~~heheh | |
|
|
//moderowano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kefir | |
|
|
Co do kanpek - to preferuje bulki z szyneczka tylko nie za tlusta bo dbam o linie i pasowaloby zeby mi na drugiej i trzeciej zmianie ktos auto przemyl bo mi sie bardzo brudzi jak przez stalowke jade
|
|
|
~~era2009 | |
|
|
ATS ROZPOCZĄ PRACĘ, KRETYNI NA STANOWISKACH... ZAMKNĄC DOSTĘP DO INTERNETU W QM I PO CAŁYM FORUM...HEHHEEE- WIDZIAŁEM DZIS W NOCY JAK KLIKAJA W KOMPIE, ZAMIAST MIERZYC KOŁA...
|
|
|
~~xxx | |
|
|
ale bedzie zdziwienie po wypłacie... pomimo tego że było tylko po 2 dni bezpłatnego i tak zapłacą 70 %. Ciekawe kto sie upomni...
|
|
|
~~asd | |
|
|
CYTAT ale bedzie zdziwienie po wypłacie... pomimo tego że było tylko po 2 dni bezpłatnego i tak zapłacą 70 %. Ciekawe kto sie upomni... lubisz ludzi denerwowac? |
|
|
~~era2009 | |
|
|
CYTAT CYTAT ale bedzie zdziwienie po wypłacie... pomimo tego że było tylko po 2 dni bezpłatnego i tak zapłacą 70 %. Ciekawe kto sie upomni... lubisz ludzi denerwowac? TAKICH NAPINACZY POD TOPÓR...I W ŁEB SK***LI... |
|
|
~~assya | |
|
|
CYTAT [cytat][cytat]ale bedzie zdziwienie po wypłacie... pomimo tego że było tylko po 2 dni bezpłatnego i tak zapłacą 70 %. Ciekawe kto sie upomni... zanosisz świstek do sądu pracy i bula kare za 700 oszukanych pracowników |
|
|
~~asd | |
|
|
o co ten caly szum nawet nie bylo wyplaty jeszcze do 10 pare dni zostalo, a tu juz jeden pacan robi zamieszanie
|
|
|
~~123 | |
|
|
kolejne 58 osób opuści Ats
|
|
|
~~xxx | |
|
|
hurrrraaa
|
|
|
~~irek | |
|
|
z tego co mi wiadomo to jutro maja dac 29 osobom wypowiedzenia:(
|
|
|
~~asd | |
|
|
CYTAT z tego co mi wiadomo to jutro maja dac 29 osobom wypowiedzenia:( a skad ci wiadomo? |
|
|
~~irek | |
|
|
od jednej pani z biura ktora wszystko wie hehe
zreszta JAK NIE WIERZYCIE TO SIE JUTRO PRZEKONACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
~~123 | |
|
|
CYTAT z tego co mi wiadomo to jutro maja dac 29 osobom wypowiedzenia:( napinka!! |
|
|
~~mereweloo | |
|
|
ja chcialbym zeby zwolnili ŁUKASZA D*** bo on nie nadaje sie na kierownika jest za mlody na te stanowisko nie ma zadnego doswiadczenia umie tylko psuc maszyny nie zna sie na programach wogole on nic nie umie
tylko chodzi i sie drze jak ma zly humor a jego asystenci... ci goscie to... szkodza nawet gadac... //moderowano bez nazwisk !! |
|
|
~~szok | |
|
|
Spodziewałem się, że umilknie ten temat po zwolnieniach a tu popatrz, jeszcze niedobitki w ats zostały
|
|
|
~~RRJ | |
|
|
nie umilknie,bo dotyka tych co tam pracuja a jutro wypowiedzenia na nich czekaja.Strach do pracy isc,bo nie wiadomo na kogo podnie tym razem.podobno nawet jakies pieniadze daja tym co wypowiedzenia dostaja.jakby ktoś cos wiedzial to napiszcie proszę.
|
|
|
~~WHOO!!!! | |
|
|
CYTAT ATS ROZPOCZĄ PRACĘ, KRETYNI NA STANOWISKACH... ZAMKNĄC DOSTĘP DO INTERNETU W QM I PO CAŁYM FORUM...HEHHEEE- WIDZIAŁEM DZIS W NOCY JAK KLIKAJA W KOMPIE, ZAMIAST MIERZYC KOŁA... skocz na OW na 3 zmianie to dopiero twoje oczy ujrzą ciekawy widok jak za zalepionym ogłoszeniami okienkiem śpi z głowa oparta o monitor kierownik zmianowy a jego zastepca z rozdziabioną gębą i łbem odchylonym do tyłu kima na krzesełku!!!to dopiero ciekawy widok!!! A ICH LUDZIE TYRAJĄ!!!na nich |
|
|
~~RRJ | |
|
|
I ci co tyrają dostaną jutro wypowiedzenia.Nie jestem pracownikiem ASTu ale ktos bliski jest i bardzo sie martwię.
|
|
|
~~areek | |
|
|
na ślusarni dostali dzis wypowiedzenia...
|
|
|
~~ats | |
|
|
czy to pewne info !!
|
|
|
~~ala | |
|
|
Mąż wrócił z trzeciej zmiany z wypowiedzeniem-koszmar!
|
|
|
~~a.k | |
|
|
moj mąż jeszcze nie wrócił
|
|
|
~~ala | |
|
|
mOj miała umowę na czas określony i takich zwalniają.jeśli ktoś ma umowę na czas nieokreślony to chyba nie ma się czym martwić.Ja jestem załamana, bo gdzie teraz w Stalowej pracę znajdzie?
|
|
|
~~mm mm | |
|
|
ja mam na nieokreślony i dziś dostałem wypowiedzenie. Nie ma znaczenia kto ile i kiedy.
|
|
|