~~piotrus | |
|
|
CYTAT ej ty jak taki jestes cwany to nie pisz pod niby SZYMKIEM on nie jest taki głupi zeby pisac takie debilizmy kto inteligienty to wogole tu nic nie pisze tylko czyta jakie głupole tu pisza..... Czyli Ty nie jestes inteligentny .bo piszesz tu hehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~igbm, | |
|
|
A brzuch to jeszcze tam robi?
|
|
|
~~123456 | |
|
|
CYTAT ej ty jak taki jestes cwany to nie pisz pod niby SZYMKIEM on nie jest taki głupi zeby pisac takie debilizmy kto inteligienty to wogole tu nic nie pisze tylko czyta jakie głupole tu pisza..... mylisz sie, on jest taki głupi/////??? |
|
|
~~margo | |
|
|
Rzeczywiście konkretne 1400 zl na okres probny, w każdej innej firmie dają wiecej. Ty jestes zapewne jdnym z tych "inteligentów" co ATS zycie uratował zatrudniając. Duzo tam jest fanatyków pracy ale mając 8 klas podstawówki gdzie zaden inny zakład nie chciał zatrudnić musza mowić ze to porządny zakład i porzadna robota. W sumie po co tam mają być zatudnieni ludzie myślacy, przecież 2 kzdego można naucczyć
Szkoda że biedaku co się podpisać nie potrafisz( i piszesz też nie najlepiej)masz skończone więcej niż osiem klas podstawówki, a może udało ci się skończyć gimnazjum, nie masz rodziny za którą byłbyś odpowiedzialny bo inaczej byś mówił. A może ty po prostu jesteś z Gorzyc?Tam co niektórym w głowach się porąbało... Życzę ci" magistrze" zarób więcej ale wątpię czy jakaś firma da ci te guziki na masyznie naciskać |
|
|
~~gruby | |
|
|
[cytat]Rzeczywiście konkretne 1400 zl na okres probny, w każdej innej firmie dają wiecej. Ty jestes zapewne jdnym z tych \"inteligentów\" co ATS zycie uratował zatrudniając. Duzo tam jest fanatyków pracy ale mając 8 klas podstawówki gdzie zaden inny zakład nie chciał zatrudnić musza mowić ze to porządny zakład i porzadna robota. W sumie po co tam mają być zatudnieni ludzie myślacy, przecież 2 kzdego można naucczyć
widać że przez ciebie gorycz przemawia, skończył osiem klas podstawówki i pozwolili mu tych dwóch guzików naciskać... A może nie umiesz do dwóch liczyć? |
|
|
~~eska | |
|
|
Dzięi kryzysowi pracuje sie lepiej !
|
|
|
~~ssttww | |
|
|
CYTAT Rzeczywiście konkretne 1400 zl na okres probny, w każdej innej firmie dają wiecej. Ty jestes zapewne jdnym z tych \"inteligentów\" co ATS zycie uratował zatrudniając. Duzo tam jest fanatyków pracy ale mając 8 klas podstawówki gdzie zaden inny zakład nie chciał zatrudnić musza mowić ze to porządny zakład i porzadna robota. W sumie po co tam mają być zatudnieni ludzie myślacy, przecież 2 kzdego można naucczyć Szkoda że biedaku co się podpisać nie potrafisz( i piszesz też nie najlepiej)masz skończone więcej niż osiem klas podstawówki, a może udało ci się skończyć gimnazjum, nie masz rodziny za którą byłbyś odpowiedzialny bo inaczej byś mówił. A może ty po prostu jesteś z Gorzyc?Tam co niektórym w głowach się porąbało... Życzę ci\" magistrze\" zarób więcej ale wątpię czy jakaś firma da ci te guziki na masyznie naciskać Nie jestem ze Stalowki nie z Gorzyc ale laske mam ze wsi bo w Stalowce zadna mnie nie chce taki glupi jestem |
|
|
~~smp | |
|
|
Opel Bochum skrocil postoj z 5 do 3 dni , a Opel Eisenach z 5 do 2 dni czyli moze i u nas cos ruszy - pozyjemy zobaczymy co nasi bogowie wymysla czy dalej bedzie w plecy 30% kasy
|
|
|
~~kosć | |
|
|
CYTAT Opel Bochum skrocil postoj z 5 do 3 dni , a Opel Eisenach z 5 do 2 dni czyli moze i u nas cos ruszy - pozyjemy zobaczymy co nasi bogowie wymysla czy dalej bedzie w plecy 30% kasy tylko że dla opla to my ostatnio robimy 200 kół rocznie !!!zabardzo nas tym niusem nie podjarałeś |
|
|
~~xxx | |
|
|
ochłapy przelane !!! teraz świstek z wypłaty w ramki bo dłuuuuuuugo takiej nie będzie
|
|
|
~~pepe | |
|
|
tylko że dla opla to my ostatnio robimy 200 kół rocznie !!!zabardzo nas tym niusem nie podjarałeś[/cytat]
Jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz nic - chyba ze nie rozumiesz co czytasz - robimy mniej opla bo opel najbardziej odczul kryzys i napewno nie 200 szt na rok |
|
|
~~elek | |
|
|
CYTAT ochłapy przelane !!! teraz świstek z wypłaty w ramki bo dłuuuuuuugo takiej nie będzie no to chlopy na tesco na zakupy sa promocje
|
|
|
~~dgd | |
|
|
CYTAT CYTAT tylko że dla opla to my ostatnio robimy 200 kół rocznie !!!zabardzo nas tym niusem nie podjarałeśco ty gadasz ostatnio na om zrobilismy ponad 300 oplow w 8 godzin... |
|
|
~~xxx | |
|
|
2 kokile opla toory ida non stop czyli jakieś 180 na zmianę ...
|
|
|
~~tbg | |
|
|
jest tez bentley
|
|
|
~~amin | |
|
|
...
|
|
|
~~eseses | |
|
|
mi nie pasowalo - i odzedlem z ATS - otowrzylem wlansa firme. Wam radze to smao.
|
|
|
~~Edek2 | |
|
|
Ty dzeszdles ... a inni musza za cos zyc !
|
|
|
~~ass | |
|
|
hahahaha, ale tumany z Was ...
|
|
|
~~xcv | |
|
|
tuman to cie zrobił
//moderowano //nie zaniżaj poziomu forum !! |
|
|
~~pok | |
|
|
Po co się ludzi obrażacie, życie nie polega na tym żeby się obrzucać błotem.Politycy udają że się obrzucją ale oni się smieją i biorą za to pieniądze.W ten sposób nie rozwiążecie problemów.
|
|
|
~~Marky Mark | |
|
|
chyba wszystkich wylali bo tak jakoś cicho....
|
|
|
~~amin | |
|
|
eh
|
|
|
~~~~pracownik | |
|
|
..papppapap dobranoc...zajmij sie rodziną ....ld
|
|
|
~~nowy w ats | |
|
|
A ja nie wiem o co sie do tej firmy przypieprzacie, kryzys a tu zasuwają , chyba na tym forum jakiś męt tej firmy sie odzywa, hucianych firm, które padają jakoś nie ma rozpaczliwych foruw a wy tu jakieś żale wylewacie poznajcie swoja prace i weźcie sie do roboty, dla śwaitowej moto czolowki robicie, firmy ktore przetrwają wygrają!!!
|
|
|