~~STAL STALOWA WOLA | |
|
|
Kibice STALÓWKI może poprosimy naszego Prezydenta żeby wynajął jeden albo więcej autokarów na mecz do Jarosławia ??
To nie są wielkie pieniądze !!!! Wiem, że dużo osób chciałoby pojechać na ten mecz i dopingiem pomóc naszym KOSZYKARZOM w walce o DBE!!!! Panie Prezydencie czy jest to możliwe?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~jagodnik | |
|
|
Gdybyś jechał po jagody albo po flaszke, to autobus by się znalazł. Zresztą prezydent jest zajęty, bo przygotowuje przetarg na montaż zegara na stadionie. To będzie fachowa robota, bo trwa już od początku sezonu...
|
|
|
~~Kalka | |
|
|
Jestem za - bardzo za! Jesteśmy im winni chociaż obecność na tak ważnym meczu. Myślę, że można byłoby pogadać z Klubem Kibica, najlepiej gdyby takie info ktoś umieścił na oficjalnej stronie zks, podobnie mobilizowali się kibice Znicza na mecze w Stalowej.
|
|
|
~~ | |
|
|
jak chcesz jechac to zbierz sie z ludzmi i sami sobie wynajmijcie a nie za pieniadze miasta.
|
|
|
~~ | |
|
|
na miasto nie ma co liczyć, bo to przez nich przeciez sekcja miala byc zamknieta...
Ja biore znajomych zrzutka na paliwo i jedziemy furami, reszcie proponuje to samo. |
|
|
~~kulka | |
|
|
Ja mogę załatwić autobus tylko muszę najpierw wiedzieć o której jest mecz i ile osób byłoby chętnych pojechać autobusem.
|
|
|
~~staller | |
|
|
No ok - ale co z biletami?? Czy Jarosław przewiduje jakąś pulę dla Stalowej?
Na miasto nie ma co liczyć - prezydent chyba w życiu hali na oczy nie widział - szkoda słów. Zamiast promować coś co może miastu pomóc to siedzi i guzik robi. |
|
|
|
|
|
ja bym sie pisal na cokolwiek byle pojechac ... bo zabrac sie niestety nie mam z kim :(
|
|
~~marko | |
|
|
prezydent kupuje może polecimy
|
|
|
~~marko | |
|
|
prezydent kupuje balon może polecimy
|
|
|
~~ | |
|
|
Ciekawe jak sie pomiescicie, przeciez hala w Jaroslawiu pomiesci tylko ok. 500 osob hehe.
|
|
|
~~ | |
|
|
hala wg informacji na stronie znicza miesci 1800 osob;]
|
|
|