~~hutnik | |
|
|
najpierw powie podpiszecie ? podpiszemy - obejdzie się bez zwolnień - a to co podpiszecie to bedzie umowa o prace za 1276 brutto !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT poczekajcie do końca czerwca znów Was zaczmoe oszukiwać Poczekamy. |
|
|
|
|
CYTAT najpierw powie podpiszecie ? podpiszemy - obejdzie się bez zwolnień - a to co podpiszecie to bedzie umowa o prace za 1276 brutto ! Ty na pewno jesteś hutnik? Czy przydup.as ATSowski? Coś wiesz, czy spekulujesz? Chociaż stawiam na nieudacznika i frustrata spod znaku HSW |
|
|
|
|
Veni vidi - Prostactwo,chamstwo,głupota i żenada. No i tyle w tym temacie. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~123 | |
|
|
CYTAT Veni vidi - Prostactwo,chamstwo,głupota i żenada. No i tyle w tym temacie. powiedział Raiker wyciągając głowe z nocnika |
|
|
~~ats ats | |
|
|
CYTAT najpierw powie podpiszecie ? podpiszemy - obejdzie się bez zwolnień - a to co podpiszecie to bedzie umowa o prace za 1276 brutto ! Tak a ATS ma zyski a wy nie ... |
|
|
|
|
|
Powiedzial co wiedział,na wiecej go stac nie było.
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~wsiok | |
|
|
CYTAT CYTAT Veni vidi - Prostactwo,chamstwo,głupota i żenada. No i tyle w tym temacie. powiedział Raiker wyciągając głowe z nocnika powiedział Raiker i znikł!!! |
|
|
|
|
|
Nie znikł!!!
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~hutnik | |
|
|
ponoć ten wasz prezesunio rozpieprzył już jeden zakład jak zacząl go ratować. To samo bedzie z ATS-em....kwestia czasu, kryzys się pogłębia, chłop na ten czas przyszedł do ATsu za 30 000 pln by sobie zarobić a was wyruchać bez mydła
|
|
|
~~lysa pała | |
|
|
mam pytanie!nie wiecie co Boczek robił o 18tej we Flamingo????młody czekał jego seatem obok a Grubego nie było
|
|
|
~~dziki | |
|
|
CYTAT mam pytanie!nie wiecie co Boczek robił o 18tej we Flamingo????młody czekał jego seatem obok a Grubego nie było Nie wnikaj bo dostaniesz kociej mordki |
|
|
~~kolo | |
|
|
Nie wiem czy wiesz łysa pało ale młody brat boczka kupił sobie całkiem niedawno zielonego seata
|
|
|
~~mietek | |
|
|
CYTAT mam pytanie!nie wiecie co Boczek robił o 18tej we Flamingo????młody czekał jego seatem obok a Grubego nie było A co zal ci dupsko sciska ze ty tam nigdy nie byles , a za to codziennie gruche bijesz przed kompem , mamausia cala kaske kasuje i tylko na chlebus z cebulka do pracy wystarcza .......... |
|
|
~~leszek tgr | |
|
|
jok tom chłopy!!!!
ja dzisioj ida na trzecio zmiana ale musza sie wpirw wyspac bo mi lamie jesce wypije flaszka przed robotom i beda procowal bo jestam zakochany w keirowniku! |
|
|
~~witek | |
|
|
ida tyroz spos i bo tyz trza na nocka isc
|
|
|
~~witek | |
|
|
ida tyroz spos i bo tyz trza na nocka isc
|
|
|
~~stary kadrowiec | |
|
|
od 1 lipca 2009 wznawiane zostają przejęcia do Ats na nowych warunkach!
|
|
|
~~mirek grabow | |
|
|
ee stary kadrowcu jok to bedzie wytłumocz nom jak
|
|
|
~~Burok... | |
|
|
Bedzie super w ATS-ie!!!
Połowa z Huty zwolnionych przyjdzie do nos!!! ATS - to potega |
|
|
~~asd | |
|
|
CYTAT od 1 lipca 2009 wznawiane zostają przejęcia do Ats na nowych warunkach! 3000 + auto sluzbowe kierowca i sekretarka a no i dodatek na paliwo i obiady !!! bedzie super !!! |
|
|
~~realowiec | |
|
|
a czemu nikt nie pisze o takich pracownikach jak np. LC?
|
|
|
~~TDI | |
|
|
CYTAT a czemu nikt nie pisze o takich pracownikach jak np. LC? Co tu pisać wszyscy wiedzą o co chodzi ... |
|
|
~~xxx | |
|
|
lc powinien robic na stacji paliw bo super tankuje auta
|
|
|
~~DDES | |
|
|