~~~~~~~ | |
|
|
CYTAT pozniej normlanie 10 co miesiac. normalnie ??? to sie jeszcze okaże |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~buaaaa | |
|
|
CYTAT CYTAT Kiedys pracowałem w tym zakładzie utkwił mi w pamięci jeden koleś pracował na proszkowaniu na A brygadzie taki buc wielki cwaniak wszystkich miał za idiotów a siebie za pępek świata.Objechałem kawał świata ale takiego kretyna nie udało mi sie spotkać,jeśli ma ktoś namiary na niego to chętnie bym mu miske wyklepał. T:boksuj:aki buc ze stalowej gdzies niedaleko szalonego maxa mieszkał jak pracowałem w s&m :boksuj: tez kiedys pracowalem na prochach to chyba chodzi o tego nie pamietam ksywy cos jak ten skoczek narciarski co byl w spiaczce kilkanascie dniCZY TO CHODZI O GOSCIA O KSYWIE ---MAZOK---? |
|
|
~~ats | |
|
|
Mazok to cie zrobił i zapomniał utopic w łęgu...
|
|
|
~~ONNNNNNNNNNNNNN | |
|
|
Najlepiej mają dupowłazy co wchodzą w du..pkę na lakierni i pakowni
|
|
|
~~zzzzzzz | |
|
|
slyszalem ze za ryby mozna dostac niezlego bonusa co miesiac? to prawda? :haha:
|
|
|
~~buaaaa | |
|
|
CYTAT Mazok to cie zrobił i zapomniał utopic w łęgu... To ciekawe co tu napisales bo wlasnie utwierdziles mnie w przekonaniu ze jestes d..eń |
|
|
~~miziu | |
|
|
a co tam słychac na kontroli fajni sa kolesie
|
|
|
~~wariat | |
|
|
CYTAT a co tam słychac na kontroli fajni sa kolesie A co chciałeś+as sie umówić????? |
|
|
~~chudy | |
|
|
CYTAT a co tam słychac na kontroli fajni sa kolesie no pewnie szczególnie PONTON jak chcesz sobie pooglądać kupe mięsa(tłuszczu) i fabrykę gówna to zapraszam do ats.... |
|
|
~~ktosik | |
|
|
pewnie chodzi o Mazoka heheh pamietam jeszcze za starej załogi jak co weekend dostawał lanie pod A&J hhehehe
|
|
|
~~miziu.. | |
|
|
nie chce zarwac kolesia z kontroli tylko piszecie o pakowni lakierni.itp..a o innych wydziałąch wcale to tak z ciekawosci...
|
|
|
~~atss | |
|
|
Bo na innych wydzialach pracuja troche "normalniejsi" ludzie , ale tylko troche
|
|
|
~~buaaaa | |
|
|
CYTAT pewnie chodzi o Mazoka heheh pamietam jeszcze za starej załogi jak co weekend dostawał lanie pod A&J hhehehe hehe i mowil ze remis |
|
|
~~wariat | |
|
|
Co jak co ale Pinokio jest najlepszy z najlepszych a jak przyjdzie Kolf to zaś bedezie mógł śpiewać Hej Sokoły ....
MOCZ Z WAMI!!! |
|
|
~~aliascobra | |
|
|
Hahahha, no "Hej sokoły" i jeszcze drugie: "Wszystkie rybki mają c..ki". Ale w sumie pinokio to spoko gość i złego słowa tutaj nie powiem, nawet w pracy jak się pojawi to jest ubaw czasem. A chyba w ATS troche brakuje ludzi z poczuciem humoru.
|
|
|
~~anty pinokio | |
|
|
Na czym sie zna pinokio pozatym ze umie sie glupio usmiechac i potem podpierniczac , za malo go chyba znasz zeby cos o nim ppowiedziec
|
|
|
~~wariat | |
|
|
No buraki jeszcze pare dni i zaś bede was tepił jak stonke na ziemniakach!!!!!
|
|
|
~~Podły | |
|
|
To co Pinokio spiepszył w ATS, to się nie da odkręcić. Jestem 100% pewny, że to za Wasze pieniądze. Jego miejsce powinno być w hurze " Moherowe berety":wśceikły:
|
|
|
~~Nowy | |
|
|
Witam panowie jak z wolnym 15 sierpnia dla wszystkich którzy nie pracują na 4 brygadówce
|
|
|
~~ON hehe | |
|
|
i postój sie konczy pracownicy do pracy a dupowłazy do swoich obowiazków włażenia w du.pe pakownia i lakiernia to o was mowa
|
|
|
~~zzzzzz | |
|
|
kiedy te niby premie za ilosc i jakosc za lipiec beda wyplacane o ile beda? bo pozniej to juz chyba 10? )))))
|
|
|
~~mieszkaniec ST. | |
|
|
Odsł.:39036,,,,TYLE BARANY RAZY ODWIEDZILIŚCIE TĄ STRONE BABNY JEDNE...HEHEHHHHHEE. POZDRAWIAM I ZACHĘCAM DO POKAZANIA GDZIE JEST JAK JEST BANAY WESOŁE...HEHHHEEE:haha:
|
|
|
~~mieszkaniec ST. | |
|
|
POTRAFICIE CFANIAKIO OBRAŻAC INNYCH... A SAMI POKAŻCIE KLASĘ I SIĘ ZWOLNIJCIE Z TYCH ZASRANYCH BIÓREK SWOICH ...DOTYCZY TO KOBIET JAK I FACIÓW...HEHHEHE
:wśceikły: |
|
|
~~aaaaaa | |
|
|
Durny ten zakład i wogule
|
|
|
~~Anty Fish | |
|
|
Wie ktos moze ile Cebularz, zwany Fishmenem zlowil ryb przez postoj dla kierownictwa?? czy podniosl sobie normy przez ten okres czy nadal wszystko jest w standardzie?
|
|
|