~~ada | |
|
|
Słyszałam ze Józewczuk jest lekarzem w Stalowej Woli w szpitalu ciekawe czy ordynatorem na pediatri?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Zosia | |
|
|
~ada - a co masz do niego to gadaj
|
|
|
~~ona | |
|
|
do ada
skad wiesz takie plotki?????? nie zebym byla cholernie ciekawa ale dla mnie bylaby to super sytuacja gdyby byl ordynatorem w stalowej woli bo moj syn jest leczony wlasnie przez niego ale w nowej debie i w razie jakis klopotow w kazdej chwili moglabym podejsc |
|
|
~~ | |
|
|
Byłam raz w N.D. pierwszy i ostatni!!!!!!!!!!!!!!!!Wolę naszych stalowowolskich pediatrów.
|
|
|
~~STOL | |
|
|
W Stalowe Woli niema pediatrów, są tylko
PEDIATRIOPODOBNI to konowały są. dr. Józefczuk jest super. |
|
|
~~pipi | |
|
|
Po pierwsze jest dr n med i ma wielką wiedzę której nie ma nikt ze szpitala w Stalowej Woli.
|
|
|
~~ | |
|
|
Nie pomogą doktoraty kiedy człowiek chamowaty...
|
|
|
~~ona | |
|
|
CYTAT Nie pomogą doktoraty kiedy człowiek chamowaty... cholera a skąd wiesz że jest chamowaty???????? leczę syna u Niego już 12 lat i leczyłam też córkę i nie spotkałam się z chamskim zachowaniem z jego strony ani ze strony lekarzy z Nowej Dęby wręcz przeciwnie zawsze wszystko jest oki |
|
|
~~bodzio | |
|
|
to świetny facet a znam go prywatnie
|
|
|
~~ada | |
|
|
Slyszałam ze jest od 1 mja w stalowej woli bo W nowej Dębie juz go nie ma , ja osobiscienie ma nic
|
|
|
~~ada | |
|
|
Slyszałam ze jest od 1 maja w Stalowej Woli bo w Nowej Dębie juz go nie ma , ja osobiscie nie mam nic do niego.Pozatym moglby zmienic duzo w Stalowej nna pozytyw
|
|
|
~~liza | |
|
|
Nie pomogą doktoraty kiedy człowiek chamowaty...
to slogan,nie odnosi się do konkretnej osoby! |
|
|
~~eliza | |
|
|
CYTAT Nie pomogą doktoraty kiedy człowiek chamowaty... to slogan,nie odnosi się do konkretnej osoby! Kultura uzdrowi Twojego ducha, jednak nie przerwie boleści brzucha. |
|
|
~~xxx | |
|
|
I czy to jest prawda ze Stalową ze tutaj jest w szpitalu Józewczuk ?
Czy ktos moze wie? |
|
|
~~kas | |
|
|
no to co,jest czy nie?
|
|
|
~~*** | |
|
|
Prawdopodobnie będzie ordynatorem pediatrii w stalowej! ale dopiero od lipca lub sierpnia, bo wtedy wygasa kontrakt obecnego ordynatora, z tego co wiem to w szpitalu w debie tez juz nie pracuje
|
|
|