~~felek | |
|
|
czego nie bedzie?????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~asd | |
|
|
CYTAT czego nie bedzie????? to jest calkiem mozliwe gdyz w tym miesiacu nie zostala wywieszona jeszcze informacja z wynikami i pieniadzmi jakie za to dostaniemy jedynie wywieszona byla informacja o prezentacji wynikow. dodam tylko ze wczesniej zaraz na poczatku miesiaca byla informacja ile dostaniemy za jakosc i ilosc a w tym cisza jak przed burza. moge sie mylic dlatego prosze mnie poprawic jesli cos zle napisalem. |
|
|
~~andre | |
|
|
wlasnie nic nie wywieszali kartek...skoro ma nie byc nagrod to bedzie mozna sie opierdzielac. bo zawsze to byla jakas motywacja do pracy ze bedzie wiecej kasy...a teraz oprocz zabranych 30% zabiora jeszcze nagrody??
|
|
|
~~ghj | |
|
|
9 marca byl pierwszy pokaz wynikow byl ktos na nim? i wie cos wiecej? nastepny 13 dopiero.
|
|
|
~~wassa | |
|
|
sa zamowienia !!OD JUTRA odlewnia leje na 34 maszynach
|
|
|
~~mm mm | |
|
|
maja być nowe umowy po aneksach, zmniejszone stawki, premie tylko dla najlepszych ( dupolizy ) info pewne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~dupoliz | |
|
|
CYTAT maja być nowe umowy po aneksach, zmniejszone stawki, premie tylko dla najlepszych ( dupolizy ) info pewne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To dla mnie [IMG]http://img527.imageshack.us/img527/9224/possadki.th.jpg" border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />[/img] |
|
|
~~pracownik | |
|
|
CYTAT sa zamowienia !!OD JUTRA odlewnia leje na 34 maszynach podobno na kwiecien nie ma zamowien i bedzie postoj na swieta!!!! |
|
|
~~prezes | |
|
|
Ja hwas wszystkich wypiehrdole polaczki jedne!!!i bedziecie zarabiac najniższa khrajowa-hehehehe
|
|
|
~~bojaar | |
|
|
CYTAT Ja hwas wszystkich wypiehrdole polaczki jedne!!!i bedziecie zarabiac najniższa khrajowa-hehehehe To bedziesz se sam ze swoimi koleszkami robil.Cza byc idiota zeby robic w tym burdelu,jebia tam glupki w pociemku bo oszczednosci ,na odlewni klima wylaczona bo kryzys,tylko nasrac na srodku i tak kierownicy beda mowic ze to sylikon.
|
|
|
~~ats | |
|
|
CYTAT Ja hwas wszystkich wypiehrdole polaczki jedne!!!i bedziecie zarabiac najniższa khrajowa-hehehehe Pan Prezes będzie optymalizował zatrudnienie , restrukturyzował struktury zarządzania , itp . Proszę się wyrażać kultularnie . |
|
|
~~andrkolf | |
|
|
Przeprasam czytajacych to forum, o takie brednie i podobne bzdury trudno w internecie i takie ich steżenie na jeden komentarz. Dzis znów pozalowalem ze poczytałem, prosze o zamknięcie tego forum, jest to antyreklama i falszywy obraz jednej z najlepszych firm w St.Woli. Pozdrawiam tych co tu zaglądają i z zażenowania nic nie piszą (z Grębowa też). Łaczenie firm? No co? ZMIANY ZMIANY ZMIANY
|
|
|
~~kolega Małego | |
|
|
CYTAT Przeprasam czytajacych to forum, o takie brednie i podobne bzdury trudno w internecie i takie ich steżenie na jeden komentarz. Dzis znów pozalowalem ze poczytałem, prosze o zamknięcie tego forum, jest to antyreklama i falszywy obraz jednej z najlepszych firm w St.Woli. Pozdrawiam tych co tu zaglądają i z zażenowania nic nie piszą (z Grębowa też). Łaczenie firm? No co? ZMIANY ZMIANY ZMIANY najlepszej firmy w Stalowej Woli ile chyba 7-8 lat temu jak wóda lała się strumieniam może o tym powiedzieć np. kierownik jednego z wydziału który wtedy Małemu skakał przez płot po wóde bo trzebabyło sie napić na RTG a porządkowy siedział wtedy i prześwietlał koła - kto kojarzy to wie o kim mowa - to były czasy a teraz weż sie napij odrazu nie hallo! |
|
|
~~wow | |
|
|
A teraz uwaga. Do wszystkich huciaków występujących na forum. HSW S.A wraz z połączeniu z ZZN i Drestą ma zostać sprywatyzowana do końca roku. Jest tylko mały problem - zatrudnienie. Aby inwestor przejął zakład trzeba zwolnić około połowę załogi HSW S.A. Uważam, że taki zabieg należało przeprowadzić dużo wcześniej. Popieram rząd w tym działaniu bo jest to pierwsza władza, która zdecydowała się na taki ruch i zabrała się za chorą strukturę. Teraz może występujący na forum przestaną psioczyć na ATS, Alutec czy inny zakład, gdyż w końcu zobaczą jak się powinno pracować w prywatnym zakładzie. Tylko obawiam się, że na forum pojawi się więcej wpisów pt. stalowowolski obóz pracy...
|
|
|
~~XXXXXX | |
|
|
CYTAT CYTAT Przeprasam czytajacych to forum, o takie brednie i podobne bzdury trudno w internecie i takie ich steżenie na jeden komentarz. Dzis znów pozalowalem ze poczytałem, prosze o zamknięcie tego forum, jest to antyreklama i falszywy obraz jednej z najlepszych firm w St.Woli. Pozdrawiam tych co tu zaglądają i z zażenowania nic nie piszą (z Grębowa też). Łaczenie firm? No co? ZMIANY ZMIANY ZMIANY najlepszej firmy w Stalowej Woli ile chyba 7-8 lat temu jak wóda lała się strumieniam może o tym powiedzieć np. kierownik jednego z wydziału który wtedy Małemu skakał przez płot po wóde bo trzebabyło sie napić na RTG a porządkowy siedział wtedy i prześwietlał koła - kto kojarzy to wie o kim mowa - to były czasy a teraz weż sie napij odrazu nie hallo! Mały to Pan K???? |
|
|
~~kononowicz | |
|
|
CYTAT czego nie bedzie????? niczego nie będzie |
|
|
~~prorok | |
|
|
CYTAT [cytat]czego nie bedzie????? niczego nie będzie[/cytat/ tak będzie |
|
|
~~jkj | |
|
|
czy sa zamowienia?
|
|
|
~~grabow | |
|
|
a no to pewnie na pieska i wytego
|
|
|
~~jaszczur | |
|
|
CYTAT czy sa zamowienia? tak sa zamowienia VW i VOLVO zwiekrzylo zamowienia ps;postoj od 11 kwietnia
|
|
|
~~grabow | |
|
|
wlosnie wrucilom z pirwszyj zmiany i znowus malo roboty bylo i żam sie nie łorobił i jesce imt sie my zypsulo i żem czekoł
|
|
|
|
|
|
„Cóż mogę oryginalnego powiedzieć.
Czytałam,czytam i czytać będę. Uczcie się,młodzi,sztuki władania słowem.” Zajebiaszcza twórczość. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~grabow | |
|
|
reiker nie zaczynoj bo cie na widły wezma
|
|
|
~~asd | |
|
|
CYTAT CYTAT czy sa zamowienia? tak sa zamowienia VW i VOLVO zwiekrzylo zamowienia ps;postoj od 11 kwietnia ciekawe jak dlugi |
|
|
~~P.O.L.I.C.E + | |
|
|
wy tylko jednym...są zamówienia, nie ma ich, a tak naprawdę liczy sie zabawa...dziś w byłej tawernie bedzie biesiada mega gości...zapraszam wszystkich wolnych i chcących pogadać na piwko... 20.30 do .... zapraszam...
|
|
|