|
|
|
CYTAT wy tylko jednym...są zamówienia, nie ma ich, a tak naprawdę liczy sie zabawa...dziś w byłej tawernie bedzie biesiada mega gości...zapraszam wszystkich wolnych i chcących pogadać na piwko... 20.30 do .... zapraszam... ` Moje życie to za wysokie progi na twoje nogi. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
~~dzik | |
|
|
Chcialbym oficjalnie powitac Reikera w klubie wielbicieli ATS, proponuje go wybrac na prezesa watku "ATS - przykład polskiego obozu pracy"
W imieniu pracownikow ATS chcialbym pogratulowac i udzielic mu pelnego poparcia |
|
|
|
|
|
CYTAT Chcialbym oficjalnie powitac Reikera w klubie wielbicieli ATS, proponuje go wybrac na prezesa watku \"ATS - przykład polskiego obozu pracy\" W imieniu pracownikow ATS chcialbym pogratulowac i udzielic mu pelnego poparcia „Otwieracz do oczu”no prosze,nie wiem czym zasłużyłem na ów zaszczyt.Waaaaaaaaaaahhhhh!Dziekuje serdecznie,za docenienie mojej skromnej pracy. Nie mogę w to uwierzyć. Że nie mają tego szzczęścia niektóre osoby z większą ilością postów... "Dziękuję Bogu i psu agenta" „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~RPJ | |
|
|
CYTAT CYTAT Chcialbym oficjalnie powitac Reikera w klubie wielbicieli ATS, proponuje go wybrac na prezesa watku \\\"ATS - przykład polskiego obozu pracy\\\" W imieniu pracownikow ATS chcialbym pogratulowac i udzielic mu pelnego poparcia „Otwieracz do oczu”no prosze,nie wiem czym zasłużyłem na ów zaszczyt.Waaaaaaaaaaahhhhh!Dziekuje serdecznie,za docenienie mojej skromnej pracy. Nie mogę w to uwierzyć. Że nie mają tego szzczęścia niektóre osoby z większą ilością postów... \"Dziękuję Bogu i psu agenta\" Zajebiaszcza twórczość. Powinieneś pomyśleć o wydaniu tego na papierze. |
|
|
~~pracownik | |
|
|
postoj swiateczny od 11 do 16 kwietnia pozdrawiam
|
|
|
~~ziom | |
|
|
ludzie czemu wy tu tak wszyscy najezdzacie na siebie..niech chodz jeden napisze jak sie nazywa a nie pseudo..w styzcniu kazdy srał w gacie co w fabryka ze prace potraci było widac ze kazdy sie boi bo i na forum byłą cisza.a tera zznowu błotem sie obrzucacie czy wy nie macie ci robic...widac kto jaki inteligentny same wsioki .ten co ma troche w głowie to tu nie pisze pewnie..pozdrawiam narzekazcy głupkow wezcie sie za siebie a nie płaczecie pozdrawiam was meskie baby
|
|
|
~~ATS | |
|
|
CYTAT ludzie czemu wy tu tak wszyscy najezdzacie na siebie..niech chodz jeden napisze jak sie nazywa a nie pseudo..w styzcniu kazdy srał w gacie co w fabryka ze prace potraci było widac ze kazdy sie boi bo i na forum byłą cisza.a tera zznowu błotem sie obrzucacie czy wy nie macie ci robic...widac kto jaki inteligentny same wsioki .ten co ma troche w głowie to tu nie pisze pewnie..pozdrawiam narzekazcy głupkow wezcie sie za siebie a nie płaczecie pozdrawiam was meskie baby ty też kolego nie błyskasz inteligencja!!!twoja wypowiedż świadczy o tym że napewno skończyłeś 7 klas szkoły podstawowej i pewnie OHP w tarnobrzegu w systemie eksternistycznym |
|
|
~~maly | |
|
|
CYTAT CYTAT ludzie czemu wy tu tak wszyscy najezdzacie na siebie..niech chodz jeden napisze jak sie nazywa a nie pseudo..w styzcniu kazdy srał w gacie co w fabryka ze prace potraci było widac ze kazdy sie boi bo i na forum byłą cisza.a tera zznowu błotem sie obrzucacie czy wy nie macie ci robic...widac kto jaki inteligentny same wsioki .ten co ma troche w głowie to tu nie pisze pewnie..pozdrawiam narzekazcy głupkow wezcie sie za siebie a nie płaczecie pozdrawiam was meskie baby ty też kolego nie błyskasz inteligencja!!!twoja wypowiedż świadczy o tym że napewno skończyłeś 7 klas szkoły podstawowej i pewnie OHP w tarnobrzegu w systemie eksternistycznym Dokladnie, jeszcze jest z grebowa albo z okolic |
|
|
~~witek ss | |
|
|
mam potwierdzone info
ze do zwolnienia sa asystenci pana dombrofskiego |
|
|
~~SS-Oberführer | |
|
|
CYTAT mam potwierdzone info ze do zwolnienia sa asystenci pana dombrofskiego skad masz ta informacja mlody czlowieka? |
|
|
~~witek ss | |
|
|
z grębowa
|
|
|
~~SS-Oberführer | |
|
|
CYTAT z grębowa aaa to zwracam honora |
|
|
~~oko | |
|
|
BUBI ma wrocic na OM
|
|
|
~~ats | |
|
|
CYTAT BUBI ma wrocic na OM też tak słyszałem! a rower ma trzymac przypięty łańcuchem do rury u Łukasza D. pod biurem ps.stara-nieliczna już ekipa wie o co chodzi!! |
|
|
~~idea | |
|
|
Powrót Bubiego??, to rozwiązało by problem ze zwolnieniami: Ludzei sami zaczeli by sie zwalniać
|
|
|
~~toja | |
|
|
Łunas tysz je imuternet i wom coś napisza.Krowy siedobrze dojo, świnki ładnie rechoczą
|
|
|
~~ocknięty | |
|
|
czy ktoś wie na temat kryzysu ? co to jest ? o co chodzi ?
|
|
|
~~kolo | |
|
|
CYTAT czy ktoś wie na temat kryzysu ? co to jest ? o co chodzi ? To jest wtedy jak mamusia Cie od koryta odetnie i nie bedziesz mial nawet na neta |
|
|
~~przełom | |
|
|
macie już 100 stron waszych potów, trudów i znojów. Chodź przez chwile to wasze forum zamieniło się w stoicki spokój czuję że będzie tych stron 200 w niedługim czasie.
Życzę Wam dużo dobrego i dużooo zamówień |
|
|
~~bat | |
|
|
co tu taka cisza????opłakujecie pajace zwolnienia?????pujdziecie z huciakami stawiać parafie MATKI Bo..kiej kryzysowej HEHEHE
|
|
|
~~hutnik | |
|
|
nas przynajmniej polak niemiecki tez cały Adolf wasz prezes w dupe nie jedzie z kasą.Sprzeda was a potem kupi
|
|
|
~~ats | |
|
|
CYTAT nas przynajmniej polak niemiecki tez cały Adolf wasz prezes w dupe nie jedzie z kasą.Sprzeda was a potem kupi huciak ale ciebie i reszte lesnych ludkow jedzie w dupsko franek i reszta czarnej choloty tak ze nie wiem co lepsze |
|
|
~~hutnik | |
|
|
a ten prezes to WAS jebie po polsku czy po niemiecku ?
|
|
|
|
|
|
CYTAT a ten prezes to WAS jebie po polsku czy po niemiecku ? Nie, nie. Wogóle nas nie jebie. Owszem, jebaka z niego dobry, ale na razie daje nam spokój. Pewnie nie jest pedałem. |
|
~~hutnik | |
|
|
poczekajcie do końca czerwca znów Was zaczmoe oszukiwać
|
|
|