~~michal | |
|
|
CYTAT CYTAT Dwa wiochmeny sie zgadaly jeden warty drugiego...... dolaczyl i trzeci... ....o jest i czwarty |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co to znaczy bez żebrowiec, że sam sobie obciąga?
|
|
~~?-? | |
|
|
CYTAT Jak już siebie obrażacie to nie wchodzicie komuś na rodzine \\\" BURAK TO CIĘ ZROBIŁ\\\" ile Ty masz lat żeby sobie tutaj rodzinne rozbiórki robić?? Prostota w każdym z was!!!! weźcie się już zamknijcie, za robotę weźcie a nie wiecznie na forum się żalicie i rozpisujecie banialuki ŻENADA!!!!! Popatrzcie na siebie i piszcie o sobie jacy z Was choi racy w pracy, co potraficie robić?? chyba nic tylko pisać/ chodź i to wam nie wychodzi/ Zmieńcie robotę a jak was zwolnią to będziecie w końcu wolni nie tak?? KASIA z rozwadowa |
|
|
~~AUTO-SIZE | |
|
|
Rysio
Kto zna Rysia - tego prawie normalnego ? Od kilku dni przekształcił się w nie!normalnego. Jak go widzę jestem onieśmielony jego głupim wyrazem twarzy. Ja sie go pytam : Rysio z którego ty jesteś wieku?! Bo widze ze jesteś genialny jak szczur doświadczalny. Dlaczego: bo wprowadzasz zmiany Nie wychylaj sie tak - < katana ostra i długa > - Myslisz staram się być najlepszy, robię więcej niż mogę. Przestrzegając zasad w ATS i nowych \\\" w rządzie świrów \\\" będziesz panem samego siebie. Uczynią Cię silnym, napełnią nadzieją, wskażą Ci drogę ku wielkości - pomyłka cos nie pasuje zwolnij się, zatrudnij się w RIALU HHHHHHHHEHEHE - hmm na stare lata bedziesz sie po ulicy poniewierał Nie wiesz kim byc bądz sobą nie wychylaj sie zmiany wprowadzaj w domu tradycja ma pozostac, a ty to niszczysz. Twoj pomysł: zrobmy tak by nie było nieczego. Norma norma :boksuj: Takiego pokemona jak ty chciałbym miec w swojej kolekcji. N 4 D |
|
|
~~bo kasia | |
|
|
bo kasia dala dupy
|
|
|
~~PUNIA ŚWINIAK | |
|
|
CYTAT Dla konfidentów w ATS a jest ich wiele no i ja sam Zbieraj punkty za podpierdalanie. ;] 1 pkt - Przypadkowe nieumyślne podpierdolenie; 5 pkt - Niby nieumyślne podpierdolenie; 10 pkt - Zwykła podpierdolka w cztery oczy z przełożonym bez świadków; 20 pkt - Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się winnym, byle zaistnieć; 30 pkt - Podpierdolenie w obecności świadków; 40 pkt - Samopodpierdolka w cztery oczy z przełożonym; 50 pkt - Samopodpierdolka przy świadkach; 60 pkt - Podpierdolenie do przełożonego w obecności podpierdalanego bez innych świadków; 70 pkt - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego przy większej ilości świadków; 80 pkt - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny; 90 pkt - Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpierdalający; 100 pkt - Podpierdalanie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny a czyny tego dokonał sam podpierdalający na spółkę z przełożonym, do którego się podpierdala i wmówienie podpierdalanemu jego winy. Bonusy: * podpierdolenie najlepszego kumpla - dodatkowo 10 pkt; ** podpierdolenie zanim czyn zostanie dokonany - dodatkowo 20 pkt; *** dodatkowo 25 pkt - kiedy dzień wcześniej piło się z podpierdalanym jego wódkę, w jego domu Sprawdź: - czy jesteś podpierdalaczem? - czy jesteś podpierdalanym, czy podpierdalającym? - a może jesteś przełożonym? Słowniczek: - podpierdolenie = donos |
|
|
~~Zal | |
|
|
CYTAT bo kasia dala dupy Kolego ile Ty masz lat. Nie wypada dżentelmenowi takich słów pisac, jesteś totalnym dnem i pięc metrów mółu. Zal |
|
|
~~bo kasia | |
|
|
przepraszam
|
|
|
~~wszychowiedzacy | |
|
|
CYTAT CYTAT bo kasia dala dupy Kolego ile Ty masz lat. Nie wypada dżentelmenowi takich słów pisac, jesteś totalnym dnem i pięc metrów mółu. Zal KASIA to mezczyzna , tylko pod laske sie podszywa zeby nikt po nim nie jezdzil |
|
|
~~bo kasia | |
|
|
kim kolwiek jest to i tak w dupe zostal/a wyrznieta/y
|
|
|
~~fallon | |
|
|
CYTAT dlaczego mi piszesz kim nie jestes ? napisz kim jestes jak jestes taki kozak. starczy że my wiemy z kim mieliśmy do czynienia z jaką bezżebrową kurwą wiejską z jakim podpierdalaczem z KOPEK |
|
|
~~fallon | |
|
|
WRAGA HUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
O co chodzi z tym bezżebrowym? Skąd ta nazwa wynika?
|
|
~~AAATS | |
|
|
złapcie tego skurwysyna co szafki okrada w szatni na 4 nawie!!! po co komu używane ciuchy, buty rączniki i mydła? no po co ? Wiem tylko tyle że napewno jest to jakis HUJ przed duże H - U i J z C brygady i zawsze na nockach coś ginie!!!! huj ci w dupe za moje rzeczy!!!!!
|
|
|
~~bycza picza | |
|
|
a ja korzystając z okazji chciałem pozdrowić miss ATS Aline z robota!!i miss pett z cechowania oraz kaleke i ustawiacza noewego z D chyba KORKI?????/na niego mówią/ i wszyskich pojebów którym aluminium i długi kabel mózgi wygryzł z KATOLICKIM POZDROWIENIEM HUJ WAM W DUPE!!!!
|
|
|
~~suzi | |
|
|
CYTAT O co chodzi z tym bezżebrowym? Skąd ta nazwa wynika? oj koleś był widziany na przerwie na 3 zmianie jak za myjką zgiął się na pół i sam sobie laske strzelał kiedy inni koledzy/normalni/ kanapki jedli !!!!normalnie ZBOCZENIEC jakiś BYDLE!!! |
|
|
~~bufetowa | |
|
|
CYTAT U TROLI NA ODLEWNI PADŁ NOWY REKORD 3,2 PROMILA I GOSCIU JESZCZE ODLEWAŁ KOŁA, TAKICH MAMY TWARDZIELI, A WY MÓWICIE ŻE W ATS PRACUJĄ SAME CIENIASY :haha::haha::haha: cienki bolek z niego tylko 3,2 promila , babka w slepie w tarnobrzegu miala dzsiaj tez w pracy prawie 5 promili i jeszcze obslugiwala |
|
|
~~bufetowa | |
|
|
moze zona albo jakas rodzina ....... gosciu byl z sokolnik na odlewni ?????? , bo ta babka z sokolnik hehehe
|
|
|
~~ATS ... | |
|
|
DZIS W ECHU DNIA :
...Żadne miasto z Podkarpacia nie ma tylu firm na liście 2000 jak Stalowa Wola. To kolejny dowód na to, że miasto jest najbardziej uprzemysłowione w województwie. Na liście na 462 pozycji znalazło się po raz kolejny ATS Stahlschmidt&Maiworm (w poprzednim rankingu na 515 miejscu). To pierwsza firma, jaka powstała w specjalnej strefie ekonomicznej. Zajmuje się produkcją felg aluminiowych i korpusów silników. W tym roku jednak weszła w skład koncernu Uniwheels Production. Natomiast stalowowolski Uniwheels Production, produkujący aluminiowe felgi, uplasował się na 862 miejscu, :wśceikły: |
|
|
~~heheheh | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT bo kasia dala dupy Kolego ile Ty masz lat. Nie wypada dżentelmenowi takich słów pisac, jesteś totalnym dnem i pięc metrów mółu. Zal KASIA to mezczyzna , tylko pod laske sie podszywa zeby nikt po nim nie jezdzil Moze to jest Miriam Jeździł ?? hmm szkoda słów dla mutacji genetycznych doktorek by sie przydal |
|
|
|
|
|
Szkoda tylko że Ja o tym nie wiem, że jestem mężczyzną Pozdrawiam wszystkie kobiety na tym forum
|
|
~~bleble | |
|
|
CYTAT CYTAT U TROLI NA ODLEWNI PADŁ NOWY REKORD 3,2 PROMILA I GOSCIU JESZCZE ODLEWAŁ KOŁA, TAKICH MAMY TWARDZIELI, A WY MÓWICIE ŻE W ATS PRACUJĄ SAME CIENIASY :haha::haha::haha: cienki bolek z niego tylko 3,2 promila , babka w slepie w tarnobrzegu miala dzsiaj tez w pracy prawie 5 promili i jeszcze obslugiwala wyleciał za wychylanie się kierownika odlewni złapali z 2,2 promila a ten miał wiecej |
|
|
|
|
|
CYTAT Pozdrawiam wszystkie kobiety na tym forum Dziękuje i także pozdrawiam |
|
~~men | |
|
|
kasiu ty ku..o za.....a spi......j z tego fora:wśceikły:
|
|
|
~~zbyszek | |
|
|
CYTAT kasiu ty ku..o za.....a spi......j z tego fora:wśceikły: A co ci dziewczyna przeszkadza ? Debil z Ciebie jakich mało prostaku |
|
|