~~heh | |
|
|
przekonacie sie jak czuja sie pracownicy z gorzyc kiedy stracili prace NIESTETY JAK JUZ TAK SIE DZIEJE TO NIE WROZY NIC LEPRZEGO z miesiaca na miesiac bedzie coraz gorzej
1zlikwiduja premie 2obetna reszte co jest do obciecia 3a potem beda szukac i straszyc jak komus cos nie pasuje nikt was tu nie trzyma 4a potem wysla was na urlopy zalegle i nowe i na wd 5 a potem sami zrezygnujecie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No na pewno nic "LEPRZEGO" nie wróży
A tak poza tym to pewnie sam się zlikwidujesz, sam poobcinasz, w końcu nikt Cie tam nie będzie trzymał, pójdziesz na urlop a jak Ci się urlop skończy to się sam zwolnisz. Wiesz dlaczego ? Ponieważ jesteś zwykłym panikarzem/narzekaczem. A takich ludzi nie potrzebujemy ! Poza tym ... CYTAT tesco na ochronie to trzeba miec wyksztalcenie min srednie a nie zawodowe jast ats Właśnie że nie, ponieważ aby mieć licencję 1 stopnia wystarczy wykształcenie zawodowe (ba - nawet podstawowe !!!), oraz ukończenie odpowiedniego kursu/szkolenia poprzez zdany odpowiedni egzamin i przeprowadzone specjalistyczne badania lekarskie. A ochroniarze w tesco (większość) ani nie mają żadnej szkoły, ani licencji a tym bardziej nie znają żadnych technik interwencyjnych, o przepisach nie wspominając. I taki ochroniarz jeden z drugim ma mi mówić co mi wolno a czego nie ? U nas w skaremie jest to samo :-) czasami chłopaki nie potrafią nawet wagi obsłużyć coby TIR'a zważyć - to chyba dobitnie świadczy o ich poziomie. |
|
~~juh | |
|
|
mylicie pojęcia - ochroniarz, a zwykły cieć dozorca. Na tego 2 oczywiście pewnie ze chyba nic nie trzeba mieć
|
|
|
~~wihura | |
|
|
ALE W ALUTKU SIE POLYŁO
|
|
|
~~jkl | |
|
|
CYTAT ALE W ALUTKU SIE POLYŁO a co konkretnie? |
|
|
~~JB40 | |
|
|
CYTAT w sumie to ciemne chmury sa nad ATSem ... nie tylko nad ATS-em |
|
|
~~bucyk | |
|
|
nie srajta w pory chłopy
|
|
|
~~matoł | |
|
|
CYTAT nie srajta w pory chłopy Tak jest nie ma co sie srać!!! Bruby Boczek przeszkoli nas w ratowaniu Łabędzi i założymy Straż Ochrony i Ratowania Łabędzi!!! Będzie Ekstra |
|
|
~~lkjns | |
|
|
A kto zna jakiegoś gościa z Kępia Zaleszanskiego co robi w ATS-e?
|
|
|
~~tuman | |
|
|
CYTAT A kto zna jakiegoś gościa z Kępia Zaleszanskiego co robi w ATS-e? Jest taki jeden co go Kolat za branie kasy od pracowników, wyjebał z firmy!!! Teraz od nowa pracuje bo szwagier jest kierownikiem wydziłu.O kim mowa wiedza prawie wszyscy,moge tylko tyle powiedziec ze ten bukiet utyka na jedną nogę:-) Upsss |
|
|
~~BATMAN STW | |
|
|
wszystko będzie jak kiedys...czyli spoko...bedzie bida do jakiej jest przzwyczajony Polak... z dziada pradziada... a w irlandi maja w dupie nasz narod i daja kilka groszy na godzinę,,,tylko wstyd komu kolwiek si do tego przyznac...pozdrawiam, donalt duskkk
|
|
|
~~Jeleń | |
|
|
CYTAT A kto zna jakiegoś gościa z Kępia Zaleszanskiego co robi w ATS-e? Ja znam jednego buca z kympia zaleszanskiego.to Brzuch grubas jeden zwiesniaczony))Wargala!co?Odjebaj sie!!!!
|
|
|
~~dyhrty | |
|
|
Brzuch to ten burak co nośi głowę w chmurach?i jeźdi czerwoną fabią?
|
|
|
~~zaufany ... | |
|
|
STE VOK
|
|
|
~~ihpoh | |
|
|
A co dalej z Ats?
|
|
|
~~jkl | |
|
|
Armia kusi chętnych
|
|
|
~~janek | |
|
|
kto nie ma umowy na stałe = zwolnienie z pracy
|
|
|
~~kjh | |
|
|
CYTAT kto nie ma umowy na stałe = zwolnienie z pracy skad to info? |
|
|
~~123ppp | |
|
|
CYTAT CYTAT kto nie ma umowy na stałe = zwolnienie z pracy skad to info? To są plotki. Nic jeszcze nie zostało oficjalnie potwierdzone |
|
|
~~maniek | |
|
|
Dobrze ze poszłem robic do innej firmy bo teraz bym telepał majtami jak wy pracowałem w ats 5 lat i wiem jak jest Napierdzielacie na siebie w robocie i tutaj jaka to praca cięzka pensja do dupy a teraz sie boicie Dobrze wam tak
|
|
|
~~iii | |
|
|
debile,przeczytajcie w encyklopedii-debilizm.wrodzony badz nabyty.glupki wredne.
|
|
|
~~VIP | |
|
|
tak i mają przyjmować tylko z grupą inwalidzką
OBSRAJTA SIĘ BUROKI |
|
|
~~doctor | |
|
|
I tak polowa jest z grupa inwalidzka - uposledzenie umyslowe - to ci ktorzy pisza a raczej placza na tym forum
|
|
|
~~ala | |
|
|
postój cały luty w firmie.
|
|
|
~~jkl | |
|