|
|
|
Dosłownie. Nie siać paniki ! Jest praca ? Jest. Niech się każdy zajmie tym co ma robić a nie gdybać i panikować.
|
|
|
|
|
|
|
|
~~123 | |
|
|
Jak się komuś nie podoba w ATS-ie nikt nikogo nie trzyma, dlaczego do tej pory tu pracujecie. Tylko czekają na takich ochotników, zwalniać się gamonie
|
|
|
~~jkl | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT pomyśl co piszesz pedałko, 700 osób na bruk?? gdzie pójdą, do huty??? a niech idą gdzie chcą nawet do burdelu ciemniaki jedne niewolnicy atsua ty co nie ciemniak? nie jestes na moim poziomie intelektualnym zeby prowadzic ze mna konwersacje na tak zagmatwany temat jak robota w polu hehe wlasnie sie znizyles do jeszcze nizszego poziomu hehe to cud ale nie obrazilem cie w zadnej mojej wypowiedzi jestem z siebie dumny a ty ze mnie tez? |
|
|
~~lysy | |
|
|
jebac stare baby za dolary
|
|
|
~~olo | |
|
|
CYTAT podobno 300 osób ma polecieć z riala i ats-u ( w sumie) Nie 300 tylko 500!!!!!!!! Info z pewnej reki |
|
|
~~sss | |
|
|
CYTAT CYTAT podobno 300 osób ma polecieć z riala i ats-u ( w sumie) Nie 300 tylko 500!!!!!!!! Info z pewnej reki Info z dzisiaj 1000 !!!!!! slyszalem ze nawet koty i szczury do zwolnienia ida !!!!! |
|
|
~~woo | |
|
|
kto to jest LAGA i ENDY VAKAN ??
|
|
|
~~Kolega Szymka | |
|
|
A wiecie czy Szymek sprzedał BMke??
|
|
|
~~hmm | |
|
|
zapowiada sie niezle... w lutym tydzien postoju
|
|
|
~~hmm | |
|
|
zapowiada sie niezle... w lutym tydzien postoju
|
|
|
~~delikatnie | |
|
|
a teraz delikatne przemyslenia
czy myslicie ze to jest poczatek upadku ATS? |
|
|
~~heh | |
|
|
no i zobaczymy co nam PREZES w poniedziałek powie
pierwsze spotkanie juz o 6,30 na magazynie aluminium |
|
|
~~ala | |
|
|
jak dla mnie to koniec. Zero zamówień, chyba ze jakieś ochłapy np dla Smarta, żal mi tylko kierowniczków gdzie oni znajdą prace za te 3000 - 6000 zł ?????
|
|
|
~~heh | |
|
|
smarta akurat klepią w UPP
|
|
|
~~ala | |
|
|
bedzie postój w lutym....są już pierwsze wycieki....
|
|
|
~~gosc | |
|
|
najnowsze na 100% wiadomosci..od lutego podpisujemy aneksy i 30% zabiora nam wyplaty..zajebiasto..jak ktos ma 2000 to wezmie 1300 mamy juz kryzys...za co mamy zyc...
|
|
|
~~ala | |
|
|
a jeśli ktoś nie podpisze to co zwolnią go????
|
|
|
~~juh | |
|
|
za 30 % mniej z wyplaty pół zakładu odejdzie. Prace za 1300 zł znajdzie się w każdej innej branży.
|
|
|
~~gosc | |
|
|
niestety tak zwolnienia a miało byc tak pieknie...
|
|
|
~~xxx | |
|
|
jakie k.. obniżki ? z czego????
|
|
|
~~sad | |
|
|
z premiiiiiiiiii ;P
|
|
|
~~kolo | |
|
|
Znowu panikę siejecie!!!
|
|
|
~~eqrq | |
|
|
Najnowsze wiesci Niemcy przenoszą zakład na Ukrainę!!!Ale jaja!!!
|
|
|
~~xxx | |
|
|
tak na Ukraine!!! od poniedziałku zaczynają kroić posadzki...
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
ba pakujemy sie i jedziemy ,
|
|
|