~~siwy | |
|
|
//moderowano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
beda podwyzki?
|
|
|
~~siwy | |
|
|
beda podwyzki? Będą ale norm !!!!!!!!hehehe
|
|
|
~~fqw3453154q25 | |
|
|
CYTAT CO MYSLICIE NA TEMAT OBOZU BRACY W STALOWEJ WOLI?
I DLACZEGO NIE MOżNA POWIEDZIEć NIE W TYM OBOZIE? ATS OD KILKU LAT STAł SIę OBOZEM PRACY W STALOWEJ WOLI MUSIMY POWIEDZIć NIE DYREKTOROWI ORAZ WSZYSTKIM KIEROWNIKOM wydziałów KATEGORYCZNE NIE....??? PRZYłąCZ SIę DO NASZEJ AKCJI ...CHCEMY GODNIE ZRABIAć W NIEMIECKIEJ FIRMIE.... PROśBA DO ZAINTERESOWANYCH O OPINIE DO TEJ SPRAWY I POZOSTAWIENIE ADRESóW E-MAIL NA FORUM.... WIęCEJ IFORMACJI PRZEśLEMY DO WAS.... |
|
|
~~xxx | |
|
|
czy w dalszym ciągu są zniżki na koła dla pracowników ATS-u? (podobno już niema)
|
|
|
~~jest_jak_jest | |
|
|
od 20 lipca postój!!!!!
|
|
|
~~abcd | |
|
|
czy jest już kasa? >
|
|
|
~~mareks | |
|
|
kasa jest ale
nie wiem czy wszystkie dodatki sa bo wzielem tylko 200zl wiecej niz ostatnio, mialo byc socjalne plus nagroda za niechorowanie i chyb a jeszcvze nie bylo wszystkiego |
|
|
~~sss | |
|
|
CYTAT kasa jest ale nie wiem czy wszystkie dodatki sa bo wzielem tylko 200zl wiecej niz ostatnio, mialo byc socjalne plus nagroda za niechorowanie i chyb a jeszcvze nie bylo wszystkiego socjalne dopiero za tydzien, reszta byla z wyplata. |
|
|
~~inrii | |
|
|
a ile jest tego socjalnegho dla kawaleraa??
|
|
|
~~54tqw34 | |
|
|
CYTAT a ile jest tego socjalnegho dla kawaleraa?? na 2 pryty
|
|
|
~~sss | |
|
|
CYTAT a ile jest tego socjalnegho dla kawaleraa?? cos ponad 300 zl na reke. |
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mam propozycje nie do odrzucenia
Ludzie zrzeknijcie się socjala,premi itd... Najlepiej pracujcie (harujcie na Niemca) za darmo |
|
~~sss | |
|
|
CYTAT Mam propozycje nie do odrzucenia Ludzie zrzeknijcie się socjala,premi itd... Najlepiej pracujcie (harujcie na Niemca) za darmo skad taki pomysl? |
|
|
~~ATS | |
|
|
CYTAT Mam propozycje nie do odrzucenia Ludzie zrzeknijcie się socjala,premi itd... Najlepiej pracujcie (harujcie na Niemca) za darmo A Ty buraku na kogo harujesz że jesteś taki do przodu |
|
|
~~rocco | |
|
|
CYTAT CYTAT CO MYSLICIE NA TEMAT OBOZU BRACY W STALOWEJ WOLI? I DLACZEGO NIE MOżNA POWIEDZIEć NIE W TYM OBOZIE? ATS OD KILKU LAT STAł SIę OBOZEM PRACY W STALOWEJ WOLI MUSIMY POWIEDZIć NIE DYREKTOROWI ORAZ WSZYSTKIM KIEROWNIKOM wydziałów KATEGORYCZNE NIE....??? PRZYłąCZ SIę DO NASZEJ AKCJI ...CHCEMY GODNIE ZRABIAć W NIEMIECKIEJ FIRMIE.... PROśBA DO ZAINTERESOWANYCH O OPINIE DO TEJ SPRAWY I POZOSTAWIENIE ADRESóW E-MAIL NA FORUM.... WIęCEJ IFORMACJI PRZEśLEMY DO WAS.... załóżcie solidarność 80 potrzeba 10 pewnych osób |
|
|
|
|
|
CYTAT A Ty buraku na kogo harujesz że jesteś taki do przodu Nie muszę ci się tłumaczyć Gościu ja w odróżnieniu od ciebie nie musze harować,mam od tego takich tempaków i idiotów jak ty A więc moja propozycja dalej aktualna CYTAT Mam propozycje nie do odrzucenia
Ludzie zrzeknijcie się socjala,premi itd... Najlepiej pracujcie (harujcie na Niemca) za darmo |
|
~~sss | |
|
|
Nie muszę ci się tłumaczyć
Gościu ja w odróżnieniu od ciebie nie musze harować,mam od tego takich tempaków i idiotów jak ty ale mu przygadales |
|
|
~~obi | |
|
|
CYTAT CYTAT A Ty buraku na kogo harujesz że jesteś taki do przodu Nie muszę ci się tłumaczyć Gościu ja w odróżnieniu od ciebie nie musze harować,mam od tego takich tempaków i idiotów jak ty A więc moja propozycja dalej aktualna CYTAT Mam propozycje nie do odrzucenia Ludzie zrzeknijcie się socjala,premi itd... Najlepiej pracujcie (harujcie na Niemca) za darmo Ponury, to ty jesteś "tempakiem" najpierw naucz się pisać w swoim jezyku później bedziesz wyrazał opinie na forum Odsłam http://bykom-stop.avx.pl/ A to że jesteś zwykłym parobkiem to moge ci prosto udowodnić |
|
|
|
|
|
CYTAT A to że jesteś zwykłym parobkiem to moge ci prosto udowodnić Probujesz cos udowodnic Nie widze żebyś coś udowodnił,bo za cienki w uszach jesteś |
|
|
|
|
Nie muszę ci się tłumaczyć
Gościu ja w odróżnieniu od ciebie nie musze harować,mam od tego takich tempaków i idiotów jak ty ,, ty się tak nie unoś, tylko weź tych jak to nazywasz tempaków w rydze i niech [poprawiają] kokile...a ty pomyśl, bo niby jesteś wykształciuch a nie panimaju, że IP mozna zdobyć byle prostym programem z ...a co bede zdradzał skąd... Myślę, że twoja łysa głowa to zrozumie i przemyśisz to...i przestaniesz srać na swoich pracowników. Ale szkoda gadać GOŚCIU, GOŚCIU... |
|
|
|
|
//moderowano - o IP to sobie na PW pogadajcie
i-x |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jakis niedobry moderator nam przeszkodzil;), ale zapraszam na PW
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
CYTAT chodzi o to ze podajesz ludziom jakies falszywe ip,i zapewne chcesz kogos wrobic;] Chłopie weź mnie nie rozśmieszaj Pracuje w kilku miejscach i na kilku komputerach To ci powinno wystarczyc jezeli chodzi o Ip a podane wyzej sa prawdziwe i tyle w temacie |
|
|
|
|
CO TAM W ATS SIE DZIEJE ZE TAKA CISZA.
|
|