy i czosnkowy dobry a ten trzeci mi nie smakował minus to bardzo smierdzace ciuchy, włosy i ogólnie cała śmierdziałam ... i pranie trzeba było robic |
|
|
|
|
dzis idę tam, czy i po ile jest tam piwko???
|
|
|
|
|
byłem, jadłem ,było super i nawet tanio...polecam !!!
|
|
|
|
|
Zamówiłem wczoraj do domu XXXXL rozmiar.
Koniec stołowania się w tej pizzerii (nie jestem z konkurencji). Pizza i owszem duża ale to co najważniejsze jak myślę ma być zjadliwa. Ja wczoraj mogłem sztućce na niej połamać - nie wspomnę już o zębach. Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
Byłem tam i jestem zadowolony tzn. pizza mi smakowała.
|
|
|
|
|
bardzo dobra pizza i za przyzwoite pieniadze najadlem sie co nie miara
|
|
|
|
|
najlepsza pizza w mieście wszystko tanie i dobre fakt w środku troche mało miejsca ale super klimat stołów powinno być wiecej ale pozatym to chyba najlepsza i najtańsza pizza w mieście!!!!!!!!!polecam
|
|
|
|
|
Byłem 2-gi raz, pizza bardzo dobra, polecam nr 6 z boczkiem i nr 4 z salami i szczypiorkiem + oliwki do każdej
|
|
Dołączył: 9 Lut 2010r. Skąd: Miasto Roveroof Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja ostatnio zamawiałem pizze z dostawa do domu. Pizza dotarła gorąca Pizza OK tylko nad sosami to by można było popracować. Moze i sa ok ale nie pasują do pizzy przynajmniej ten przecier i pomarańczowy. W tym "czosnkowym" jakoś czosnku tez nie czuć
Ogólnie moja ocena 7/10 |
|
|
|
|
Mi też z tego lokalu pizza bardzo smakuje Tanio i smacznie i można się naprawdę najeść, a przy okazji, rośnie gonitwa miedzy konkurencją. Quattro zaczęło, rozdawać pizze, w tym sensie, że przy zakupie XXL to 2 średnie się dostaje gratis, o ile dobrze zrozumiałam reklamę w Radiu Leliwa Telepizza, chociaż nie "sama" wpadła na pomysł, bo to w końcu sieć pizzerii, dają pizzę dla znajomych gratis Aż miło patrzeć co firmy robią aby przysporzyć sobie większą ilość klientów Z czego MY klienci jesteśmy bardzo zadowoleni
MY.......................................... |
|
|
|
|
Biesiadowo ma dobra pizzę, cenowo wychodzi spoko.
Jednak wszystkie 3 sosy to tragedia. Coś dorzucaja, jakas przyprawe do tego białego przez co jest nie zjadliwy. Pizza sama, ew. z domowym ketchupem smakuje lepiej. A że jeden sos kosztuje 1,50zł bez 3ech wychodzi 4,50zł taniej. |
|
|
|
|
Jeden sos 1,50...?Ja zamawialam pizze i dali 3 sosy normalnie w cenie co byla w menu. 2zł za dowoz doliczyli i nie prawda ze sa niedobre bialy i czerwony to normalne sosy jak w wiekszosci pizzerii ten majonezowy tez spoko
P.S. dodatkowy sos kosztuje 1,50 co wyczytales w menu wiec podejrzewam ze nawet nie byles tylko od razu wydales wyrok o sosach biesiadowych |
|
|
|
|
CYTAT Quattro zaczęło, rozdawać pizze, w tym sensie, że przy zakupie XXL to 2 średnie się dostaje gratis, o ile dobrze zrozumiałam reklamę w Radiu Leliwa Muszę z przykrością stwierdzić,że źle zrozumiałaś.Nikt nic nie rozdaje i nie ma żadnych w tym gratisów. W Quattro zamawiając pizzę 2xX a nie jak wspomniałaś XXL dostaje się dwie średnie a nie jedną dużą jak to jest w innych pizzeriach, co zresztą bardziej się opłaca bo te 2xX taniej wychodzi niż kiedy normalnie ktoś by zamówił dwie średnie. Czyli najkrócej 2xX = 2 x średnia pizza " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Pizza w Biesiadowo jest mi obojętna nie jest ani ohydna, ani dobra.
Co mi się podobało? wielkość no i w sumie cena ale to tyle.. Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Quattro zaczęło, rozdawać pizze, w tym sensie, że przy zakupie XXL to 2 średnie się dostaje gratis, o ile dobrze zrozumiałam reklamę w Radiu Leliwa CYTAT Muszę z przykrością stwierdzić,że źle zrozumiałaś.Nikt nic nie rozdaje i nie ma żadnych w tym gratisów. W Quattro zamawiając pizzę 2xX a nie jak wspomniałaś XXL dostaje się dwie średnie a nie jedną dużą jak to jest w innych pizzeriach, co zresztą bardziej się opłaca bo te 2xX taniej wychodzi niż kiedy normalnie ktoś by zamówił dwie średnie. Czyli najkrócej 2xX = 2 x średnia pizza Albo mialam ciezki dzien albo nie rozumiem zupelnie co anulka pisze... kupuje 2 duze pizze a dostaje 2 srednie????? prosze wytlumacz |
|
|
|
|
masz do wyboru pizze
- średnią - dużą - 2xX średnia to średnia duża to duża 2xX to dwie średnie czy już teraz zrozumiałaś? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT masz do wyboru pizze - średnią - dużą - 2xX średnia to średnia duża to duża 2xX to dwie średnie czy już teraz zrozumiałaś? tego na rozow nie czailam ale juz ok moj rozum pojąl |
|
|
|
|
wracajac do tematu ja mam dobra opinie o biesiadowo, pizze dosc duze i dobre, zblizone do dagrasso cenowo nie wiem nie sprawdzalem tego;)
|
|
|
|
|
Bardzo dobra pizza, cena przystepna no i mozna sie najjesc, naprawde polecam
//zapomnialam dodac ze sosy bardzo dobre i w sporych pojemikach;) anulka |
|
|
|
|
Mam pytanko czy ta pizza 57 cm to jest wystarczająca dla 4 osób czy trzeba jeszcze czymś dojeść ?
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|