~~~~!!~~ | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~afk=== | |
|
|
...JADĘ JUTRO O 16 DO ANGLII, MAM 6 MIEJS PRACY, WAM W ATS JEST TAK TRUDNI I ŹLE ....ZAPRASZAM, PL. DWORCOWY, CZARNY BUS = CENA 500 ZŁ.... ZAPRASZAM = PRACA W BUDOWLANCE////
|
|
|
~~ATSSS | |
|
|
mi w ats sie robi wporządku, niech tylko pozwalniają takich matołów co tylko piszą jak im źle to wtedy będzie normalny zakład pracy, i kierownicy zrobią się normalni gdyż nie będą musieli użerać sie z leszczami i wogóle zmieni się estetyka i wykonanie danej czynności produkcyjnej.
|
|
|
~~ZŁY PRACOWNIK | |
|
|
Wypłata ma być w piątek.Płacę 500zł za to żeby zniszczyć kierownika z 4 nawy z brygady d. TEN BURAK NISZCZY NASZE ŚRODOWISKO I PORZĄDNYCH PRACOWNIKÓW W NASZEJ FIRMIE ATS
|
|
|
~~DOBRY | |
|
|
DAJESZ 655 ZŁ I MU JEDNĄ RĘKE ODRĄBIE LUB ODGRYZĘ M Z GRĘBOWA
|
|
|
~~fredi | |
|
|
płaczecie i płaczecie a jestem ciekaw jak zakłąd zamkna cowy zrobicie ..i czy nadal bedziecie nazekac kto wam da kase na spłaty kredytow itp..na piwo papieroski tumoki jedne cieszcie sie ze jeszcze stio ten zakład pozdrawiam płaczkow
|
|
|
~~kaszalot | |
|
|
[cytat]...JADĘ JUTRO O 16 DO ANGLII, MAM 6 MIEJS PRACY, WAM W ATS JEST TAK TRUDNI I ŹLE ....ZAPRASZAM, PL. DWORCOWY, CZARNY BUS = CENA 500 ZŁ.... ZAPRASZAM = PRACA W BUDOWLANCE////[/cytato jedz zegnaj :haha:t]
|
|
|
~~ats | |
|
|
CYTAT płaczecie i płaczecie a jestem ciekaw jak zakłąd zamkna cowy zrobicie ..i czy nadal bedziecie nazekac kto wam da kase na spłaty kredytow itp..na piwo papieroski tumoki jedne cieszcie sie ze jeszcze stio ten zakład pozdrawiam płaczkow a kiedy zamkną ? |
|
|
~~kierownik | |
|
|
CYTAT Wypłata ma być w piątek.Płacę 500zł za to żeby zniszczyć kierownika z 4 nawy z brygady d. TEN BURAK NISZCZY NASZE ŚRODOWISKO I PORZĄDNYCH PRACOWNIKÓW W NASZEJ FIRMIE ATS Za 500 to mozesz miec laske we FLAMINGO i na browara ci jeszcze moze starczy , a na mnie musisz wydac min 3000 - czyli musisz tyrac do konca roku na to hehehe kier. z 4 nawy |
|
|
~~olo | |
|
|
CYTAT SA JUZ PRZELANE OCHłAPY W BANKACH POZDRAWIAM jak topisałą pani ewa to ja jestem fryderyk chopin ona sie nie poniza do takich głupot
|
|
|
~~zuzanna | |
|
|
CYTAT Dlaczego nikt nie usunie tej strony!!!! Przecież tutaj analfabeci wyzywają się tylko od najgorszych!!! Kto pozwala żeby takie forum wogóle istniało!! takie bure suki jak ty powinni rozstrzeliwać!!!!!nikt tu cie nie zaprasza |
|
|
~~sss | |
|
|
piniondze sa idzcie sobie leki kupic psychotropowe ewentualnie duze ilosci alkoholu ;p moze pomoze
|
|
|
~~jakisgosc | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT dziękuje za komplement Jesteś pijakiem i meliniażem??:ysz: Sama sobi zadaj to pytanie!!! Upierdliwy jesteś A jakże! No to jak lubisz???:haha: |
|
|
~~aaa | |
|
|
CYTAT CYTAT bylem w banku nima kasy pytam sie gdzie są mojeee piniudzeee?? dobrze wiecie, że za 10.2008 wypłata ma być na 7-ego listopada, były informacje o przesunięciu w kierunku na 10-ego dnia każdego miesiąca, stopniowo. Stąd we wrześniu była na 1-ego, w październiku na 4-ego, teraz będzie na 7-ego a w grudniu na 10-ego. Potem już na 10-ego każdego miesiąca. Wystarczy czytać informacje. Jutro po południu na pewno będziesz je miał, nie martw się firma jest wypłacalna, nie zdarzyło się tak żeby pracownicy nie otrzymali wypłaty. Jeśli jeszcze coś Cię dręczy to pytaj, tylko bez wulgaryzmów I tu sie mylisz koleś bo był taki miesiąc co z Deutche Banku nie było przelewu na firmy bank i wypłata się spóźniła 2lub 3 dni, ale chyba za krótko pracujesz jak tego niewiedziałeś. |
|
|
~~sss | |
|
|
hehe ojejq tragedia
|
|
|
~~ddd | |
|
|
jestem debil jestem debil jestem debil jestem debil
|
|
|
~~zły | |
|
|
TO TEN KIEROWNIK Z 4 NAWY Z D BRYGADY CHODZI DO BURDELU TEN PROSIAK CHODZIĆ NIE UMIE BO NIM RZUCA JAK IDZIE NA WSZYSTKIE STRONY A ON W BURDELU BY TYLKO KRZYWDE SOBIE ZROBIŁ TO LEPIEJ NIECH WALI TEGO KAPUCYNA DALEJ
|
|
|
~~prosiak | |
|
|
CYTAT TO TEN KIEROWNIK Z 4 NAWY Z D BRYGADY CHODZI DO BURDELU TEN PROSIAK CHODZIĆ NIE UMIE BO NIM RZUCA JAK IDZIE NA WSZYSTKIE STRONY A ON W BURDELU BY TYLKO KRZYWDE SOBIE ZROBIŁ TO LEPIEJ NIECH WALI TEGO KAPUCYNA DALEJ ale... o so ci kurwa chodzi..... |
|
|
~~zły | |
|
|
o o o o jajco kurwa jak nie wiesz:wśceikły:
|
|
|
~~prosiak | |
|
|
CYTAT o o o o jajco kurwa jak nie wiesz:wśceikły: no ale o so chodzi ....... powiedz bo nie wiem .... |
|
|
~~kasjer | |
|
|
czy ktos wie kiedy beda wyplacane nagrody za niechorowanie i czy zamiast paczek na swieta beda w tym roku bony pozdrawiam normalnych
|
|
|
~~kasiarz | |
|
|
tutaj niema normalnych spadaj ciekawski nakręcaczu
|
|
|
~~heniek | |
|
|
nie... w tym roku jak zawsze czapeczki na jeden raz.... albo 24 godzinne zegarki
|
|
|
~~emil | |
|
|
CYTAT SA JUZ PRZELANE OCHłAPY W BANKACH POZDRAWIAM Dzieki Ewka na Ciebie zawsze można liczyć |
|
|
~~jo0 | |
|
|
buroki jebane z was...
|
|
|