~~kaka | |
|
|
ma obowiazywac od lutego 25-30% pluz zero premii regul. i motywacyjnej czyli ok 60% na wyplate mniej oprócz oczywiscie biurowców - czyli bankructwo kazdego z nas, wniosek; jak my bankrutujemy to dołuzmy staran zebyy te dojczlandy tez poszły z torbami w jednosci siła sabotaz!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~sdf | |
|
|
CYTAT ma obowiazywac od lutego 25-30% pluz zero premii regul. i motywacyjnej czyli ok 60% na wyplate mniej oprócz oczywiscie biurowców - czyli bankructwo kazdego z nas, wniosek; jak my bankrutujemy to dołuzmy staran zebyy te dojczlandy tez poszły z torbami w jednosci siła sabotaz! bez przesady, za moment ktos napisze 90% |
|
|
~~bocek | |
|
|
CYTAT Pozdrawiam siebie samego i życzę sobie wszystkiego najlepszego To ja ci z ucha strzelam non stop a ty siebie samego pozdrawiasz????? |
|
|
~~bobbudowniczy | |
|
|
W dobie kryzysu na łamach tego forum chciałem zamieścic murarskie ogłoszenie!!!!
ŚWIADCZE USŁUGI Z ZAKRESU DOCIEPLANIA WANIEN ŁAZIENKOWYCH PIANKA DO OKIEN WYKONYJĄC TYM WANNE TYPU TERMOS!!!!! |
|
|
~~Szymek | |
|
|
CYTAT CYTAT Pozdrawiam siebie samego i życzę sobie wszystkiego najlepszego To ja ci z ucha strzelam non stop a ty siebie samego pozdrawiasz????? Ciebie też pozdrawiam lecz siebie najbardziej na świecie pozdrawiam i życzę sobie samych wspaniałości |
|
|
~~worner | |
|
|
z tego co sie dowiedziałem od jednego z kierowników ma być podział pracowników na 3 grupy - 1 to oczywiście najlepsi pracownicy, lizusi danego wydziału, 2 grupa to ludzie średniozaawansowani a 3 gr to ludzie nieroby, chorujące oraz podpadki i ludzie mający umowe na czas określony - czyli całość do zwolnienia....
|
|
|
~~bocek | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Pozdrawiam siebie samego i życzę sobie wszystkiego najlepszego To ja ci z ucha strzelam non stop a ty siebie samego pozdrawiasz????? Ciebie też pozdrawiam lecz siebie najbardziej na świecie pozdrawiam i życzę sobie samych wspaniałości Dziękuję i czuję się bardzo zaszczycony!Jest mi bardzo miło że mogę być twoim wiernym sługą tzw.podpierdalaczem |
|
|
~~heh | |
|
|
Panowie w ilości siła.
Przygotować szturmówki i damy rade |
|
|
~~reww | |
|
|
PANOWIE!!!! JAK BEDA NAS CHCIELI ZWOLNIC ZRÓBMY STRAJK!!!
NIE BEDZIEMY MIELI NIC DO STRACENIA!!!!! |
|
|
~~ATS ... | |
|
|
jakby ats przez tydzień zamilkł na forum, to chyba by polska pomyslala, że fabryke zmknęli...co???? takie gówniane towarzystwo tu panuje, że szkoda pisać...
|
|
|
~~xxx | |
|
|
no to jednak bedzie bieda...
|
|
|
~~olo | |
|
|
bedzie bedzie potwierdzone dzis przez nowego prezesa ..30% zabrał naszej kasy
|
|
|
~~v jak vendetta | |
|
|
czyli robimy bez premii a co z nagrodą za produkcję?
|
|
|
~~mocny | |
|
|
panowie do broni!!!!
brońmy sie pozwolicie na to zeby ktos wam zabral 30%????????? jak utrzymamy swoje rodziny, za co zaplacimy czynsz oplaty?! nie dajmy sie szwabom!!!!!! |
|
|
~~br. B | |
|
|
nie dajmy sie
|
|
|
~~sad | |
|
|
LIPA
|
|
|
~~nie ma lipy | |
|
|
kazdy po komplecie felg sobie wezmie co zabronia nam??
|
|
|
~~assya | |
|
|
nic w takiej sytuacji się nie da zrobić. Trzeba sie podporządkować by nie wylecieć, trzeba miec nadzieje ze ten kryzys minie.
|
|
|
~~łamistrajk | |
|
|
CYTAT panowie do broni!!!! brońmy sie pozwolicie na to zeby ktos wam zabral 30%????????? jak utrzymamy swoje rodziny, za co zaplacimy czynsz oplaty?! nie dajmy sie szwabom!!!!!! Ale ty głupi jestes - chyba lepiej stracic 30 % kasy niz prace i nic nie mieć |
|
|
~~KASIA | |
|
|
|
|
|
~~KASIA | |
|
|
|
|
|
~~euro-kołchoz | |
|
|
Jednak Tusk prawde mowil przed wyborami ze zasługujemy na 2 irlandie w irlandii coraz gorzej i w polsce coraz gorzej!!!!!!!!!
|
|
|
~~Felek | |
|
|
CYTAT CYTAT panowie do broni!!!! brońmy sie pozwolicie na to zeby ktos wam zabral 30%????????? jak utrzymamy swoje rodziny, za co zaplacimy czynsz oplaty?! nie dajmy sie szwabom!!!!!! Ale ty głupi jestes - chyba lepiej stracic 30 % kasy niz prace i nic nie mieć Jak wszyscy będziemy myśleli tak jak ty to całkowicie nas wysiudają do końca. Nie dajmy sie , zróbmy strajk i zaprotestujmy. |
|
|
~~olo | |
|
|
felek popieram STRAJK
|
|
|
~~qqqqqq | |
|
|
CYTAT bedzie bedzie potwierdzone dzis przez nowego prezesa ..30% zabrał naszej kasy jaja to czy prawda
|
|
|