~~pracownik ats . | |
|
|
witam...
cel jedyny i ostateczny to zatrzymanie produkcji na odlewni a celem tego zatrzymania jest podwyżka płac od 01.07.08 która spowoduje kolejne znieważenie i pognębienie pracowników czy ma ktoś pomysły dotyczące zatrzymania produkcji przede wszystkim na odlewni, bo wiadomo jeśli stanie odlewnia staną inne wydziały kolejno w procesie technologicznym czyli obróbka mechaniczna i wykończeniowa... prosze o info ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ats | |
|
|
CYTAT witam... cel jedyny i ostateczny to zatrzymanie produkcji na odlewni a celem tego zatrzymania jest podwyżka płac od 01.07.08 która spowoduje kolejne znieważenie i pognębienie pracowników czy ma ktoś pomysły dotyczące zatrzymania produkcji przede wszystkim na odlewni, bo wiadomo jeśli stanie odlewnia staną inne wydziały kolejno w procesie technologicznym czyli obróbka mechaniczna i wykończeniowa... prosze o info ..... TAK JA MAM POMYSŁ !!! TRZEBA PRZYJĄĆ DO PRACY WIĘCEJ TAKICH DURNIÓW JAK TY A PRODUKCJA SAMA STANIE ... BĄDŹ STANIE SIĘ NIEOPŁACALNA ... |
|
|
~~123 | |
|
|
do wyżej....
czy to jest pomysł czy tylko marna prowokacja my jako pracownicy ATS nie chcemy zamieszania jakie ty tworzysz .. proszę o konkretne propozycje.... |
|
|
~~atsik | |
|
|
TAK JA MAM POMYSŁ !!!
TRZEBA PRZYJĄĆ DO PRACY WIĘCEJ TAKICH DURNIÓW JAK TY A PRODUKCJA SAMA STANIE ... BĄDŹ STANIE SIĘ NIEOPŁACALNA ...[/cytat] do wyżej durnia to znajdź sobie w rodzinie a rodzina duża Grebów i okolice to twoje strony buraku jebany w klepe... |
|
|
~~eeeeeeee | |
|
|
Wszystkim którym nie odpowiada praca w ATS proponuje się zwolnić i znależć lepszą pracę a nie TYLKO NARZEKAĆ PLAKAĆ BLUZGAĆ I ŻALIĆ SIĘ NAD SOBĄ POKAŻCIE CWELE DZIOBAKI EUNUCHY I NIEROBY NA CO WAS STAĆz takimi dupami daleko nam do europy:zły:
|
|
|
~~EURO-kołchoz | |
|
|
CYTAT [cytat] nie pisz głupot że nie opłacalna bo np w 2005 zysk netto stahlshmitu był 59 m i l i o n ó w pln,jeśli co roku jest w tych okolicach to nie pisz bzdur
TAK JA MAM POMYSŁ !!! TRZEBA PRZYJĄĆ DO PRACY WIĘCEJ TAKICH DURNIÓW JAK TY A PRODUKCJA SAMA STANIE ... BĄDŹ STANIE SIĘ NIEOPŁACALNA ... |
|
|
~~ CUDA PO | |
|
|
CYTAT Wszystkim którym nie odpowiada praca w ATS proponuje się zwolnić i znależć lepszą pracę a nie TYLKO NARZEKAĆ PLAKAĆ BLUZGAĆ I ŻALIĆ SIĘ NAD SOBĄ POKAŻCIE CWELE DZIOBAKI EUNUCHY I NIEROBY NA CO WAS STAĆz takimi dupami daleko nam do europy:zły: Zgadza sie daleko nam do europy bo narazie europejskie mamy ceny a zarobków europejskich jakos nie widac !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~kaczor | |
|
|
kiedy postój macie info......
|
|
|
~~wariat | |
|
|
CYTAT kiedy postój macie info...... 28lipiec-10sierpień |
|
|
~~pak | |
|
|
najlepszy to jest niejaki Cebularz (Fishman) z pakowni, ktory przynosi ryby dla kierownika Ł.P. i co miesiac dostaje premie... zeby bylo lepiej jest uwazany za najlepszego pracownika ATS a w gruncie rzeczy nie potrafi nawet durnego maila wyslac, ale coz takim sie trzeba urodzic; on jak tylko zobaczy Ł.P. to juz swiat dla niego nie istnieje tylko wzrok prowadzi za caly czas za kierownikiem
|
|
|
~~fishman | |
|
|
Jezeli premii jest np. 300 zl to za 150 mozna kupic ryb dla kierownika a 150 jest czystego zysku nie uczyli cie w domu jak kombinowac.Jak mi dadza wiecej premi to zaloze jakis chlewik ze swinkami i bedzie nastepny zarobek
pzdr pakownie |
|
|
~~}}}}}}} | |
|
|
Od świń i gąsek to się odwal ja przynoszę a fajki też już były
|
|
|
~~uuuu | |
|
|
A ktoś przynosi jagody bo nie wiem czy mam przyniesć?
|
|
|
~~nkkjbjgkjbhj | |
|
|
...a jak sie nazywa ten co sie spowiada u walczaka cała godzine jak my już do domu pójdziemy??
|
|
|
~~++++++ | |
|
|
Ten co fajki kupował składa codzienne raporty(potrafi kazdą plotkę sprzedać żeby się podbudować-ALE O NIM WIEDZĄ WSZYSCY) a kto jeszcze to niewiem
|
|
|
~~&&&&& | |
|
|
Przyglądnijcie się trochę kto biega do biura i jak woła przelozonych żeby pogadać samemu-NO I WSZYSTKO JASNE:zły:
|
|
|
~~mlecarz | |
|
|
a ja moge przyniesc syra,smetane i kope joj a moja stara na specjalne okazje ubije nawet maselko-ryncznie
|
|
|
~~ktosik | |
|
|
Jeden lepszy od drugiego ale to buraki robią najwiekszą chujnie i niezdrowy klimat w tym zakładzie od początku tak było.Przyniesie gąskę,rybkę da fajki i w dupę włażą za parę groszy DZIADY JEDNE BY WŁASNĄ MATKĘ SPRZEDALI-WSTYDU NAWET NIE MAJĄ JAK SIĘ Z NICH WSZYSCY NABIJAJĄ
|
|
|
~~wudu | |
|
|
A jak Walczaki ? Dają radę ?
|
|
|
~~klient | |
|
|
CYTAT a ja moge przyniesc syra,smetane i kope joj a moja stara na specjalne okazje ubije nawet maselko-ryncznie Gościu ty tak swoją nie rządź bo ona dobrze wiem komu "masełko" ręcznie zrobić. Szkoda, że Ty go nie znasz |
|
|
~~vamos | |
|
|
Może mi kotoś normalny powiedzieć ile zarabia sie w ATS-ie i podobnych firmach ??
|
|
|
~~hjfd | |
|
|
Rodzina Walczaków jest duża i musi zarabiać!!!ciekaw jestem kto jeszcz:haha:e przyjdźie?
|
|
|
~~kibel | |
|
|
CYTAT Może mi kotoś normalny powiedzieć ile zarabia sie w ATS-ie i podobnych firmach ?? w Ats nie ma normalnych pracowników....a sorki jest jeden pracuje na kontroli na lakierni - Marek G*** - on wszystko wie - wszystkich zna - i wszystkich zwalnia z pracy - typowy fachowiec...!!!!!!!! |
|
|
~~ten_years | |
|
|
Tak piszecie, że mam już dość tego tematu o ats. Największe cieniasy najgłośniej krzyczą, że im się krzywda dzieje. Pokażcie w robocie na co was stać! A jak popełniłeś jakimś cudem magistra na jakiejś uczelni to zmień pracę, to przecież takie proste. Teoretyków mamy dość. Potrzebujemy inżynierów, takich co jak trzeba upierdolą się po pachy w robocie, to jest tytuł wynikający z doświadczenia, bo czasem tak bywa, że musisz zobaczyć osobiście w czym problem (Japońcy to wiedzą) i pokazać, że robota ci nie straszna. Zarząd: więcej bytności na produkcji!!!
Ale z jakiegoś powodu chyba takich ludzi się nie popiero w ats. A jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. |
|
|
~~ya= | |
|
|
Ja powiedziałem im co jest nie tak. Byłem też u dyrektora technicznego, ale to nic nie dało bo to jest szwagier DULa z pakowni. Poszedłem więc do PIP-u i teraz zobaczymy co się będzie działo. Walczak D. nie powinien już tu dawno robić.Jego zainteresowanie jest żadne. On wtedy ma pretensje jak jest jakaś awaria lub coś podobnego.
:zły: |
|
|