~~irrries | |
|
|
misztof ziom z ciebie sie smieją ze nie myjesz sie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ogladacz tvn | |
|
|
A od Beaty to się proszę odpier..lić.
Co ? zazdrość zżera ? Czy jakieś sny niespełnione ? A może jakiś kompleks na tym punkcie ? Co ? Żona Cie już nie zadowala ? Bo oczernić kogoś to łatwo. Proszę - przyjdź na jej brygadę na lakiernie i komuś to powiedz w twarz. Cwaniaczyna sie znalazł .... A ja słyszałem że lubisz jak koledzy z obróbki jada Cie w szatni pod prysznicem bez mydła i co Ty na to ? |
|
|
~~!!hehhee | |
|
|
++
+ + + + + + + + + + + piszcie ze spasja, to nie bedzie przedłuzonych spodów... |
|
|
~~!!hehhee | |
|
|
piszcie z głową, a nie !!!
- - - - - - - - ... |
|
|
~~!!hehhee | |
|
|
*
** * * ** * *** * * * |
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Panowie administratorzy i moderatorzy sami promujecie debili do entej p...gi w tym temacie.Pozdrawiam was,żuczki z ATS
|
|
~~!!hehhee | |
|
|
+++
+ + + + + + + + + + + sami wchodzą debile i ośmiewają tych co tu zaglądają...hehhehe gdzie logika???????? + + + |
|
|
~~dentysta... | |
|
|
LLLL
4 4 4444444 4444 4 4 4 4 4 4 4 4 4 44444444444 CAŁE TO FORUM TO PORAŻKA ... |
|
|
~~xyz | |
|
|
[cytat]+++
+ + + + + + + + + + + + + +: |
|
|
~~???? | |
|
|
CYTAT jest taka jedna mezatka chętna ktora to z jakiego wydzialu moze ja juz znam???ile ma latek 20,30,40,? |
|
|
~~xxx | |
|
|
jaki tu spokoj nananana, nikt nic nie pisze nananana, wszyscy sie nudzą nanana....
|
|
|
|
|
|
CYTAT jaki tu spokoj nananana, nikt nic nie pisze nananana, wszyscy sie nudzą nanana.... Z twoim rozumem to tylko trzepanie kapucyna ci zostało. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT jest taka jedna mezatka chętna ktora to z jakiego wydzialu moze ja juz znam???ile ma latek 20,30,40,? Z twoim rozumem to tylko trzepanie kapucyna ci zostało |
|
~~534r | |
|
|
CYTAT CYTAT beata z lakierni?? zna kilka niezłych sztuczek. |
|
|
~~xyz ... | |
|
|
+
+ + + + + ++++ + + +++++ + + + + + ++++ + + + + ++ + + |
|
|
~~pracownik | |
|
|
ile bylo nagrody produkcyjnej dla wykonczeniowki za kwiecien?
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
CYTAT ile bylo nagrody produkcyjnej dla wykonczeniowki za kwiecien? Wszyscy mieli po 450zł bez wyjątku PS. Może w maju będzie 600 |
|
|
~~XTRA | |
|
|
CYTAT +
+ + + + + ++++ + + +++++ + + + + + ++++ + + + + ++ + + |
|
|
~~kolega | |
|
|
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyypppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
|
|
|
~~adam kolat | |
|
|
jest tu kto???słuszałem ze są przyjecia do ats moze by tak złozyl podanie
|
|
|
|
|
|
CYTAT jest tu kto???słuszałem ze są przyjecia do ats moze by tak złozyl podanie To złóż podanie o rozum,tam olewaja takie sieroty jak ty.A tak poza tym wszystko u ciebie w porządku z głowaW tym temacie trwa dziadowstwo ktore nie ma końca.Przykre ale prawdziwe. |
|
~~adam kolat | |
|
|
PAP Chrysler i GM zaczynają zamykać salony
http://finanse.wp.pl/kat,104126,title,Chrysler-i-GM-zamykaja-salony,wid,11132272,wiadomosc.html |
|
|
~~lol | |
|
|
CYTAT CYTAT jest tu kto???słuszałem ze są przyjecia do ats moze by tak złozyl podanie To złóż podanie o rozum,tam olewaja takie sieroty jak ty.A tak poza tym wszystko u ciebie w porządku z głowaW tym temacie trwa dziadowstwo ktore nie ma końca.Przykre ale prawdziwe. Kolego ty nie pracujesz w ATS to po co się wypowiadasz. Złóż podanie po rozum śmieszny jesteś. Przeczytaj jeszcze raz ten nick to zaczaisz o co chodzi "Adam Kolat" ten koleś był prezesem w ATS póki go nie wywalili i on ma składać podanie. Jak byś to wiedział to byś w ogóle tego nie napisał. Tutaj na forum widzę że pisze sporo osób co nawet w tej firmie nie pracuje. I jeszcze te porozjeżdżane posty niech się admin weźmie za to bo komuś już na prawdę odwala. |
|
|
|
|
|
CYTAT Kolego ty nie pracujesz w ATS to po co się wypowiadasz.Przeczytaj jeszcze raz ten nick to zaczaisz o co chodzi \"Adam Kolat"\ ten koleś był prezesem w ATS póki go nie wywalili i on ma składać podanie.Jak byś to wiedział to byś w ogóle tego nie napisał.Tutaj na forum widzę że pisze sporo osób co nawet w tej firmie nie pracuje.I jeszcze te porozjeżdżane posty niech się admin weźmie za to bo komuś już na prawdę odwala. Masz racje co do jednego temat:ATS-u mnie drazni.W czym widzisz problem,moge pisac posty w tym temacie i to moja prywatna sprawaMoja mała sugestia,popracuj nad poprawianiem;wizerunku firmy której bronisz.Życzę sukcesów,wytrwałości w dążeniu do zamierzonego celu oraz osobistej satysfakcji ze zrealizowanego zadania |
|
~~Marta | |
|
|
OPLA WYKUPUJA CHINCZYCY http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Opla-przejma-Chinczycy,wid,11165493,wiadomosc.html?ticaid=181a6
|
|
|