~~sss | |
|
|
17 grudnia do 13 stycznia z tego co sie orientuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~fallon | |
|
|
Urlopu bezpłatnego pracodawca może udzielić na pisemny wniosek pracownika.
Niezbędnym jest także wyrażenie zgody przez pracownika dokonane na piśmie. Bez zgody pracownika udzielenie urlopu bezpłatnego nawet w celu wykonywania pracy u innego pracodawcy nie jest możliwe. Pamiętaj, że: * Pracodawca nie może udzielić pracownikowi urlopu bezpłatnego z własnej inicjatywy. W praktyce oznacza to, iż pracodawca nie może, np. z powodu przestoju w zakładzie, \"wysłać\" pracownika na urlop bezpłatny, jeżeli pracownik sam o to nie zawnioskuje, Ustawa z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy, (Dz. U. 1998 r., Nr 21, poz. 94 ze zmianami). A na wykorzystanie urlopów wypoczynkowych też nie mogą nas zmusić. Więc nie ma bata. [/cytat] nareszcie do czegoś się przyda to forum bo jak to mówią "w kupie siła" i dzięki za tą wiadomość wychodzi na to że można pisać urlop przyszłoroczny i mogą nam naskoczyć !!!poszukajmy jak jest jeszcze z płaceniem za postój!!!bo może od lat nas kantują POZDRAWIAM! |
|
|
~~bolo | |
|
|
[img][/img]boczek to najwikszy p************ w atsie stalismy za paleta z felgami jak donosil na pracownikow
|
|
|
~~bolo | |
|
|
CYTAT [img][/img]boczek to najwikszy podpierdalacz w atsie stalismy za paleta z felgami jak donosil na pracownikow do daje kierownikom |
|
|
~~boczek | |
|
|
Jak mi zazdroscisz to i ty podpierniczaj , wiecej kierownicy beda wiedziec i bedziesz mial wieksze premie i podwyzki jak ja korzystajac z okazjipozdrawiam sie i zycze sobie Wesolych Swiat i duzo sniegu na Nowy Rok |
|
|
~~pol | |
|
|
CYTAT 17 grudnia do 13 stycznia z tego co sie orientuje. niema co sie orientowac bedzie ogloszenie to bedziemy wiedziec
|
|
|
~~bolo | |
|
|
CYTAT Jak mi zazdroscisz to i ty podpierniczaj , wiecej kierownicy beda wiedziec i bedziesz mial wieksze premie i podwyzki jak ja korzystajac z okazjipozdrawiam sie i zycze sobie Wesolych Sibez podpiwiat i duzo sniegu na Nowy Rok |
|
|
~~bolo | |
|
|
CYTAT Jak mi zazdroscisz to i ty podpierniczaj , wiecej kierownicy beda wiedziec i bedziesz mial wieksze premie i podwyzki jak ja korzystajac z okazjipozdrawiam sie i zycze sobie Wesolych Sibez podpiwiat i duzo sniegu na Nowy Rok |
|
|
~~bolo | |
|
|
[/cytat]raczej bez sniegu ibez podpierdalania apremie wes ja sobie kupisz se lancuhy na opony[/cytat]
|
|
|
~~boczek | |
|
|
Raczej zimowki , lancuchy to ty sobie kup do wozu zeby twojemu koniowi bylo lzej
|
|
|
~~sss | |
|
|
Pany Swieta Ida Trzeba Byc Milym
|
|
|
~~lolo | |
|
|
to nie jest jego wina że tylko tyle umie robić
|
|
|
~~prosiak | |
|
|
A co ty potrafisz poza opluwaniem innych na forum - odpowiedz sobie na to pytanie moze sie okazac ze NIC tylko szczerze
|
|
|
~~bolo | |
|
|
prawda boli
|
|
|
~~bufetowa | |
|
|
CYTAT prawda boli ciebie myslenie tez boli i zyjesz z tym |
|
|
~~lila | |
|
|
[cytat]Ludzie nie wezmą na żądanie urlopu ponieważ teraz zabierają premie za taki urlop 5% czyli 50 zł.
Nie wolno chorować bo też ci zabiorą premie w tym przypadku 10% czyli 100zł. A przecież niektórzy to wolą to na fajki i alkohol wydać i nie mieć problemów taka jest mentalność l/ nie szokuj mnie bo jak slysze o tej mentalnosci ludzi ze wsi to bym ci przywalila w leb az by cie olsnilo przeciez cala Stalowa to taka wiocha ze hej a panstwoej inspekcji pracy to nie ma zabierac za urlop na zadanie 5% to wy jestescie z wioch y ze na to pozwalacie cierpcie jak nie umiecie sie zorganizowac dacie sie okradac w Polsce to co maja robic ci biedni emigranci co to jezyka nie znaja ...zal mi was umiecie tylko jeczec a nie dzialac ....zawsze mowilam ze chlopy to stworzenie gorsze od KOBIETY |
|
|
~~riku | |
|
|
CYTAT [cytat]Ludzie nie wezmą na żądanie urlopu ponieważ teraz zabierają premie za taki urlop 5% czyli 50 zł. Nie wolno chorować bo też ci zabiorą premie w tym przypadku 10% czyli 100zł. A przecież niektórzy to wolą to na fajki i alkohol wydać i nie mieć problemów taka jest mentalność l/ nie szokuj mnie bo jak slysze o tej mentalnosci ludzi ze wsi to bym ci przywalila w leb az by cie olsnilo przeciez cala Stalowa to taka wiocha ze hej a panstwoej inspekcji pracy to nie ma zabierac za urlop na zadanie 5% to wy jestescie z wioch y ze na to pozwalacie cierpcie jak nie umiecie sie zorganizowac dacie sie okradac w Polsce to co maja robic ci biedni emigranci co to jezyka nie znaja ...zal mi was umiecie tylko jeczec a nie dzialac ....zawsze mowilam ze chlopy to stworzenie gorsze od KOBIETY Pracuje w tej firmie i wiem jak jest teraz z postojem jedni się boją a bo nam zabiorą później premie jak będziemy chcieli przyjść, inni mówią że jak będą chcieli przyjść to będą pierwsi na liście do zwolnienia i nie którzy wogóle nie wiedzą że można przyjść do pracy bez żadnych konsekwencji. A kierownicy się z nas śmieją bo pewnie oni cały postój przyjdą. Rozpowiedzcie po halach że przychodzimy wszyscy i tyle. Najlepiej niech to co kolo dobrze napisał z kodeksu pracy wydrukuje co dotyczy postoju i porozwiesza na halach. Ja tam przychodzę pozdrawiam Mogą mnie zwolnic nawet |
|
|
~~bleble | |
|
|
CYTAT Urlopu bezpłatnego pracodawca może udzielić na pisemny wniosek pracownika. Niezbędnym jest także wyrażenie zgody przez pracownika dokonane na piśmie. Bez zgody pracownika udzielenie urlopu bezpłatnego nawet w celu wykonywania pracy u innego pracodawcy nie jest możliwe. Pamiętaj, że: * Pracodawca nie może udzielić pracownikowi urlopu bezpłatnego z własnej inicjatywy. W praktyce oznacza to, iż pracodawca nie może, np. z powodu przestoju w zakładzie, \\\\\\\"wysłać\\\\\\\" pracownika na urlop bezpłatny, jeżeli pracownik sam o to nie zawnioskuje, Ustawa z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy, (Dz. U. 1998 r., Nr 21, poz. 94 ze zmianami). A na wykorzystanie urlopów wypoczynkowych też nie mogą nas zmusić. Więc nie ma bata. nareszcie do czegoś się przyda to forum bo jak to mówią \\\"w kupie siła\\\" i dzięki za tą wiadomość wychodzi na to że można pisać urlop przyszłoroczny i mogą nam naskoczyć !!!poszukajmy jak jest jeszcze z płaceniem za postój!!!bo może od lat nas kantują POZDRAWIAM![/cytat] min 80% za postrój |
|
|
~~Ela | |
|
|
Ja tez jestem ciekawa od kiedy planowany jest w firmie postuj świąteczny
|
|
|
~~xyx | |
|
|
od 17 do 12
|
|
|
~~fallon | |
|
|
CYTAT CYTAT [img][/img]boczek to najwikszy podpierdalacz w atsie stalismy za paleta z felgami jak donosil na pracownikow do daje kierownikomnaucz sie pisać wsiowy poklepie z 6 klasami podstawówki/w dodatku eksternistycznie/!!!!!!!!boczek 3maj sie ramy |
|
|
~~bufetowa | |
|
|
Boczek na prezydenta
|
|
|
~~PiS | |
|
|
CYTAT Boczek na prezydenta Kefir na ministra rolnictwa , Szymon na minista propagandy i zamieszania , Bialy Turek do komisji przeciwdzialania alkocholizmowi a kto na niedorzecznika rzadu i inne propozycje |
|
|
~~psik | |
|
|
kaszana-minister pracy, pasztet-kultury
|
|
|
~~samoobrona | |
|
|