~~ats oi | |
|
|
CYTAT ajaka kasa w tym obozie na poczatek:zły: na starcie masz 1450 brutto. Pozniej 1500 + premie i dodatki w formie nagród za np niechorowanie. Innych raczej nie bedzie |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~fccx | |
|
|
powinni teraz dobrać sie do d... przydupasom Adasia K i ich tez za brame wywalić, albo zaproponować im etat np na OM za 1500 zł
|
|
|
~~ats owiec | |
|
|
No na sam poczatek goscia od planowania - nie bede pisal z nazwiska bo zaraz to wymodruja - mysle ze kazdy wie o kogo chodzi
|
|
|
~~sssss | |
|
|
CYTAT No na sam poczatek goscia od planowania - nie bede pisal z nazwiska bo zaraz to wymodruja - mysle ze kazdy wie o kogo chodzi masz rację tak jak najlepsze auto w atsie reno 19 gdzie prawda zabolała i po agresywnej interwencji wymordowali kola ALE KUMACI WIEDZĄ O CO CHODZI I MÓWIĄ O TYM W PRACY |
|
|
~~bezu bez | |
|
|
CYTAT No na sam poczatek goscia od planowania - nie bede pisal z nazwiska bo zaraz to wymodruja - mysle ze kazdy wie o kogo chodzi Ten gość to nadaje się tylko na wzorowego donosiciela. Ale komu biedaczek teraz będzie donosił. Proponuję by donosił felgi do i z Riala zamiast płacić grube pieniądze tirowcom!!!! |
|
|
~~bezu bez | |
|
|
Teraz proponuję szanownym pracodawcom przyjrzeć się nieudacznikom w ATS, którzy codziennie przysparzają same straty ( mam na myśli nizijerów, którzy otrzymali dyplomy za spożywanie gorzoły w czasie studiów):zły:
|
|
|
~~procownik | |
|
|
nie bójcie się o Leszka on sobie poradzi ... to typ człowieka który włazi każdemu...
|
|
|
~~ats co | |
|
|
Do trzech razy sztuka - teraz nastanie trzeci szef i mogli by z nim pojechac jak z fura gnoju
|
|
|
~~biurowiec | |
|
|
CYTAT Teraz proponuję szanownym pracodawcom przyjrzeć się nieudacznikom w ATS, którzy codziennie przysparzają same straty ( mam na myśli nizijerów, którzy otrzymali dyplomy za spożywanie gorzoły w czasie studiów):zły: nowy pracodawca musi teraz zając sie żołnierzykami adasia, którzy dalej będą psuli robotę i wyrzucenie małego a zostawienie ich nic nie da tj. lc af rf wz as es cb no i nadwornym kierowcą z pensją dyrektora, ale do tego chyba już sami doszli |
|
|
~~produkcja | |
|
|
AF to jest ladny placzek i podpierdalacz , WZ na niczym sie nie zna i znal nigdy nie bedzie LC wazelina bez pojecia
|
|
|
~~produkcja | |
|
|
CB to zakupy czy cos innego jak zakupy to tmu panu tez dziekujemy
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
Do Tych bardziej kumatych piszcie po niemiecku na tym forum żeby nowy zarząd kumał o co chodzi. Może tu zaglądają czasem to poleci więcej adasiowych przydupasów Ja niestety nie znam niemieckiego i pracuję jako fizyczny. A co sądzicie o WZ też jest z niego ciekawy aparat jak by nie szelki to z gołołą dupą chodził:haha:
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Ja niestety nie znam niemieckiego i pracuję jako fizyczny. sie cza bylo uczyc a nie narzekac i z innych kpić |
|
|
~~xxx | |
|
|
wz- luźne gatki
|
|
|
~~goja | |
|
|
WZ - moze zagrac w nowej wersji PINOKIO tam najszybciej znajdzie prace ,
|
|
|
~~ciekawy | |
|
|
CYTAT CYTAT Teraz proponuję szanownym pracodawcom przyjrzeć się nieudacznikom w ATS, którzy codziennie przysparzają same straty ( mam na myśli nizijerów, którzy otrzymali dyplomy za spożywanie gorzoły w czasie studiów):zły: nowy pracodawca musi teraz zając sie żołnierzykami adasia, którzy dalej będą psuli robotę i wyrzucenie małego a zostawienie ich nic nie da tj. lc af rf wz as es cb no i nadwornym kierowcą z pensją dyrektora, ale do tego chyba już sami doszli kto wyleci następny??? Na kogo stawiacie??? |
|
|
~~??? | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Teraz proponuję szanownym pracodawcom przyjrzeć się nieudacznikom w ATS, którzy codziennie przysparzają same straty ( mam na myśli nizijerów, którzy otrzymali dyplomy za spożywanie gorzoły w czasie studiów):zły: nowy pracodawca musi teraz zając sie żołnierzykami adasia, którzy dalej będą psuli robotę i wyrzucenie małego a zostawienie ich nic nie da tj. lc af rf wz as es cb no i nadwornym kierowcą z pensją dyrektora, ale do tego chyba już sami doszli kto wyleci następny??? Na kogo stawiacie??? CO TO ZNACZY LC AF RF WZ AS ES CB |
|
|
~~byly pracownik | |
|
|
kto mi odpowie ; adas sie sam zwolnil czy go wywalili
|
|
|
~~potahontas | |
|
|
po ostatniej coridzie w pampelunie przezyl tylko jeden byk senior barwa las palmas racławice
|
|
|
~~ya= | |
|
|
CYTAT Co z tego że schnie w 200 stopniach, to sie podgrzeje czymś albo ognicho rozpali, takie jest myślenie \"janków\", którzy jak wynoszą i czasem nawet nie wiedzą do czego coś służy, mamy za to ubaw po pachy jak niebieskawą folię używaną do oklejania kabin i taki tekst\"ty ja sobie wezme troche tej foli to szyby w samochodzie okleje bedzie zajebiście nie?\" Albo przychodzi człowiek z zapytaniem \"nie macie takiej no metalowej kratki bo chciałem sobie grila w poldku zrobic\" inny chciał cytat: \"Prądownik- Coooo? - Prądownik - Nie ma czegoś takiego. - Kierownik chciał no prądownik!! - Może centrownik?? - A no może może centrownik!!\" uhaha dogadał się!! Ty no masz racje. A Darek W. jak przychodzi to tylko wtedy jak już sie cos stanie lub wydarzy. Bo on sam nie wie co sie dzieje. mimmo zgłoszeń o brakach i awariach nie robi nic, a póżniej jak sie cos spieprzy obwinia wszystkich- i oczywiscie odrazu wysyła tą osobe na ściąganie kół na 1ą linie. Gość nie ma pojęcia na czym polega jego stanowisko pracy. A jak się pójdzie bezpośrednio do B.H. to afera jest na hu.....!
A na lakierni to mają krzyżykami flamastrem na szafie sterowniczej zaznaczone co trzeba w niedziele wieczór wcisnąc żeby \"zrobiło bbuuuuuuuuu!!!!! a potem głośniej buuuuuuuuuu!!!!!!!! i bedzie z dyni, i lakiernia uruchomiona uuuufff\". Albo nie da się ich nauczyć rzeczy naprawdę ważnych albo nawet nikt nie próbuje i to jaeszcze większy błąd!!!! Potem się kieronictwo dziwi że nie polakierowali tylu felg ile trzeba i że mają jak to mówi i pisze B.H. \"..a lot of problems\" tzn. \"mnóstwo problemów\" |
|
|
~~gil | |
|
|
kiedy nastepna corida w pampelunie z seniorami pijakami ? slyszalem ze senior "B" daje rade ?
|
|
|
~~jozin z bozin | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Teraz proponuję szanownym pracodawcom przyjrzeć się nieudacznikom w ATS, którzy codziennie przysparzają same straty ( mam na myśli nizijerów, którzy otrzymali dyplomy za spożywanie gorzoły w czasie studiów):zły: nowy pracodawca musi teraz zając sie żołnierzykami adasia, którzy dalej będą psuli robotę i wyrzucenie małego a zostawienie ich nic nie da tj. lc af rf wz as es cb no i nadwornym kierowcą z pensją dyrektora, ale do tego chyba już sami doszli kto wyleci następny??? Na kogo stawiacie??? Powitać Pierwszy LC, później AS,CB,WZ,AF...itd Można tam śmiało wypieprzyć 80% bo to są ludzie dzięki którym jest to obóz pracy jak na czele z EK którego w końcu ktoś wyp... dolił |
|
|
~~NNN | |
|
|
Siwy dziadek,leszek G.jest niezatapialny.
|
|
|
~~~wielbiciel | |
|
|
... DZIĘKI FACHOWOŚCI dąbro-wskiego MUSIMY ZASUWAĆ DO WTORKU. POZDROWIENIA DLA FACHOFCA Z OM...:haha:
|
|
|
~~he he he | |
|
|
CYTAT CYTAT Co z tego że schnie w 200 stopniach, to sie podgrzeje czymś albo ognicho rozpali, takie jest myślenie \\\\\\\"janków\\\\\\\", którzy jak wynoszą i czasem nawet nie wiedzą do czego coś służy, mamy za to ubaw po pachy jak niebieskawą folię używaną do oklejania kabin i taki tekst\\\\\\\"ty ja sobie wezme troche tej foli to szyby w samochodzie okleje bedzie zajebiście nie?\\\\\\\" Albo przychodzi człowiek z zapytaniem \\\\\\\"nie macie takiej no metalowej kratki bo chciałem sobie grila w poldku zrobic\\\\\\\" inny chciał cytat: \\\\\\\"Prądownik- Coooo? - Prądownik - Nie ma czegoś takiego. - Kierownik chciał no prądownik!! - Może centrownik?? - A no może może centrownik!!\\\\\\\" uhaha dogadał się!! Ty no masz racje. A Darek W. jak przychodzi to tylko wtedy jak już sie cos stanie lub wydarzy. Bo on sam nie wie co sie dzieje. mimmo zgłoszeń o brakach i awariach nie robi nic, a póżniej jak sie cos spieprzy obwinia wszystkich- i oczywiscie odrazu wysyła tą osobe na ściąganie kół na 1ą linie. Gość nie ma pojęcia na czym polega jego stanowisko pracy. A jak się pójdzie bezpośrednio do B.H. to afera jest na hu.....! A na lakierni to mają krzyżykami flamastrem na szafie sterowniczej zaznaczone co trzeba w niedziele wieczór wcisnąc żeby \\\\\\\"zrobiło bbuuuuuuuuu!!!!! a potem głośniej buuuuuuuuuu!!!!!!!! i bedzie z dyni, i lakiernia uruchomiona uuuufff\\\\\\\". Albo nie da się ich nauczyć rzeczy naprawdę ważnych albo nawet nikt nie próbuje i to jaeszcze większy błąd!!!! Potem się kieronictwo dziwi że nie polakierowali tylu felg ile trzeba i że mają jak to mówi i pisze B.H. \\\\\\\"..a lot of problems\\\\\\\" tzn. \\\\\\\"mnóstwo problemów\\\\\\\" to samo miałem na narzędziowni jak robiłem kiedyś pod rudym dominikiem tylko ze tam chodziło nie o spieprzoną pracę lecz o lekko zabrudzoną maszynę ! ! - pracowałem przez dłuższy czas na piecach. Ten koles tez jest dla mnie jest do zwolnienia gdyz dla niego liczy sie porządek niz robota a te jego parobki sie nie sprzeciwstawią jego woli. pozdro dla rudego 102 < rude zawsze wredne > i to jest szczera prawda |
|
|