NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Darmowa pizza w Telepizza, jak to jest
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 3 Lut 2010r. 10:26  
Co sądzicie o darmowej pizzy w Telepizzy w godzinach od 10:00 - 12:00 i od 16:00 - 17:00, czy ktoś już tam był w tych godzinach i otrzymał tą darmową pizzę ?co

Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lut 2010r. 10:26  

Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lut 2010r. 12:39  
Podobno ta oferta w stalowej nie obowiazuje;) nic nowego,uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lut 2010r. 14:05  
CYTAT
Podobno ta oferta w stalowej nie obowiazuje;) nic nowego,uśmiech

Mylisz się bo obowiązuję smiech2 osobiście tam dziś byłem i w raz z moją kobietą zjedliśmy po jednej małej tyle tylko że podają ją bez sosu i bez sztućców na małej tekturowej tacce i maksymalnie z 2 składnikami czyli do wyboru : Peperoni, Hawajska, Capriciosa lub Kebab. good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lut 2010r. 14:24  
pizza była pysznagood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lut 2010r. 14:30  
P.Lolus.pragne przypomniec czym grozi oczernianie kogos.Internetu to tez dotyczy.Na jakiej podstawie wysnul Pan taką teorię?Zapraszam do nas,prosze przyjsc wyjasnimy wszelakie wątpliwosci.Tylko ciekawe czy bedzie Pan rownie odwazny w realu.

Promocja potrwa tylko jescze kilka dni takze serdecznie zapraszmy do nas w godzinach 10-12 oraz 16-17 od pon do piatku.
Pozdrawiamy

Telepizza

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lut 2010r. 14:51  
Widze że konkurencja siedzi w kuchni telepizzy umiech lub ma konfidenta wśród swoich umiech

Nauczcie sie ludzie że tak o konkurencji nie mówi się... umiech bo to się obraca przeciwko Tobie, podstawowa zasada ... zaklopotany

ale taki urok naszej mentalności... zazdrość zawiść i inne takie fajne... byle by nikomu nie wiodło się lepiej... bo to zaraz wróg i oszust umiech

a tak woli przypomnienia :

art. 212 K.k., zgodnie z którym „kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku”. Wyższa sankcja (grzywna, kara ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2) spotka natomiast sprawcę, który przestępstwo tego rodzaju popełnił za pomocą środków masowego komunikowania, takich jak prasa, radio, telewizja, publikacje książkowe, nagrania elektroniczne i internetowa sieć informatyczna (art. 212 § 2 K.k.).

dlatego też niech ktoś sie ponownie zastanowi jak nie ma na to dowodów... bo ja jakbym usłyszał coś takiego na temat swojej działalności, to bym sie nie wahał ani minuty tylko zalazł delikwenta bo nie po to sie buduje zaufanie by byle kto takie brednie wypisywał publicznie bez dowodów...

tylko może się modlić żeby to nie poszło do odpowiednich organów... good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lut 2010r. 16:11  
Lolus napisał:

CYTAT
ludzie skończcie pier...ić, weż jeden z drugim zrób coś samemu a potem krytykuj innychsciana
co za naród nawet jak by dawali pizze za darmo to i tak znalazła by się jakiś menda co by jej coś nie pasowało,
większoś to pewnie konkurencja srająca w już w porypotluczony
ja byłem i pizza mi smakowała a z czasem będzie tylko lepiejgood

Bez komentarza
A swoją drogą zajmiemy się tym

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lut 2010r. 16:21  
Tak zawsze znajdzie sie taki co mu wszystko nie pasuje i kieruje sie mysleniem... "za drogo źle(bo gdzie to przy naszych zarobkach tyle zdzierac), za tanio tez źle(bo pewnie cos podejrzanego), za darmo to juz całkiem tragedia(bo napewno chca sie pozbyc resztek)".jezyk ludzie.. kolega założył wątek zeby zapytać czy promocja w stw obowiązuje i o ewentualne szczegóły wiec nic nie wnoszące oprócz oszczerstw didaskalia nie sa potrzebne.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Lut 2010r. 19:58  
Witam.
Byłem w Tele na tej darmowej pizzy tak więc mogę podzielić się spostrzeżeniami. Promocja rzeczywiście obowiązuje, z informacji jakich udzieliłami bardzo miła Pani przy kasie wynika, że promocja potrwa do 10 lutego. Jeżeli chodzi o szczegóły to darmowa pizza dostępna jest w godzinach 10-12 i 16-17. Pizze za darno dostaje 10 pierwszych osób. Ja byłem 11 ale też udalło mi się załapać. Pizza rzeczywiście podawana jest na papierowej tacce a sztućce plastikowe są przy barze. A tak na marginesie uważam akcje za bardzo trafioną. A pizza bardzo się poprawiła w Tele od otwarcia. Teraz pora wypróbować Biesiadowo.
Pozdrawiam.spi

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »