~~płomyk | |
|
|
[cytat][cytat]kasiu ty ku..o za.....a spi......j z tego fora:wśceikły:[/cytat
tak jest niech sie nie wpierdala jak nic nie wie i niech ludzim ciśnienia nie podnosi tylko baby rozjemczyni nam tu potrzeba to nasze forum a ten kto w atsie nie pracuje niech sie buja |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~jakisgosc | |
|
|
Kasia mysle ze fajna z ciebie dupa ichcesz mnie bardzo!!!
|
|
|
|
|
|
CYTAT to nasze forum Od kiedy? CYTAT ten kto w atsie nie pracuje niech sie buja Ja też się mogę pobujać?:haha: Jeszcze trochę i od nowego roku będziesz się bujał z koleżkami przed bramą do ex-pracy życzę Ci tego |
|
~~jakisgosc | |
|
|
CYTAT CYTAT to nasze forum Od kiedy? CYTAT ten kto w atsie nie pracuje niech sie buja Ja też się mogę pobujać?:haha: Jeszcze trochę i od nowego roku będziesz się bujał z koleżkami przed bramą do ex-pracy życzę Ci tego MARZYCIELKA!!!:haha: |
|
|
|
|
|
Raczej marzyciel
|
|
~~aaa | |
|
|
//moderowano
|
|
|
~~****** | |
|
|
//moderowano
Masz kolego rację się dowiedziałem. Jak napisałes na odstrzał idzie około 300 osób. Paraca bedzie od poniedzialku do piątku. Soboty niedziele wolne, cho martwi mnie fakt co z aluminum, kiedy wsystko nabierze temperatury. No ale fakt jest jeden planuja zwlnienia. |
|
|
~~sss | |
|
|
http://www.hotmoney.pl/artykul/4848/1/moto-firmy-motoryzacyjne-nie-upadna-sa-zbyt-duze.html
|
|
|
~~yyy | |
|
|
http://www.hotmoney.pl/artykul/4832/1/paliwa-ceny-nareszcie-spadaja.html
|
|
|
~~haha | |
|
|
CYTAT http://www.hotmoney.pl/artykul/4832/1/paliwa-ceny-nareszcie-spadaja.html ..tez mi spadek...cena barłki ropy od lipca ze 146$ spadła do 62$ czyli ponad połowe ........ dolar przez trzy miesiace był na poziomie 2.10zł i NIC nie POTANIAŁO a teraz jak od niecałych 2 tygodni dolar oscyluje na poziomie 2,6 do 2,8 to sie sciemnia ze to dlatego ze dolar zdrożał....GÓ...NO prawda... |
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat][cytat]kasiu ty ku..o za.....a spi......j z tego fora:wśceikły:[/cytat tak jest niech sie nie wpierdala jak nic nie wie i niech ludzim ciśnienia nie podnosi tylko baby rozjemczyni nam tu potrzeba to nasze forum a ten kto w atsie nie pracuje niech sie buja Podnieciłeś się?? Mam znajomych, którzy pracują w ATS i nie jęczą tak jak i Ty Mają prace i się z niej cieszą widocznie co niektórzy tego po prostu ni umie docenić...Ale jak to się mówi "docenia się to co się traci...." |
|
|
|
|
CYTAT Kasia mysle ze fajna z ciebie dupa ichcesz mnie bardzo!!! :ysz: yhym ..... |
|
~~felga | |
|
|
//moderowano
racja w 100 %tach !! zamówienia zostały ograniczone o 30% kryteria zwolnień to:nieprzedłużona umowa o prace na czas określony,"niby"chorowanie Pierwsza do zwolnienia idzie część lakierni za panujące tam nastroje!!potem odlewnia OM i OW po kilka osób wygaszony zostanie jeden piec OC a reszta uzbiera się sama |
|
|
~~SEBA | |
|
|
panowie wlasnie wracam z banku byly przelewy!!!!
|
|
|
|
|
|
... i zacznie się picie miłych imprez :haha:
|
|
~~jakisgosc | |
|
|
CYTAT panowie wlasnie wracam z banku byly przelewy!!!! Zajebiście bo buractwo juz nie mogło sie doczekać!!!!Nie mieli na piwo i fajki sie skończyły!!! |
|
|
~~manio | |
|
|
CYTAT ... i zacznie się picie miłych imprez :haha: my nie pijemy!!!degustujemy tylko to co dobre ty na menela i pijaka wyglądasz |
|
|
|
|
|
dziękuje za komplement
|
|
~~kasjer | |
|
|
nie bylo przelewow :-(((
|
|
|
~~kibic | |
|
|
nie ma i nie bedzie .....
|
|
|
~~zzz | |
|
|
WALCIE SIE !
|
|
|
~~lole | |
|
|
CYTAT hmm ! Co za huj póścił scieme z kasą Jebaj sie wiesniaku |
|
|
~~ryte | |
|
|
A kto zna brzucha ? tyle o nim słyszałem?co to za burak?
|
|
|
~~szkolony | |
|
|
a z tego forum i z ludzi z Grębowa to się nawet śmiał wczoraj na szkoleniu bhp ten ZGRYWUS co go prowadził na Podleśnej (-:
|
|
|
~~jakisgosc | |
|
|
CYTAT CYTAT Kasia mysle ze fajna z ciebie dupa ichcesz mnie bardzo!!! :ysz: yhym ..... Kasiu jak lubisz??? Myśle że bedziesz zadoolona |
|
|