~~UPP | |
|
|
Ponoc mają zrobić kierowników wydziałow jeden na dwa zakłady zaczynają od waszego QM naszego QS ponoc PJ idzie na szkolenie i potem za brame a zostaje K. z UPP tak u nas mówią?nasz prezes B. ponoć nie lubi pracowników z ATS sami napinacze od kierowników po pracowników i ma was wyjebać a obstawić naszymi ale oczywiście ludzi brakuje i mają być przyjęcia lecz zastanówcie się zanim tu przyjdziecie bo tu mamy naprawde 3 Rzesze koledzy z innych działów(kierownicy) was też to czeka lepiej sukajcie sobie roboty bo pan B. zaczyna cięcia kosztów a po co ma miec dwóch kierowników działu?? jak może mieć jednego i reszta kasy zostaje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ATS ... | |
|
|
CYTAT Ponoc mają zrobić kierowników wydziałow jeden na dwa zakłady zaczynają od waszego QM naszego QS ponoc PJ idzie na szkolenie i potem za brame a zostaje K. z UPP tak u nas mówią?nasz prezes B. ponoć nie lubi pracowników z ATS sami napinacze od kierowników po pracowników i ma was wyjebać a obstawić naszymi ale oczywiście ludzi brakuje i mają być przyjęcia lecz zastanówcie się zanim tu przyjdziecie bo tu mamy naprawde 3 Rzesze koledzy z innych działów(kierownicy) was też to czeka lepiej sukajcie sobie roboty bo pan B. zaczyna cięcia kosztów a po co ma miec dwóch kierowników działu?? jak może mieć jednego i reszta kasy zostaje to na twoją głowe.... , a jak nie pomoże, to . Gówno tam wiesz, a piszesz same popierdułki, aczkolwiek skąś te twoje poglądy znam, czyby pisał to Pan... ( hehehhechyba wiem kto ) |
|
|
~~ogladacz tvn | |
|
|
CYTAT Ponoc mają zrobić kierowników wydziałow jeden na dwa zakłady Przeciez na niektorych wydzialach juz tak jest. Wielka mi nowina. |
|
|
~~szlak | |
|
|
CYTAT CYTAT Ponoc mają zrobić kierowników wydziałow jeden na dwa zakłady Przeciez na niektorych wydzialach juz tak jest. Wielka mi nowina. Na których??????? |
|
|
~~oxygen | |
|
|
CYTAT Ponoc mają zrobić kierowników wydziałow jeden na dwa zakłady zaczynają od waszego QM naszego QS ponoc PJ idzie na szkolenie i potem za brame a zostaje K. z UPP tak u nas mówią?nasz prezes B. ponoć nie lubi pracowników z ATS sami napinacze od kierowników po pracowników i ma was wyjebać a obstawić naszymi ale oczywiście ludzi brakuje i mają być przyjęcia lecz zastanówcie się zanim tu przyjdziecie bo tu mamy naprawde 3 Rzesze koledzy z innych działów(kierownicy) was też to czeka lepiej sukajcie sobie roboty bo pan B. zaczyna cięcia kosztów a po co ma miec dwóch kierowników działu?? jak może mieć jednego i reszta kasy zostaje Wez palnij sie w leb dobrze ze sie nie znamy bo bym cie pirwszego wyjebal ..... na bruk za sianie zamentu .my IIIrzesze przezylismy za Kolffa i co ?mamy sie dobrze tworzymy zgrany zespol co widac po wynikach i zrabiamy kase to waszych kierownikow pozwalniac nierobow spiacych na nocy .Pozdrowienia dla PRACOWNIKOW lagownikow ATS.
|
|
|
~~jandas | |
|
|
CYTAT a wuzkowi z brygady b to som pijaki mozna ich spotkac po pracy w barze ATOL na Ozecie |
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
selbst die Idioten
|
|
~~barabara | |
|
|
CYTAT CYTAT a wuzkowi z brygady b to som pijaki mozna ich spotkac po pracy w barze ATOL na Ozecie chłopaki musza się rozerwac po ciezkiej pracy jezdzeniem wozkiem i podrywaniem pań z polerki |
|
|
~~na nan anana | |
|
|
a i wózkowi są grubi
|
|
|
~~kolega | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT a wuzkowi z brygady b to som pijaki mozna ich spotkac po pracy w barze ATOL na Ozecie chłopaki musza się rozerwac po ciezkiej pracy jezdzeniem wozkiem i podrywaniem pań z polerki A KTORE TO PANIENKI MOZNA PODERWAC NA WYDZIALACH BO JA ZAGADUJE I WSZTSTKIE MEZATKI I BARDZO WIERNE |
|
|
~~nan anan anna | |
|
|
jest taka jedna mezatka chętna
|
|
|
~~laki | |
|
|
CYTAT jest taka jedna mezatka chętna ale na lakiernie wózek nie wjerzdza a tam jest beata i nic nie robi |
|
|
~~tenyears | |
|
|
bbbbuahahahahaHAHAHHAAAAIundBUAAHAHAHNOCHEINMAL, PONURY no weź nie pisz do nich po niemiecku, że są idiotami, każdy to wie, ale nikt nie pojmie.
|
|
|
~~witi | |
|
|
beata robi dobrze ice cream
|
|
|
~~praca | |
|
|
ploty chodza po zakladzie ze od czerwca maja byc przyjecia bo podobno wiecej zamowien jest, a na dodatek sie ludzie zwalniaja.
|
|
|
~~OM!! | |
|
|
CYTAT ploty chodza po zakladzie ze od czerwca maja byc przyjecia bo podobno wiecej zamowien jest, a na dodatek sie ludzie zwalniaja. tez o tym slyszalem ale wtym zakladzie jest 10 historyjek z tego 1-2 sa prawda a jak bedzie zobaczymy |
|
|
~~girigiri | |
|
|
nasa awansuje
|
|
|
~~ydrt | |
|
|
CYTAT beata robi dobrze ice cream -beata buahabuhabuaha
|
|
|
~~~KASIA~ | |
|
|
CYTAT CYTAT beata robi dobrze ice cream -beata buahabuhabuaha++++ +++ |
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT bbbbuahahahahaHAHAHHAAAAIundBUAAHAHAHNOCHEINMAL, PONURY no weź nie pisz do nich po niemiecku, że są idiotami, każdy to wie, ale nikt nie pojmie. ich begrüße |
|
~~ioiouuiuo | |
|
|
CYTAT beata robi dobrze ice cream beata z lakierni?? |
|
|
~~Zyga | |
|
|
CYTAT beata z lakierni?? zna kilka niezłych sztuczek.
|
|
|
~~misztof | |
|
|
mam do was takie pytanie, skoro tak nazekacie na prace to po co wogole w niej pracujecie? zwolnijcie sie a nie placzecie na internecie a jak przyjdzie co do czego zeby powiedziec cos w twarz kierownikowi czy brygadziscie to cisza; a na necie pokazujecie pod cudzymi nickami albo wogole bez nickow co to ja nie jestem bo anonim ze mnie i pojade po kims, nie pasuje to sie zwolnij jeden z drugim i bedzie spokoj, w innych zakladach jakos tak nie placza jak u was, cala stalowa sie z was smieje a wy dalej robicie sobie na zle, tak dalej a robicie wstyd na cala POLSKE!
|
|
|