~~zzzz | |
|
|
Kiedy nastepna corida w pampelunie? z seniorem barwa z las palmas raclawice? podobno to nie senior tylko pastor? jak to jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~RAFALP | |
|
|
BYŁEM JESTEM I BEDE WAS TEPIŁ CHOŁOTO !!!
|
|
|
~~=== u. f . o . | |
|
|
:zły:... piszcie, piszcie, obrażajcie się, piszcie imiona, nazwiska...bo te pierdzistołki w ATS się nudzą. Dajcie im nowe wrażenia, kto kogo i dlaczego..... Przeciez żaden zakład nie ma takiego słynnego forum jak ATS. A prosze sie nie dziwic dlaczego do pracy przychodzi Edek spod sklepu oddarty od wina....bo kto o zdrowych zmysłach przyjdzie do tak słynnego "zakładu". Sami sobie szkodzicie. Dzis jest nudno na zmianie, ale jutro nowy dzień, nowe wrażenia.... pozdrawiam wszystkich z QM.
|
|
|
~~kolega Edka | |
|
|
\"A prosze sie nie dziwic dlaczego do pracy przychodzi Edek spod sklepu oddarty od wina....\" |
|
|
~~szoki | |
|
|
ja pitole ale z was wszystkich to czuby tylko jeden na drugiego narzeka wescie spalcie ten zakład i po kłopocie.pozdrawiam was wszystkich marudow z tej firmy jak tam ATS SIE ZWIE..
|
|
|
~~do ~greyfox | |
|
|
koleś wniknij sobie na hucie co się dzieje!! mlody dostaje grosze a starsi doświadczeni po ile zarabiają ?? napewno nie po 1500!!!
|
|
|
~~ats... | |
|
|
pozdrowienia dla obozowiczów!!!!
|
|
|
~~szoki | |
|
|
CYTAT BYŁEM JESTEM I BEDE WAS TEPIŁ CHOŁOTO !!! ale kultura sam jestes chołota |
|
|
~~hiehie | |
|
|
Fajny ten zaklad, przynajmniej cos sie dzieje.
|
|
|
~~333 | |
|
|
głupie gówno
|
|
|
~~8i76r | |
|
|
A widzieliscie jak kulawy chodźi do dziewczyn z lakierni?Może ma nadzieje?
|
|
|
~~=== u. f . o . | |
|
|
:zły:.... ciekawe ilu chorych ludzi trafi do psychiatryka, gdy zawieszą to forum...bo żaden zdrowy człowiek by sie tak nie kwapił opisywaniem innych jak pracownicy ats ..:wśceikły:
|
|
|
~~,,, | |
|
|
hahahha a wy myślicie że obok w eurocyrku to co się dzieje?
|
|
|
~~fdgfdg | |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/1816188,10,polske_ominela_recesja_ale_gospodarka_zwolni,item.html
|
|
|
~~hfghfgh | |
|
|
|
|
|
~~hjghjg | |
|
|
|
|
|
~~dfdf | |
|
|
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=40751#40751/4535435/34535345/345345345/345345345/345345435435/34534534534675/7657657657/56756756/7567/567567567/5675677/
|
|
|
~~atas | |
|
|
jeba....ATS
a ostatnio przekonałem się że również wszystkich dziobaków i wazeliniarzy którzy wchodzą w otwór kierownikowi Pakowni Łukaszowi P. (dla mnie jest w porządku - wykonuje nadgorliwie swoją prace) ale gardze i wkurwia mnie jak kierownicy i zastępcy ładują mu się w otwór i myślą że da premie !!! hańba ludzie - gdzie wasza godność - liczy sie tylko kasa - a co będzie jak firma upadnie gdzie pójdziecie !!!! zastanówcie się !!! w poniedziałek ukaże się moje info dotyczące pracy w nadgodzinach oraz info dotyczące firmy od strony finansowej (niektórzy zobaczą gdzie pracują i za co pracują i ile jeszcze będą pracować w firmie Ats )??????????:co?::co?: pozdrawiam i życze miłego weekendu!!! :co?::co?: |
|
|
~~pakownia... | |
|
|
jesteście żałośni..., wszystko was wk**rwia. ale do pracy przychodzicie, każdy kierownik to wazeliniarz, zast-ca dupowłaz, kierownik zmianowy nikim, a zastępca do dupowłaz do potęgi entej...człowieku, masz duże mniemanie o sobie i zazdrościsz owym ludziom...i jesli masz jaja [babo jedna] to nie pisz bzdetów, tylko wyjedź na górę, wejdz i powiedz to, co ci lezy na zołedziach...hehhehe. Nie obrażaj nikogo i nie odpierd***alaj wiochy . Myslę,że kierownik zmianowy cie nie poklepał po ramieniu i poczułeś sie gorszy...hehehhe.... nie rozumie facetów , którzy obrażaja innych facetów, tylko dlatego, że są na wyższych stanowiskach.... Kolego prześpij sie, przemyśl błąd życiowy i sie zwolnij. Anglia czeka na polaczków. Sa miejsca w szaletach - tam język jest niepotrzebny, a kasy zarobisz...ohoho... Ozeń się, a żona cie ukierunkuje w odpowiednia stronę...pozdrawiam...:wśceikły:
|
|
|
~~ateesiak | |
|
|
PIEPRZENI ZDOŁOWANI FLUSTRACI- nic ciekawego sie niedzieje
|
|
|
~~kadra | |
|
|
Kto to jest kierownik ?
Już h...j a jeszcze nie dyrektor. |
|
|
~~pakownia... | |
|
|
CYTAT Kto to jest kierownik ? Już h...j a jeszcze nie dyrektor. dziewczynko, nie pij [ Kasiu kochana].... |
|
|
~~ŻAŁOSNE | |
|
|
ŻAŁOSNE
|
|
|
~~h e h e | |
|
|
widac jak przełożeni dbają o pracowników wciskając im tanią wode dębiankę syf .... ale co najlepsze jak nie ma słoneczka jej nie wydają a do tego ci gogusie z góry jej sie nie napiją ! a co piją ? kto zgadnie? buractwo
|
|
|
~~blake | |
|
|
Kiedys naleczowianke pili hehehe , a teraz nie wiem
|
|
|