~~GRĘB,ÓW | |
|
|
KIEROWNIK..MASZ RACJĘ,,,,WALCZ Z MROCZNĄ STREFĄ.... A PO ILE SĄ ZNIŻKI???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~BYSTRZAK | |
|
|
NIE KRĘPUJCIE SIĘ, PISZCIE CO WIECIE NA TEMA PAKOWNI.... KAŻDY MA W DUPIE, A PAN LC LUDZI Z OM, ODLEWNI I OW PRZYSYŁa...GÓWNO SIĘ ZNAJĄ NA TYM CIO IM KAŻĄ, ALE KRĘCĄ KOŁAMI JAK BY BYLI NIE LADA KONTROLOLAMI... POWIEM TAK...PIWO KOSZZ BUSA 2,75
POZDRAWIAM , OM...KIER. JESTES DE BEST,.,,,,HEHHHEHEE |
|
|
~~hem | |
|
|
a czy moze ma ktos jakies info czy te aneksy zostana przedluzone o nastepne pol roku? jak to mialo miejsce w hucie ze im aneksy przedluzyli do konca wrzesnia, niby na rynku nie jest juz tak zle, powoli wraca wszystko do normy, ale kierownictwo dalej sie zaslania kryzysem, brak slow. poczekac jak bedzie lepiej i duzo ludzi podziekuje temu zakladowi, tylko czekac jak pan Kocz... zbuduje centrum i miejsc bedzie duzo ale to jeszcze kupa czasu, pozdrowienia dla OM
|
|
|
~~worner | |
|
|
CYTAT a czy moze ma ktos jakies info czy te aneksy zostana przedluzone o nastepne pol roku? jak to mialo miejsce w hucie ze im aneksy przedluzyli do konca wrzesnia, niby na rynku nie jest juz tak zle, powoli wraca wszystko do normy, ale kierownictwo dalej sie zaslania kryzysem, brak slow. poczekac jak bedzie lepiej i duzo ludzi podziekuje temu zakladowi, tylko czekac jak pan Kocz... zbuduje centrum i miejsc bedzie duzo ale to jeszcze kupa czasu, pozdrowienia dla OM dostaniecie nowe umowy na nowej stawce miesiecznej!zacznie sie wszystko od początku. Ci co nie podpiszą OUT a na ich miejsce wrócą ci co odeszli.! |
|
|
~~ktos | |
|
|
CYTAT NIE KRĘPUJCIE SIĘ, PISZCIE CO WIECIE NA TEMA PAKOWNI.... KAŻDY MA W DUPIE, A PAN LC LUDZI Z OM, ODLEWNI I OW PRZYSYŁa...GÓWNO SIĘ ZNAJĄ NA TYM CIO IM KAŻĄ, ALE KRĘCĄ KOŁAMI JAK BY BYLI NIE LADA KONTROLOLAMI... POWIEM TAK...PIWO KOSZZ BUSA 2,75 POZDRAWIAM , OM...KIER. JESTES DE BEST,.,,,,HEHHHEHEE Gruby jest największą rewelacją,nie dość że mie umie parkować to nadodatek cieszy się jak końska dupa do bata!!! Historia lubi się powtarzać już taki był co z dyrektorem się klepał po ramieniu! |
|
|
~~teraz bufetowa | |
|
|
CYTAT KIEROWNIK..MASZ RACJĘ,,,,WALCZ Z MROCZNĄ STREFĄ.... A PO ILE SĄ ZNIŻKI??? - PO TYLE CO ZAWSZE - a co masz chęć sobie kupić to co psuje zmianowy Mieszkanca ??? "najlepiej stopic braki po znajomościu na topialni..." - albo puścić dalej a na końcu sprzedać ze zniżką |
|
|
~~blue | |
|
|
jesli chodzi o HSW to 4/5 etatu mamy przedłuzone do końca czerwca a nie do wrzesnia i piatki wolne to dla sprostowania wypowiedzi wyzej
|
|
|
~~hutnik | |
|
|
nie ma co porównywać hsw a ats!!!niemiec polaka wyh,,, na kazdym kroku i tak samo z ats bedzie. Zostaną magazyny bez szyldu AYS i dodatkowe 700 ludzi bez pracy!
|
|
|
~~MIESZKANIEC... | |
|
|
CYTAT nie ma co porównywać hsw a ats!!!niemiec polaka wyh,,, na kazdym kroku i tak samo z ats bedzie. Zostaną magazyny bez szyldu AYS i dodatkowe 700 ludzi bez pracy! dajcie już spokój...idź spać i nie pij więcej... starczy, że w hsw sa problemy, to obwiniasz teraz wszystkich dookoła, ale jak w hsw prali kasę i nic nie inwestowali, to gdzie głabie byłes?, a teraz innym pracy żałujesz... |
|
|
~~hutnik | |
|
|
to nie moja sprawa!ja mam prace jej się trzymam. U was chociaż są zyski w wysokości 2mln netto i tak zwalniają także mowie nie ma co porównywać HSW a Ats !!!!! Hsw zostanie a atsu nie bedzie - takie realia. Niemiec bedzie dąrzył do rozpadu - ci ludzie co odejdą juz nie wrócą!!!pamiętaj o tym
|
|
|
~~hutnik | |
|
|
ps. zyski tyczą się poprzedniego miesiąca, także w Atsie nie ma az takiego kryzysu by zwolnić połowe załogi!
|
|
|
~~L.C. | |
|
|
Mówisz NIE chaosowi świata i jego skutkom?????
Mówisz NIE ciągłym podwyżkom Ropy????? Mówisz NIE wyższym cenom ropy od benzyny???? Wyraz swój protest jak JA do swojego Diesla tankuj benzynę |
|
|
~~assya | |
|
|
w przyszłym tygodniu kolejne wypowiedzenia zostaną wręczone! Kierownictwo szuka byle czego by zwolnić ale znalazło.
|
|
|
~~123456 | |
|
|
CYTAT w przyszłym tygodniu kolejne wypowiedzenia zostaną wręczone! Kierownictwo szuka byle czego by zwolnić ale znalazło. JEB***NIJ SIE W TEN ZAKUTY ŁEB... I NIE RÓB PANIKI.... |
|
|
~~assya | |
|
|
sam się jebniesz jak dostaniesz papierek
|
|
|
~~młody bycek | |
|
|
nuuu mnie juz zwolnyłyyy w lutym i szukom tera pracy ale fojnie bylo w ats!! ja chca tam wrocic
|
|
|
~~krr | |
|
|
PRZYGOTUJCIE SIĘ NA LAGE W WAKACJE BEZ POSTOJU!!
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
ile bylo nagrody za produkcje w kwietniu dla mechanicznego
|
|
|
~~w delegacji | |
|
|
CYTAT ile bylo nagrody za produkcje w kwietniu dla mechanicznego przeniesli mnie do riala czy nagrody te tam obowiazuja? |
|
|
~~asz | |
|
|
CYTAT CYTAT ile bylo nagrody za produkcje w kwietniu dla mechanicznego przeniesli mnie do riala czy nagrody te tam obowiazuja? przecież nadal jesteś pracownikiem ATS-u to i nagrody masz takie jak pozostali |
|
|
~~kryzys | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT ile bylo nagrody za produkcje w kwietniu dla mechanicznego przeniesli mnie do riala czy nagrody te tam obowiazuja? przecież nadal jesteś pracownikiem ATS-u to i nagrody masz takie jak pozostali moze ktos podac ile bylo do 20 nagrody,w rialu tego nie wywieszaja hehe thx |
|
|
~~swędas | |
|
|
panowie a kto to jest NASA ????????
bo w kiblu ciagle cos o nim pisze |
|
|
~~skjlss | |
|
|
to ty nie wiesz kto to jest NASA?????
|
|
|
~~Janusz | |
|
|
CYTAT to ty nie wiesz kto to jest NASA????? To jest taki bukiet z b.br inaczej Derektor Nasa |
|
|
~~marioo | |
|
|
dyrektor Nasa
|
|
|