~~*** | |
|
|
ZAL MI WAS CWIEKI NARZEKACIE A DALEJ TAM ZA*CIE. JESTESCIE ZALOSNI TRZEBA NIEC JAJA JAK NIE PASUJE TO SOBIE ZNAJDZCIE COS LEPSZEGO. MI NIE PASOWALO TO ZMIENILEM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~~mark | |
|
|
Za to bryg d utrzymania ruchu najlepiej dziala na lakieni, byl yaki przypadek ze dopiero oni pomogli, lysemu juz rece całkiem opadałuy. UR tylko prekon i prekon, a u nas komp tak sie wiesza ze duzo szbciej zadzownic, a ich nie ma i nie ma...
|
|
|
~~skwar | |
|
|
Panowie nadszedl kres sikania po krzakach!!!! KIBELEK ODZYSKANY!!!!!!!!!! koniec z zeszytem i kluczem!!!!!
|
|
|
~~wafel | |
|
|
To klan Walczaków jeszcze tam działa?
|
|
|
~~dadad | |
|
|
A najlepsze są podwyżki tego roku jak co roku,biorę za niechorowanie i spierniczam z tego syfu.Kupie wam skrzynkę jabłek co byście gnili razem z nimi.
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Planuje sie ze po przerwie letniej co 5-ty pracownik nie wróci do pracy a to wszystko dzieki wspaniałym podwyzkom pana Kolata.Może tym razem zamkną ten zakład który przynosi zyski i nie bedzie miał kto tam pracowac ?
|
|
|
~~wariat | |
|
|
Witka!
Po raz kolejny rządzący burdelami Ats i Rial udowodnili że mają ludzi za nic i daleko w dupie.Takie podwyżki jak są proponowane są kpiną.Ludzie którzy zarabiają po 1400 zł na ręke dostanąmax 7% czyli 80-90zeta BUUAAHAHAHA !Tylko wejskie buraki beda zadowolone bo beda mieli wiecej na fajki i piwo!!! Gratuluje poważnego podejścia do tematu oby tak dalej a sami bedziecie zapierdalać aby ten burdel przetrwał!!! |
|
|
~~wariat | |
|
|
CYTAT ATS-owi mówimy zdecydowane TAK ATS-owi mówimy BYĆ MOŻE :haha: |
|
|
~~stalowowolanin | |
|
|
Niech zamkna i zaoraja te zakłady być może przez pół roku zwiększy sie bezrobocie ale jakie bedziemy mieli czyste powietrze i zdrowe dzieci
|
|
|
~~!!!!!!!!! | |
|
|
Dlaczego u siebie niewybuduja trujących zakładów?
|
|
|
~~###### | |
|
|
Bo tutaj PIP i Ochrona Srodowiska są slepe wyciagajac łapy po koperty a w Niemczech to by nieprzeszło
cytat"Wolimy płacić kary niż wymieniać filtry bo są tańsze" I WSZYSTKO JASNE |
|
|
~~Die | |
|
|
...No i od sierpnia wypłata będzie nie na koniec miesiąca, tylko na 10-tego następnego miesiąca. Znowu na nas zarobią...
|
|
|
~~gykon | |
|
|
CYTAT Planuje sie ze po przerwie letniej co 5-ty pracownik nie wróci do pracy a to wszystko dzieki wspaniałym podwyzkom pana Kolata.Może tym razem zamkną ten zakład który przynosi zyski i nie bedzie miał kto tam pracowac ? NA MOJEJ BRYGADZIE 90% KOLEGóW NIE WRACA PO PRZERWIE LETNIEJ,ALE JAJA BEDą
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
CYTAT Witka! Po raz kolejny rządzący burdelami Ats i Rial udowodnili że mają ludzi za nic i daleko w dupie.Takie podwyżki jak są proponowane są kpiną.Ludzie którzy zarabiają po 1400 zł na ręke dostanąmax 7% czyli 80-90zeta BUUAAHAHAHA !Tylko wejskie buraki beda zadowolone bo beda mieli wiecej na fajki i piwo!!! Gratuluje poważnego podejścia do tematu oby tak dalej a sami bedziecie zapierdalać aby ten burdel przetrwał!!! W zeszłym roku dostałem 3% to na co mogę liczyć teraz pewnie dostane znowu 3% jak nie mniej. 30 zł podwyżki to jest wręcz śmieszne jak firma umie docenić pracownika a wielu lizą dupy i dalej myślą ze dostana po 100 -200zł. Moja kariera z ATS kończy sie po postoju |
|
|
~~lala | |
|
|
Wśród 50 najszybciej rozwijających się polskich firm (według rankingu "Rz") aż 6 zajmowało się produkcją lub sprzedażą części samochodowych. Wytwarzająca felgi aluminiowe spółka ATS Stahlschmidt ze Stalowej Woli wykazała w ubiegłym roku 160-proc. wzrost przychodów (do 396 mln zł) i mimo prowadzonych inwestycji osiągnęła 59 mln zł zysku netto. Inter Groclin, chociaż zawarł wiele zyskownych kontraktów eksportowych, zwiększył przychody o 110 proc. (do 474 mln zł), osiągając 34,3 mln zł zysku netto.A ONI DAJA TAKIE PENSJE-ŻYDY
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Wśród 50 najszybciej rozwijających się polskich firm (według rankingu \"Rz\") aż 6 zajmowało się produkcją lub sprzedażą części samochodowych. Wytwarzająca felgi aluminiowe spółka ATS Stahlschmidt ze Stalowej Woli wykazała w ubiegłym roku 160-proc. wzrost przychodów (do 396 mln zł) i mimo prowadzonych inwestycji osiągnęła 59 mln zł zysku netto. Inter Groclin, chociaż zawarł wiele zyskownych kontraktów eksportowych, zwiększył przychody o 110 proc. (do 474 mln zł), osiągając 34,3 mln zł zysku netto.A ONI DAJA TAKIE PENSJE-ŻYDY Nie obrażaj Żydów . Żydzi są bogaci i dobrze płacą . |
|
|
~~shn | |
|
|
To są panowie jaja,ja tu wytrzymałem już kilka lat,ale kiedys to były zrobki jedne z największych w tym okręgu,a teraz jaja jak bertety to nawet poczta polska dostał po 400zł,a tu ?Zobaczycie co się będzie działo po postoju!!!
|
|
|
~~kołchoz | |
|
|
Byłem dzis na hucie pytac o robote na numerycznych,jest robota spadam z tego ats-a,niech sobie sami robią za taką kase.
|
|
|
~~wariat | |
|
|
A gówno bedzie po postoju.Wszystkie buraki w komplecie sie zjawią bo im zależy na piwie i fajkach buaahaha!!!
|
|
|
~~qqqqq | |
|
|
Ci co zmadrzeli to odejdą ale przyjdą po nich nastepne pustaki i tak to się już kręci jakiś czas
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
//moderowano
|
|
|
~~gałek | |
|
|
i nie mówiłem że będą podwyżki
i nawet ja już wiem ile dostane - dobrze żyje z kierownikiem |
|
|
~~gałek | |
|
|
CYTAT i nie mówiłem że będą podwyżki tzn na wazeline mi wystarczy a wiecej od życia nie oczekuje
i nawet ja już wiem ile dostane - dobrze żyje z kierownikiem |
|
|
~~RABUŚ ... | |
|
|
:zły:
CYTAT A gówno bedzie po postoju.Wszystkie buraki w komplecie sie zjawią bo im zależy na piwie i fajkach buaahaha!!!
|
|
|
~~hdfx | |
|
|
Ale dalej w tym syfie pracujcie!!!
|
|
|