~~jan | |
|
|
macie buraki co chcieliście !!!postój i wizje upadku zakładu jednego z najlepiej płacących zakładów w stalowej czyt.najlepiej płacący zakład pracownikowi fizycznemu!!!czyli pszenno-buraczanemu motłochowi!teraz posiedzicie w domach podłubiecie z nudy w majtach i w nosie!a po nowym roku 200 przestanie się tu napinać i płakać tylko poszuka nowej pracy w innym zakładzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~grębowiak | |
|
|
aha tzn.że redukcja zamówień,etatów itd?to co będzie robił słynny GBLs z OW jak tak mało sztuk będzie schodziło?pewnie chłopina na prozaku skończy? a jego bezzębny wierny i wykształcony zastępca przydupas w Gorzycach w biedronce bedzie buraki na półkach wykładł
|
|
|
~~jhu | |
|
|
A kto zna osoby tej wichury Kępia Zaleszanskiego?
|
|
|
~~trytsry | |
|
|
ja znam brzucha!
|
|
|
~~jakisgosc | |
|
|
A ja znam Kulawego ,syna marnotrwanego ATS!!!!
|
|
|
~~ktosikjanosik | |
|
|
A ja nie
|
|
|
~~ATSSSs | |
|
|
Ats nigdy nieznikanie to jest firma nie do zajeżdżenia :haha:
|
|
|
~~kadrowa | |
|
|
Po nowym roku wszyscy bez stałej umowy pożegnają się z pracą...
|
|
|
~~gENEk | |
|
|
CYTAT Po nowym roku wszyscy bez stałej umowy pożegnają się z pracą... TO JEST NIE PRAWDA !!!
|
|
|
~~for fishmannnn | |
|
|
a na pakowni wali rybami to moze przestanie od stycznia
|
|
|
~~auuuuuu | |
|
|
CYTAT CYTAT Po nowym roku wszyscy bez stałej umowy pożegnają się z pracą... TO JEST NIE PRAWDA !!! |
|
|
~~sss | |
|
|
Ale pierdoly opowiadacie. Idzcie na rynek dzisiaj sobota to moze sie wam uda takiego buraka jak wy sprzedac sesese
|
|
|
~~ktosik | |
|
|
A kto to się wypowiada za najwiekszych cykorów przecież oni teraz stoją na ul.Okulickiego i kasę robią
|
|
|
~~*** | |
|
|
Dupowłazy z QM POM wescie sie za robote./a nie bedziecie glupoty pisac na innych./
|
|
|
~~*** | |
|
|
CYTAT aha tzn.że redukcja zamówień,etatów itd?to co będzie robił słynny GBLs z OW jak tak mało sztuk będzie schodziło?pewnie chłopina na prozaku skończy? a jego bezzębny wierny i wykształcony zastępca przydupas w Gorzycach w biedronce bedzie buraki na półkach wykładł Dlaczego na nich nie nażekaja na ich pracownicy./.? Tylko jakies cioty którym sie robic niechce.w oczych ich kole że ktoś zapierdala i bierze za to piniadze.!!!!./././ |
|
|
~~felga | |
|
|
CYTAT ale z was jełopy to że pójdziemy na przymusowe urlopy to tylko i wyłącznie wasza zasrańcy wina!!!!a krah na giełdach i cały bajzel w gospodarce to tylko okazja do wysłania was na wolne bezpłatne!!!!dostaliście pieniądze w postaci nagród za produkcje a i tak produkujecie szajs którego nikt nie chce !!!bo po co komu koło od debili i buraków zacofanych białych brudasów z ATSu????wielcy operatorzy maszyn numerycznych!!! A TY KIM JESTEŚ ZASRAŃCU
|
|
|
~~skukumłała | |
|
|
kryzys jest ale ats stał bedzie napewno i niezniknie
|
|
|
~~sesese | |
|
|
No wlasnie, siedzi taki jeden z drugim burak na tym forum, chuja wie na temat zakladu ale atmosfere musi wprowadzac jak baba z rynku co ja gadam tam przynajmniej ludzie maja troche kultury osobistej. Zajmijcie sie czyms pozytecznym.
|
|
|
~~felga | |
|
|
CYTAT No wlasnie, siedzi taki jeden z drugim burak na tym forum, chuja wie na temat zakladu ale atmosfere musi wprowadzac jak baba z rynku co ja gadam tam przynajmniej ludzie maja troche kultury osobistej. Zajmijcie sie czyms pozytecznym. POPIERAM ŚWIĘTE SŁOWA
|
|
|
~~hehe | |
|
|
ci ludzie zyja tanimi sensacjami
koledzy znajdzcie sobie kobiety a jak je macie w co watpimy to zajmijcie sie nimi |
|
|
|
|
|
Barbara Racja popieram...
|
|
~~inż.MAMOŃ | |
|
|
Dzięki wypowiedzi pani Barbary od dzisiaj i przez następne dni wzrosnie w Stalowej Woli i okolicach liczba samobójstw
|
|
|
~~lolek | |
|
|
CYTAT Dzięki wypowiedzi pani Barbary od dzisiaj i przez następne dni wzrosnie w Stalowej Woli i okolicach liczba samobójstw widziałem ze jestes jabniety ale że az tak!!! Baska ma racje i dobrze to ujeła!!!!:haha: |
|
|
~~jakisgosc | |
|
|
CYTAT aha tzn.że redukcja zamówień,etatów itd?to co będzie robił słynny GBLs z OW jak tak mało sztuk będzie schodziło?pewnie chłopina na prozaku skończy? a jego bezzębny wierny i wykształcony zastępca przydupas w Gorzycach w biedronce bedzie buraki na półkach wykładł Super wykształcony zastępca-Buaahhahahaa!!!!! |
|
|
~~qm-pom | |
|
|
CYTAT Dupowłazy z QM POM wescie sie za robote./a nie bedziecie glupoty pisac na innych./ Za robote sie nie weźmiemy bo my przychodzimy do pracy relaksowac sie. Zreszta do roboty są traktory,ciągniki i wy niedojdy zyciowe. |
|
|