~~zwis | |
|
|
CYTAT chciałyśmy oświadczyć wszem i wobec że dostaniemy ekwiwalent bonów na kwote 500 zł do na zakupy wyłącznie zup chińskich WIFON u jednego z zaprzyjażnionych DONGÓW z bazarku osiedlowego w GORZYCACH!!!ewentualnie można będzie kupić za 500zł zapałki w gorzyckiej Biedronce lub buraki z prywatnej plantacji jednego z wsiowych poklepów POZDRAWIAM !!!!PA kicia Kicia to ty wiecej na dojazd PKS -em stracisz bo napewno z zadupia tak z 50 kilosow na wschod za STW jestes zeby zrealizowac te talony |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~obserwator | |
|
|
CYTAT boczek to najwiekszy p**********z w atsie stalismy za paleta z felgami jak donosil na pracownikow to jest nic w porównaniu z "upośledzeniem"jednego z zastępcy kierownika zmianowego pewnej brygady OM zaczynającej sie na " ?" Ostatnio staliśmy koło imt13-14 z 2 kolegami i rozmawialiśmy dosyć długo na różne tematy a zastępca przezbrajał imt, zerkając na nas podejrzliwym wzrokiem i nadstawiając ucha co by jakoś coś usłyszeć !!!po skończonej naszej rozmowie podszedł do jednego z nas / jak póżniej sie dowiedzieliśmy/i zadał dziwne pytanie!!!czy w czasie naszej rozmowy był poruszany temat jego osoby????bo miał wrażenie że o nim rozmawiamy!!! popatrzcie koledzy jak tlenki aluminium niszczą mózg człowiekowi!!! |
|
|
~~worner | |
|
|
CYTAT A mówiłem że będą bony od jutra! po 300zł.i po 200zł dla kawalerów!!!choć tyle a gdzie te bony się odbiera oraz gdzie realizuje ?? pozdrawiam |
|
|
~~majk | |
|
|
Ostatnio staliśmy koło imt13-14 z 2 kolegami i rozmawialiśmy dosyć długo na różne tematy CYTAT
Znam twoj adres IP i cie zwolnie Majk |
|
|
~~ccc | |
|
|
CYTAT CYTAT A mówiłem że będą bony od jutra! po 300zł.i po 200zł dla kawalerów!!!choć tyle a gdzie te bony się odbiera oraz gdzie realizuje ?? pozdrawiam bedzie ogloszenie jak beda bony pewnie w tym tygodniu. |
|
|
~~:(( | |
|
|
Dlaczego kawalerowie dostaja mniej? Przeciez tak samo pracuja i dlatego mamy byc pokrzywdzeni? Ciekawe kto mądry to wymyslil, chyba tylko w ATSie tak jest bo nie slyszalem zeby inne firmy tak traktowaly pracowników
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
bony beda tylko do Pewexu
|
|
|
~~marcel | |
|
|
a w rialu slyszalem ze po 700 beda bony
|
|
|
|
|
|
Za tyle pieniedzy to kupisz dwie czekolady i rolke papieru toaletowego.
|
|
~~Brakuje rozumu | |
|
|
CYTAT Dlaczego kawalerowie dostaja mniej? Przeciez tak samo pracuja i dlatego mamy byc pokrzywdzeni? Ciekawe kto mądry to wymyslil, chyba tylko w ATSie tak jest bo nie slyszalem zeby inne firmy tak traktowaly pracowników Kolego jestes kawalerem to się ciesz!!! Popatrz na innych, mają żony dzieci na utrzymaniu i Ty masz pretensje!!! Najpierw przemyśl to co piszesz, albo w cale sie nie wypowiadaj na tematy Ci obce!!! Coś nie!pasuje to sie zwolnij, lepiej dla ATS i dla innych pracowników którzy chcą pracowac. Zwolnij sie i idz tam, gdzie bony dostaja wszyscy po równo. To na tyle. Tak wogole to zal.pl Maniek 3maj sie i kiełbaski weź do roboty. Z poważaniem |
|
|
~~byly | |
|
|
ha ha zaloga mloda gównażeria pieprzona z ats sie boi zwolnień? czekam na ten dzien kiedy obóz pracy sie rozleci.
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
CYTAT ha ha zaloga mloda gównażeria pieprzona z ats sie boi zwolnień? czekam na ten dzien kiedy obóz pracy sie rozleci. prędzej Cię robaki zjedzą |
|
|
~~sss | |
|
|
CYTAT ha ha zaloga mloda gównażeria pieprzona z ats sie boi zwolnień? czekam na ten dzien kiedy obóz pracy sie rozleci. za inteligentny to ty nie jestes |
|
|
~~............. | |
|
|
CYTAT ha ha zaloga mloda gównażeria pieprzona z ats sie boi zwolnień? czekam na ten dzien kiedy obóz pracy sie rozleci. Zal mi Cie kim?kolwiek jestes. Żałujesz pewnie że nie pracujesz w ATS, jestes pewnie tym co ostatnio straznicy złapali na bramie za kradziez, a ty nie mozesz odżałowa. |
|
|
~~ewr | |
|
|
Z ostatnej chwili!-nie będzie nic! tylko za niechorowanie które zostanie wypłacone 10.01
|
|
|
~~ryki | |
|
|
CYTAT Z ostatnej chwili!-nie będzie nic! tylko za niechorowanie które zostanie wypłacone 10.01 i bardzo dobrze niech nic nie dają po nowym roku szkopy same będą pracowały!!!! |
|
|
~~ats.. | |
|
|
to by było zajeb....jak by nic nie dali a chorobowe zamiast dac pzred swietamizeby cos sobie kupic to po swietach niedosc ze człowiek robi jak nalezy to jeszce ci gowno dadza ....
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
CYTAT CYTAT Z ostatnej chwili!-nie będzie nic! tylko za niechorowanie które zostanie wypłacone 10.01 i bardzo dobrze niech nic nie dają po nowym roku szkopy same będą pracowały!!!! tak właśnie działa wspaniała rada pracownicza Majk coś im podsuwa a oni jak kukły kiwają głowami na OK takich szpeców wybraliście |
|
|
~~byly | |
|
|
CYTAT [cytat]ha ha zaloga mloda gównażeria pieprzona z ats sie boi zwolnień? czekam na ten dzien kiedy obóz pracy sie rozleci. CYTAT Zal mi Cie kim?kolwiek jestes. żal to jest mi was gó*******a z atsu kiedys pracowałem w tym g******e ale znalazłem lepszą pracę państwową zero produkcji i teraz wiem co to jest godna praca i pełny szacunek dla pracownika nie to co u was.Ale tak jest gdy prawie cała chołota to wieś ze stalowej woli i okolic ****** po podstawówce i zawodówce.wiec czekam na ten dzień ******* kiedy ten obóz się rozleci.
Żałujesz pewnie że nie pracujesz w ATS, jestes pewnie tym co ostatnio straznicy złapali na bramie za kradziez, a ty nie mozesz odżałowa. |
|
|
~~xxx | |
|
|
CYTAT [cytat][cytat]ha ha zaloga mloda g*******a p********a z ats sie boi zwolnień? czekam na ten dzien kiedy obóz pracy sie rozleci. CYTAT Zal mi Cie kim?kolwiek jestes. Żałujesz pewnie że nie pracujesz w ATS, jestes pewnie tym co ostatnio straznicy złapali na bramie za kradziez, a ty nie mozesz odżałowa. CYTAT żal to jest mi was g*******a z atsu kiedys pracowałem w tym g****e ale znalazłem lepszą pracę państwową zero produkcji i teraz wiem co to jest godna praca i pełny szacunek dla pracownika nie to co u was.Ale tak jest gdy prawie cała chołota to wieś ze stalowej woli i okolic ***** po podstawówce i zawodówce.wiec czekam na ten dzień ******* kiedy ten obóz się rozleci. Fajnie, ze wiesz tyle rzeczy ale nie musisz tu ublizac i obrazac kogokolwiek. WESOLYCH SWIAT. |
|
|
~~dori | |
|
|
BYLY jak czytam co ty wypisujesz to mam wrazenie, że albo jestes jakims małolatem, ktory w ten sposob wyładowuje swa energie wykazujac sie przy tym głupota i deb****em albo jestes starym zgredem któremu zal d**e sciska ze inni maja lepiej i sa lepsi od ciebie i dlatego ich obrazasz i zle im zyczysz. Jak by nie bylo zal mi cie.
|
|
|
~~byly | |
|
|
CYTAT BYLY jak czytam co ty wypisujesz to mam wrazenie, że albo jestes jakims małolatem, ktory w ten sposob wyładowuje swa energie wykazujac sie przy tym głupota i deb****em albo jestes starym zgredem któremu zal d**e sciska ze inni maja lepiej i sa lepsi od ciebie i dlatego ich obrazasz i zle im zyczysz. Jak by nie bylo zal mi cie. małolatem nie jestem skoro tam pracowałem a energię wyładowuje tu bo w pracy nic nie robię głupotę i debilizm każdy ma po zwolnieniu jeszcze przez pięć lat zostało mi jeszcze trzy ibęde już normalny .Fizycznym żle nie życze ale tym jeb.... śmiesznym kierownikom którzy rządzą ta gównażerią.
|
|
|
~~tbg | |
|
|
co z bonami na święta ? co z paczkami dla dzieci ?
|
|
|
~~xxxx | |
|
|
będzie po 1 feldze dla każdego na swięta
|
|
|
|
|
|
E to super :] jeszcze 3 lata i będziemy mieli po komplecie Mam tylko nadzieję że w kolejnych latach będą dawane z tego samego modelu
|
|