~~aaa | |
|
|
CYTAT " w pusty łeb!!! skąd ci goście są??? Pusty łeb jest jak najbardziej potrzebny żeby się wózek nie wywalił |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~czecho | |
|
|
ahahaha ;d;d dobre ;drobi za przeciw wage ;d;d
|
|
|
~~ozz | |
|
|
//moderowano
|
|
|
~~czesio | |
|
|
haha ;p czyzby ktos wzioł się za mózgowców ;d;d słyszałem cos ze w poniezdialek w ten lub nastepny ma przyjechac jakies szefostwo z niemiec ? wiecie cos na ten temat ?
|
|
|
~~Bananowa skórka | |
|
|
CYTAT haha ;p czyzby ktos wzioł się za mózgowców ;d;d słyszałem cos ze w poniezdialek w ten lub nastepny ma przyjechac jakies szefostwo z niemiec ? wiecie cos na ten temat ? To raczej nie w ten ;] Prometeusz dziś normalnie skończył pracę, przed 22 ;] |
|
|
~~alugus | |
|
|
Jakie szefostwo z Niemiec , szefostwo siedzi po drugiej stronie drogi hehehehe
|
|
|
~~AAATS | |
|
|
ja sie ciesze ze te nieroby w góry wylatują! Skonczy sie dobra posadka i wypłata w tysiącach pln! Aż milej do pracy się będzie chodziło wiedząc że ich nie ma ....
|
|
|
~~haha | |
|
|
a ja się dzisiaj zwalniam ;]
|
|
|
~~ktosik | |
|
|
nie róbcie tanich sensacji bo to nieprawda że ta kobieta odchodzi,premie i inne pierdoły jak będziecie coś wiedzieć na 100% to wrzucać na forum a nie plotkować jak stare baby
|
|
|
~~walker | |
|
|
CYTAT ja sie ciesze ze te nieroby w góry wylatują! Skonczy sie dobra posadka i wypłata w tysiącach pln! Aż milej do pracy się będzie chodziło wiedząc że ich nie ma .... zdziwiłbyś się jak tam "dużo" zarabiają, po miesiącu wróciłbyś na produkcję żeby "odbębnić" swoje 8h i spylać do domu Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma |
|
|
~~ANTYK | |
|
|
CYTAT CYTAT ja sie ciesze ze te nieroby w góry wylatują! Skonczy sie dobra posadka i wypłata w tysiącach pln! Aż milej do pracy się będzie chodziło wiedząc że ich nie ma .... zdziwiłbyś się jak tam \\\"dużo\\\" zarabiają, po miesiącu wróciłbyś na produkcję żeby \\\"odbębnić\\\" swoje 8h i spylać do domu Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma Kolego ja na produkcji nie pracuje!znam realia tego zakładu! |
|
|
~~jghf | |
|
|
blablablablabla
|
|
|
~~fiut | |
|
|
akurat dzisiaj tą starą widziałem ;d była w FORMIE co kolwiek to znaczy.jezeli jaks z gory twierzdi ze na produkcji jest lepiej to neich sobie popracuje 3 godziny na wykopnczeniówce ;d;d;d;d;d;;d;d a potem powie gdzie chce " odbębniać " swoje 8 h i do domu ;d nastepna ciekawa cecha polskiej mentalnosci ;d zazdroscic kazdemu w kolo a nie widziec swojego ;p nie tyczy sie wykonczeniówki ;d
|
|
|
~~klecha | |
|
|
dzisiaj ta starą widziałem była w formie ;d haha jak ktos z biura twierdzi ze na produkcji jest lepiej to zapraszam na wykonczenczeniowke ;] ktorys z kolegow napewno odstapi stanowiska na 2 / 3 godzinki jak porobicie to potem sie was zapytam a wy powiecie gdzie lepiej się " odbębnia " swoje 8 h " i do domu ".
|
|
|
~~dsf | |
|
|
sorry 2 razy ;] myslalem ze pierwszy sie nie wpisał
|
|
|
~~cz-ki | |
|
|
a co z tymi aneksami?
|
|
|
~~lll 2 | |
|
|
co taka cisza >?
|
|
|
~~x | |
|
|
morda w kubeł i nie bulgotać
|
|
|
~~gra | |
|
|
CYTAT morda w kubeł i nie bulgotać Bo co wsiowy buroku!!! |
|
|
~~smt | |
|
|
CYTAT a co z tymi aneksami? Nierobom i nieudacznikom nie dadzą!!! Wybij se z głowy jakiś aneks! Buuaahhaaaa!! |
|
|
~~jajo | |
|
|
[cytat]co taka cisza >?
|
|
|
~~jajo | |
|
|
[cytat][cytat]co taka cisza >?
|
|
|
~~ktosikjanosik | |
|
|
a co sadzicie o wpływie deszczów monsunowych na rozwój kolarstwa w Mongolii WIEŚKI?
|
|
|
~~fdghd | |
|
|
sadze ze wiekszy wplyw na kolarstwo w mongolii ma kolor bałtyckich wodorostów i zeszłoroczny snieg w tatrach;]
|
|
|
~~Czapa | |
|
|
A co tam słychać na lakierni???????????Jakies zmiany?Brzuch dalej wali w huja???????
|
|
|