~~sss | |
|
|
CYTAT macie juz wypłate....pozdr obudzil sie |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~123456789 | |
|
|
|
|
|
~~jkl | |
|
|
dotyczy to calego kraju nie tylko stw.
|
|
|
~~wiechu | |
|
|
CYTAT I nareszcie mieszuchy ze STW beda szukac pracy w polu w Grebowie i okolicznych wsiach , albo beda hodowac swinie w piwnicach i na balkonach w tych swoich pseudoapartamentowcach azeby miec co wsadzic do gara hehehe |
|
|
~~olo | |
|
|
CYTAT a to wiadomość!!!!!nasz dziennik to gazeta moherowa pisząca co popadnie!!! trabią tylko o hucie -to norma !!!!KLECHOWIE ŁĄCZCIE SIE W SWYCH MODŁACH Z PRZYSZŁYMI BEZROBOTNYMI ŁAŃCUCHAMI!!!!!jakoś o innych zakładach ze stalowej jest cisza! tylko wiecznie huta TOP TEMAT OD 20 LAT |
|
|
~~rychu | |
|
|
I nareszcie mieszuchy ze STW beda szukac pracy w polu w Grebowie i okolicznych wsiach , albo beda hodowac swinie w piwnicach i na balkonach w tych swoich pseudoapartamentowcach azeby miec co wsadzic do gara hehehe [/cytat]
wiechu przyjdziemy ci ogród kopać i przekopiemy cały grębów podobno tam są zakopane ŻYDOWSKIE skarby!!!!! |
|
|
~~wiechu | |
|
|
Skarby juz wykopalem , Wy poprostu bedziecie u Mnie zapierdalac zeby miec na chlebek , bo na piwko juz wam nie starczy , nawet na to tanie z biedronki
Ja mam las pod domem wiec bede mial czym palic a wy na blokach co meble podlozycie pod kuchnie --jeszcze przyjdziecie na kolanach nas wiesniakow przepraszac |
|
|
~~taryfiarz | |
|
|
Boczek ma palic sadlem na blokach - a pozatym zaklada radiotaxi w Gorzycach , ale wiesnikom z STW ma liczyc 3 x taryfe za to ze go nie lubia
|
|
|
~~Szymek | |
|
|
Sprzedam BMW 320 coupe , nie bity , niebieski metalik , skora , opony sliki , spalanie ok 5.5 l na setke malo bo reszta to olej , przebieg do ustalenia - dogadamy przy sprzedazy wiecej info w biurze kierownikow zmianowych OM - mozliwosc jazdy probnej po wczesniejszym zatankowaniu auta przez kupujacego
|
|
|
~~byly | |
|
|
CYTAT Sprzedam BMW 320 coupe , nie bity , niebieski metalik , skora , opony sliki , spalanie ok 5.5 l na setke malo bo reszta to olej , przebieg do ustalenia - dogadamy przy sprzedazy wiecej info w biurze kierownikow zmianowych OM - mozliwosc jazdy probnej po wczesniejszym zatankowaniu auta przez kupujacego co dalej ma to stare bmw?
|
|
|
~~woist | |
|
|
czy dalej zmianowym jest ten burak na zmianie c wydzial om.
|
|
|
~~wywazarka | |
|
|
od ktorej zmiany zaczela pracowac dzis OM?
|
|
|
~~stalowiak | |
|
|
od trzeciej
|
|
|
~~xxx | |
|
|
jeszcze 3 godziny i laga hehe
|
|
|
~~poinformowany | |
|
|
CYTAT czy dalej zmianowym jest ten burak na zmianie c wydzial om. Jak chodzi ci o kefira to tak |
|
|
~~woist | |
|
|
CYTAT CYTAT czy dalej zmianowym jest ten burak na zmianie c wydzial om. Jak chodzi ci o kefira to tak |
|
|
~~zainteresowany | |
|
|
Ile za to BMW , i jak mozna to przebieg chcialbym tak ok.140000 km , aha jeszcze jedni ile ma autko koni mysle ze tak ze 125 jeszcze jest
|
|
|
~~obserwator | |
|
|
a jakie ma fele wypasione ta beemka (niby skręcane-pewnie z odpustu)
|
|
|
~~motur | |
|
|
CYTAT Ile za to BMW , i jak mozna to przebieg chcialbym tak ok.140000 km , aha jeszcze jedni ile ma autko koni mysle ze tak ze 125 jeszcze jest jaki to ma motur TDi + LPG ? |
|
|
~~Symek | |
|
|
Benzyna R6 na LPG juz nie bylo mnie stac jak se kupilem BMW , a pozatym po co LPG jak i tak na sepa mnie woza do pracy
|
|
|
~~symek | |
|
|
do BMW dozuce kpl opon zimowych produkcja 1993 rok na blachach ,+ kolpaki od cytryny gratis ,klima na chodzie ale tylko w zimie , muza za doplata
|
|
|
~~panonia | |
|
|
CYTAT Boczek ma palic sadlem na blokach - a pozatym zaklada radiotaxi w Gorzycach , ale wiesnikom z STW ma liczyc 3 x taryfe za to ze go nie lubia kij boczkowi miedzy poslady niech wozi swojego jedynego klienta SZymka!!!za darmoche my se damy rade |
|
|
~~*************** | |
|
|
CYTAT CYTAT Boczek ma palic sadlem na blokach - a pozatym zaklada radiotaxi w Gorzycach , ale wiesnikom z STW ma liczyc 3 x taryfe za to ze go nie lubia kij boczkowi miedzy poslady niech wozi swojego jedynego klienta SZymka!!!za darmoche my se damy rade a ja mam rower i też nim dojade gdzie chce. |
|
|
~~ktos | |
|
|
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/slaskie/katowice/news/tutaj-zyje-sie-najlepiej-zobacz-ranking-regionow,1241877
|
|
|
~~ats | |
|
|
a cóz tu tak cicho??????
|
|
|