NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
«« « ... 8 9 10 11 12 13 14 ... » »»
ATS - przykład polskiego obozu pracy, Ats - obóz pracy i wyzysk...
~~rsty
ff
Wysłany: 28 Cze 2008r. 07:37  
jus niedługo postój - ale najpierw podwyżki które mają zmotywować do przyjścia do pracy po postoju...

hahha dobre.....

50 zł to podwyżka to jałmużna i jeszcze większe upokorzenie pracownika...

pozdr...

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 28 Cze 2008r. 07:37  

~~ats
ff
Wysłany: 28 Cze 2008r. 08:20  
CYTAT
50 zł to podwyżka to jałmużna i jeszcze większe upokorzenie pracownika...

jaka praca taka podwyżka .
dobrzy pracownicy dostaną dobre podwyżki .
12% to mało ?

~~gykon
ff
Wysłany: 28 Cze 2008r. 08:27  
postój skrócony 2 dni a co do podwyżek to są to ochłapy krótko- ceny z zachodu zarobki ze wschodu

~~odlewnik
ff
Wysłany: 28 Cze 2008r. 16:33  
Do Riala tam ma byc na reke po podwyzkach 3000 , za to mozna juz pracowac

~~wesoly
ff
Wysłany: 28 Cze 2008r. 18:37  
kto wam takich glupot naopowiadal smiech2

~~pracownik
ff
Wysłany: 28 Cze 2008r. 22:13  
w rialu 3 tys.? chyba za 2 miechy...

~~jakiadolf
ff
Wysłany: 28 Cze 2008r. 22:20  
Ludzie, co za mądry wkleja stare teksty??????????????? TO:
"Hehehe Popieram pana prezesa w całej rozciągłości. Adamie, do roboty! Szkoda że post prezesa jest żartem, bo od kilku lat nie ma prezesa Niemca w tej firmie, który mógłby czytać forum po polsku. Najstarsi alumiarze pamiętają Andreasa K., prezesa, który żywo interesował się nie tylko biurem, ale przede wszystkim tym co się dzieje na produkcji, uczył się polskiego, bo chciał rozumieć, eeeeh dawne czasy pierwsz liga odeszła razem z nim."
Napisałem osobiście już nie pamiętam kiedy, ale na pewno nie dzisiaj , tak samo wcześniejszy tekst prezesa. to forum jest manipulowane, sztucznie podkręcane, stalowe! może rzadziej używajcie ctrl+c i ctrl+v!!!!!!

~~stara wiara
ff
Wysłany: 29 Cze 2008r. 18:10  
Bardzo proszę grzecznie pisać o Naszym Kochanym Panie Dyrektorze Generalnym ADAMIE KOLACIE naszym kochanym idolu .Jak widzę pana to motywacja mi rośnie i napierdalam 140 sztna zmiane .Dał nam pan tyle szczęścia i radości no i z własnej kieszeni podwyżki WODZU MÓJ KOCHANY ,MORDO TY MOJA OD TERAZ NAM BĘDZIE SIĘ ŻYŁO LEPIEJ WIERZĘ W CIEBIE.TYLKO NIE ODCHODŻ BO SIĘ POWIESZĘ ADAMIE neutralny

~~adolf
ff
Wysłany: 29 Cze 2008r. 19:31  
zapomniałem jeszcze wspomnieć: niejeden z Was,pracowników korzystał z "promocji" przy zakupie felg,przeliczcie wiec,tylko z rozsądkiem, ile kosztuje kopmlet najtańszych felg, ile takich kompletów firma produkuje przez okres miesiąca, bo za taki okres macie płacone wynagrodzenia, odjąć nalezy oczywiście koszty produkcji czyli gaz, energie elektryczną, wodę,transporty,części zamienne do maszyn, urządzeń oraz zakup najgorszego gatunkowo aluminium, z dużą zawartością śmieci,podrapcie się w głowę i popatrzcie na "świstek z wypłaty" mając jednocześnie na uwadze Wasz trud, wysiłek,koszty dojazdów,traktowanie i całą resztę,która Wam jest znana lepiej ode mnie, jesteście zadowoleni z kombinacji cyferek na "świstku",kulturalnie i gustwnie zapakowanego w kopertę?

~~ats
ff
Wysłany: 29 Cze 2008r. 19:44  
[cytat \"świstku\",kulturalnie i gustwnie zapakowanego w kopertę?[/cytat]

Adolf , ty dobre pare lat nie pracujesz w ATS .
Od dawna kwity z wypłat nie są zaklejane w koperty tylko drukowane na specjalnym papierze .

Co ty wiesz o produkcji felg ...

~~RRRRR
ff
Wysłany: 29 Cze 2008r. 19:57  
ale bzdety piszeciejezyk napiszcie coś ciekawszego i smieszniejszego np.kto jeszcze gęsi fajki czy rybki przynosi kto komu w 4 litery wchodzi itp

~~kolo z lakierni
ff
Wysłany: 29 Cze 2008r. 19:58  
CYTAT
[cytat \\\"świstku\\\",kulturalnie i gustwnie zapakowanego w kopertę?

Adolf , ty dobre pare lat nie pracujesz w ATS .
Od dawna kwity z wypłat nie są zaklejane w koperty tylko drukowane na specjalnym papierze .

Co ty wiesz o produkcji felg ... [/cytat]

a powiedz mi co ty wiesz mongole o produkcji tylko chyba wiesz co to jest wazelina i wiesz jak po*lić kolege ty j*y konfidencje i nie czepiaj sie szczegółów mendo j*a.................
i je*ą minie wpisy bandy debili dla was liczy się tylko kasa i po*ie zna was wielu i ja jus niedługo też zaczne pisać prawde jus niedługo się zwalniam i napisze kto jest k*a w tej firmie a szczególnie na lakierni i pakowni pi*ym kretem a jest ich wielu..........pozdrowienia dla kumatych

moderowano

~~Adam K
ff
Wysłany: 29 Cze 2008r. 20:03  
No i Panowie po podwyzkach przerabaliscie sobie na tym forum nie dam wam nic kasy

~~adam k
ff
Wysłany: 29 Cze 2008r. 20:40  
Ty Kolo Z Lakierni widze ze ladnie psycha ci siada jak juz identyfikujesz sie ze jestes kolem z lakierni , ciekawy temat dla gosci na prace z psychiatri , a do tego jeszcze brzydko sie wyrazasz, ciekawe co na tej lakierni robisz pewnie paleciakiem felgi brakowe odwozisz bo wiecej nie potrafisz z tak niska kultura osobista.

ps. zwalniasz sie i na zmywak do Angli sie wybierasz ....o co najmniej trzy latka za pozno , ale praca z Pakistanami to tez ciekawe doswiadczenie

ff
Wysłany: 30 Cze 2008r. 10:33  
CYTAT
i jebią minie wpisy bandy debili dla was liczy się tylko kasa i podpierdalanie zna was wielu i ja jus niedługo też zaczne pisać prawde jus niedługo się zwalniam i napisze kto jest kurwa w tej firmie a szczególnie na lakierni i pakowni pierdolonym kretem a jest ich wielu..........pozdrowienia dla kumatych

moderator chyba śpi neutralny
"kolo z lakierni" albo jak Ci tam:
jak chcesz się zwolnić to bardzo proszę ale uważaj na słowa na forum publicznym bo nie wszystkim podoba się Twój "inteligentny język"

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Cze 2008r. 10:34  
PS
Ale mu doperd... wink

Prywatna wiadomość 

~~rychu
ff
Wysłany: 30 Cze 2008r. 13:56  
To tobie się wydaje że mu dowaliłeś ludzie wychowani na ATS nie mają wstydugoodgoodgood

~~gościu
ff
Wysłany: 30 Cze 2008r. 21:06  
CYTAT
To tobie się wydaje że mu dowaliłeś ludzie wychowani na ATS nie mają wstydugoodgoodgood

W ATS pracują tylko najtwardsi ludzie z okolicy, to nie praca dla "cienkich bolków" tylko dla prawdziwych mężczyzn. Z czasem nastapi automatyzacja i wtedy jeszcze zatęsknią Ci, którym tak źle. Będzie mnniej ludzi, którzy będa tylko dozorować pracę maszyn.

~~````````
ff
Wysłany: 1 Lip 2008r. 18:13  
A kto będzie obsługiwał te maszyny jak tylko została ciemna masa z Grębowa i okolic

~~j23
ff
Wysłany: 1 Lip 2008r. 19:19  
boczek bedzie na wszystkim smigal

~~wariat
ff
Wysłany: 2 Lip 2008r. 09:52  
Dlaczego usunięto 8 stron wypowiedzi???? CZY NA TYM POLEGA WOLNOŚĆ SŁOWA ???? Jakby to pisanie nie było prawdą o których była tu mowa to by z tego nie robili takiej Dramaturgi !!! Wszyscy którzy pracują lub pracowali w tym obozie wiedza jaka jest prawda i co prezentują osoby o który była tu mowa good

~~Admin
ff
Wysłany: 2 Lip 2008r. 10:14  
Nic nie usunięto. Wszystko jest. Chwilowo nie było. Była konserwacja forumumiech

~~%%%%
ff
Wysłany: 2 Lip 2008r. 13:17  
Zawsze mozna wznowić temat o cwelach dziobakach i tych którzy po glowach innych dostają ochł:zły:apy

~~kidler
ff
Wysłany: 2 Lip 2008r. 17:27  
ja tam nie narzekam! robie co do mnie nalezy - mam z tego korzyści. Albo sie robi ale op*la i pi*li tak jak wy na tym czacie! zróbcie coś tak by was było widać. Może w biało czerwonych flagach przyjdzie albo coś wymyślcie orginalnego a nie narzekać a w pracy i tak swoje robicie bez Ani MRU MRU

~~uuuuu
ff
Wysłany: 2 Lip 2008r. 21:08  
Podobno wczoraj Jaskot poleciał(pierwsze skrzypce Adasia) więc reszta kierownictwa zacznie chodzić w pampersach NARESCIE COS ZACZYNA SIE DZIAC

«« « ... 8 9 10 11 12 13 14 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »