|
|
|
jesli ktoś twierdzi, ze dwie komórki w damskiej torebce to przesada to jest w błędzie;
otóż dzisiaj zaliczyłam małą wywrotkę na śliskim chodniku, a po powrocie do domu zauważyłam, że w torebce mam śnieg i brakuje jednej komórki; wróciłam na miejsce niezamierzonego lądowania i gdyby nie pomoc drugiej komórki z pewnością pożegnałabym się z ulubionym czerwonym telefonikiem; eureka! spod śniegu usłyszałam znajomą melodyjkę!!! i cała happy wróciłam z obolałą ręką w domowe pielesze. @@@ |
|
|
|
|
@@@ |
|
|
|
|
prawie jak w strefie 11, zmien delera ;-)
//moderownao - co ten post wnosi do tematu ?! |
|
|
|
|
może to wygląda kosmicznie, ale takie tematy też dzieją się w realu;
faktem jest, że mam dziwne szczęście do nietypowych zdarzeń, ale widocznie takie jest moje przeznaczenie @@@ |
|
|
|
|
Nie zmieniaj dilera, ten dotychczasowy ma niezły towar .
|
|
|
|
|
nie mam dilera i nie potrzebuję, chyba, że takiego od nowych autek! chętnie poznam!
@@@ |
|
|
|
|
CYTAT jesli ktoś twierdzi, ze dwie komórki w damskiej torebce to przesada to jest w błędzie; otóż dzisiaj zaliczyłam małą wywrotkę na śliskim chodniku, a po powrocie do domu zauważyłam, że w torebce mam śnieg i brakuje jednej komórki; wróciłam na miejsce niezamierzonego lądowania i gdyby nie pomoc drugiej komórki z pewnością pożegnałabym się z ulubionym czerwonym telefonikiem; eureka! spod śniegu usłyszałam znajomą melodyjkę!!! i cała happy wróciłam z obolałą ręką w domowe pielesze. Urzekła mnie twoja historia ... |
|
|
|
|
takie pozytywne powinny bys wszystkie arty na stalowym miescie :]
|
|
|
|
|
CYTAT jesli ktoś twierdzi, ze dwie komórki w damskiej torebce to przesada to jest w błędzie; otóż dzisiaj zaliczyłam małą wywrotkę na śliskim chodniku, a po powrocie do domu zauważyłam, że w torebce mam śnieg i brakuje jednej komórki; wróciłam na miejsce niezamierzonego lądowania i gdyby nie pomoc drugiej komórki z pewnością pożegnałabym się z ulubionym czerwonym telefonikiem; eureka! spod śniegu usłyszałam znajomą melodyjkę!!! i cała happy wróciłam z obolałą ręką w domowe pielesze. boze ale ludzie maja problemy |
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
kurde, w faktach powinni o tym powiedzieć
|
|
|
|
|
I o co Wam chodzi miala dziewczyna szczescie to znalazla swoją zgube
|
|
|
|
|
Ja też miałem szczęście - znalazłem dzisiaj złotówkę na chodniku i jestem szczęśliwy, że mogę się podzielić tym na forum. I nawet śmiem twierdzić, że moja radość jest radośniejsza niż radość misi .
|
|
|
|
|
mój czerwony telefonik też ma co najmniej 1zł i 000zł wartości, o emocjonalnym moim przywiązaniu do niego nie wspominając;
a co do kontuzjowanej ręki, to naprawdę szczęście , że gips niepotrzebny... @@@ |
|