|
|
|
//moderowano
- nie zanizaj poziomu ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//moderowano
- nie zanizaj poziomu ! |
|
|
|
|
wozkowy zgadzam sie z tym
na brygadzie B robi takie jeden nierob wózkowy ktory tylko z babami by gadał a z chłopami o rybach tylko mówil a robic mu sie nie chce a wyplate i tak wezmie bo on jest taKI FAJNY ze go kazdy lubi |
|
|
|
|
CYTAT wozkowy zgadzam sie z tym to niewiesz jak sie pracuje zapierdalasz jak kierownik idzie a pozniej jak pojdzie to sie siedzi i pasjansa uklada
na brygadzie B robi takie jeden nierob wózkowy ktory tylko z babami by gadał a z chłopami o rybach tylko mówil a robic mu sie nie chce a wyplate i tak wezmie bo on jest taKI FAJNY ze go kazdy lubi |
|
|
|
|
Kocham ta prace
2 lata juz za mna a ja juz nie czuje rak. ale kierownictwo wporzadku ;p |
|
|
|
|
ponuryzniwiaz ty to chyba jakas cip.. jestes ze tak narzekasz. ty wogule tam nie pracujesz wiec sie chłopie nie wypowiadaj tylko za kase do biedronki jazda
|
|
|
|
|
pozdrowienia dla kierownika om
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
a Ty ATSow naucz się korzystać z opcji ZMIEŃ
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
witam sa jakies przyjecia w ATS, gdzie najlepiej sie przyjac na jaki wydzial i jak teraz placa??
|
|
|
|
|
kolego nie idz tam do pracy szkoda twojego czasu i zdrowia
odlewnia to syf i malaria obrobka mechaniczna rzadzona przez małolatów szukaj czegos innego |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam przez przypadek doszły mnie słuchy (jadąc autobusem mks)ze w ats-ie szykują sie podwyzki płac od stycznia 12-17% oraz bony swiateczne do kouflanda na 550 pln.
Co usłyszałem to wam przekazałem Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
*ciekawostka nr 1...
|
|
|
|
|
CYTAT Witam przez przypadek doszły mnie słuchy (jadąc autobusem mks)ze w ats-ie szykują sie podwyzki płac od stycznia 12-17% oraz bony swiateczne do kouflanda na 550 pln. Czy to juz Białoruś? Dlaczego znikaja tematy o co chozi?
Co usłyszałem to wam przekazałem Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
bo pierdolisz głupoty... a takie coś to podsycanie tematu głabie... powiem tak, ty słyszałeś t w MKS o podwyżkach, jak ja o moich osiągnięciach w Ostrowcu ... zamknij się głabie dobrze zarabiający i papappaa
|
|
|
|
|
Troche kultury!
Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
CYTAT bo pierdolisz głupoty... a takie coś to podsycanie tematu głabie... powiem tak, ty słyszałeś t w MKS o podwyżkach, jak ja o moich osiągnięciach w Ostrowcu ... zamknij się głabie dobrze zarabiający i papappaa Stalowa75 wiem co słyszałem była to rozmowa jekiegoś pracownika z rady pracowników albo jakaś podobna nazwa wiec podwyzki płac od stycznia 12-17% oraz bony swiateczne do kouflanda na 550 pln. Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
Stalowa75 wiem co słyszałem była to rozmowa jekiegoś pracownika z rady pracowników albo jakaś podobna nazwa wiec podwyzki płac od stycznia 12-17% oraz bony swiateczne do kouflanda na 550 pln.[/b][/cytat]
ale głupoty gadasz. żadnych bonów ma nie być tylko kase na konto wpłacą koło 1 grudnia na zakupy. a postuj od 23 do 4. |
|
|
|
|
Witam.
Ja pracowałem w ATS przez dwa lata i na szczęście mam już nową pracę.Te dwa lata to może niewiele ale przynajmniej przekonałem się jak frustrująca może być praca a zarobki poprostu osłabiają. W tej firmie kierownictwo zapomniało że jest coś takiego jak dobrze opłacony=zadowolony pracownik, że praca w szkodliwych warunkach( a takie sa w tym zakładzie)musi znajdować odzwieciedlenie w godziwej płacy. Ja wiem że to nie komuna teraz mamy wolny rynek i jak komuś nie pasuje to może zbierać złom i butelki, ale to nie do końca usprawiedliwia postępowanie z ludz'mi. Tak w ogóle to sporo złego w tej firmie to nie wina Niemców tylko naszych rodaków którzy sa dużo brdziej wyrafinowani w dręczeniu swoich krajanów vide Adam Kolat( z tego co słyszałem już nie robi w ATS). Mam teraz dużo lepszą pracę za dużo lepsze pieniądze a przede wszystkim nie grozi mi choroba zawodowa. Życzę wszystkim byłym i obecnym pracownikom poprawy bytu i dużo większej kasiory, u obecnego albo następnego pracodawcy. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Jest już kasa?
|
|
|
|
|
Czy wiadomo juz co z tym postojem, przychodzimy miedzy swietami a nowym rokiem?
|
|
|
|
|
CYTAT Czy wiadomo juz co z tym postojem, przychodzimy miedzy swietami a nowym rokiem? do roboty od 28.12 do 31.12 1zm |
|
|
|
|
Widzę, że w ATSie się chyba polepszyło, bo nikt nic nie pisze w tym kultowym wątku na forum ...
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
o temat rzeka powrócił, a ja myślałem że wszystkie "gaduły" wyzwalniali
Errare humanum est. |
|
|
|
|
chlopaki co tam w atsie slychac?
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jak to co?? kryzys
jak było dwa stanowiska na jednego to pyskowali, teraz jest 10ciu na jedno i siedzą cicho Errare humanum est. |
|