~~edzio | |
|
|
Ja polecam pomidory od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT I znowu Pan Pompek się wypowiadać zaczął i wielkie poruszenie wśród ogółu forumowiczów Dalej płaczcie i obrzucajcie się gnojem bo tylko na to was stać banda nieudaczników !!!! taaa KASIA jakbyś widziała tego opryszczałego śmierdzącego wieśniaka to byś pomyślała że to brat śreka nomalnie człowiek parch!!!!Dobrze że teraz angolom laske szczela to u nas przestało śmierdziec!!!może na wyspach przestanie teraz padać od tego POMPKOWEGO smrodu!!! Raczej poznać bym nie chciała A tak żeś z pompkiem w bajere uderzała!!! hmmmm:haha: Chyba jesteś nie poważny to ze mu zwróciłam uwagę i napisałam żeby się nie poniżał a on mnie na kawę zapraszał yyy to wiesz nie żadna bajera. Chyba ze zazdrosny jesteś to Mogę pobajerować Ciebie |
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam pomidory od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super! Pewnie kręciłeś anty reklamę Firmy Zott " te truskawki są, jak prosto zerwane z krzaczka" |
|
~~jaaaa | |
|
|
A JA MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE
|
|
|
~~pompek | |
|
|
|
|
|
~~koło | |
|
|
CYTAT A JA MAM WAS WSZYSTKICH W DUPIE a najbardziej śmierdzącego wsioka POMPKA co niby u angoli siedzi a tak naprawde to jest w Polsce dalej! zwolnił sie z naszego zakładu bo był tu fenomenem i nie pasował do otoczenia a teraz z nudy siedzi w swej hacie w środku lasu w majtach grzebie i sam sobie lache strzela bo już wyruchał wszystkie okoliczne zwierzaki i wszystkie pouciekały jak człowiek parch im kzywde robił a słyszeliście chłopacy że jak POMPEK w niedziele do kościoła szedł przez wieś to kozy na dupach siadały na jego widok i od jego zapachu??????/ |
|
|
~~omII | |
|
|
Moze teraz ojezdzimy na kims innym moze po BOCZKU , albo KULAWYYM .....jakies inne prpozycje
|
|
|
~~sex bomba | |
|
|
pojedzcie po mnie
|
|
|
~~bbaarr | |
|
|
GDZIE JEST KULAWY O K.... GDZIE JEST KULAWY
|
|
|
~~laga OW | |
|
|
CYTAT Moze teraz ojezdzimy na kims innym moze po BOCZKU , albo KULAWYYM .....jakies inne prpozycje po boczku nie jeżdzijcie h..e zajeb...ne !!! pojeżdzijcie po przydupasie HEHE mistrzu żaby i freza wszechstronnie utalentowanym i nadwyraz wykształconym osobniku |
|
|
~~kolo | |
|
|
na boczka nie da sie najezdzac bo jest tak gruby ze samochod na niego nie wjedzie chyba ze TIR hehehe
|
|
|
~~hihi | |
|
|
Jesteście wszyscy mega zajebiści, sfrustrowani, niewyżyci seksualnie i śmieszni. Ten wasz ATS daje wam wszystko od roboty po czas wolny który spędzacie na tym forum gadając o swej pracy.
|
|
|
~~fdD | |
|
|
A kto zna fione?
|
|
|
~~ziomek | |
|
|
robota --> forum ---> spanie i tak wkolko
jebane buraki |
|
|
~~kaczy pipek | |
|
|
Staszek skoncz juz pirdolic i sie za mnie podszywac bo juz mi sie zygac chce na te twoje wypociny... i sam jestes smierdziuchem... dlatego wlasne robisz w helium.... zeby nie przeszkadzac innym.
|
|
|
~~MIECIU | |
|
|
Ja polecam pomidory od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super!
|
|
|
~~michal | |
|
|
CYTAT Ja polecam pomidory od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super! A jak by do tych pomidorow dodal takiego buraka jak ty to tez by bylo super.......... |
|
|
~~GOSIEWSKI | |
|
|
A jabym dodał PIScce z verony i było by super.
|
|
|
~~inż.MAMOŃ | |
|
|
a parówki gdzie?
PARÓWKOWYM SKRYTOŻERCĄ MÓWIMY NIE!!!! |
|
|
|
|
|
Może tak każdemu dać po salcesoniku i pasztetowej?? Może wtedy każdy będzie zadowolony. "Pompkowi" się dorzuci kaszanki, "jakiśon" zadowoli sie może skwarkami i każdy będzie szczęśliwy
|
|
~~ktosikjanosik | |
|
|
a gdzie cebula i czosnek pyta Pascal z tvn
|
|
|
|
|
|
CYTAT a gdzie cebula i czosnek pyta Pascal z tvn Się dokupi albo zakosi z czyjegoś ogródka no trzeba to jakoś podzielić ATS duży to każdy by chciał coś wszamać....Można się przecież z kolegami umówić nawet na barszcz bo z tego co wyczytałam niezłe buraki mają... |
|
~~kretyn | |
|
|
Widze ze pani Kasia obrała juz stronę konfliktu... piszac na mnie jakies gowno znizylas sie do poziomu reszty ludzi w tym forum czyli nawet do mojego... witaj w klubie szmato.
|
|
|
~~promilek | |
|
|
U TROLI NA ODLEWNI PADŁ NOWY REKORD 3,2 PROMILA I GOSCIU JESZCZE ODLEWAŁ KOŁA, TAKICH MAMY TWARDZIELI, A WY MÓWICIE ŻE W ATS PRACUJĄ SAME CIENIASY :haha::haha::haha:
|
|
|
~~antyturas | |
|
|
CYTAT U TROLI NA ODLEWNI PADŁ NOWY REKORD 3,2 PROMILA I GOSCIU JESZCZE ODLEWAŁ KOŁA, TAKICH MAMY TWARDZIELI, A WY MÓWICIE ŻE W ATS PRACUJĄ SAME CIENIASY :haha::haha::haha: To przebil gosciu Kierownika odlewni BIALEGO TURKA |
|
|