|
|
|
http://www.niania.pl/Opiekunka/stalowa+wola/SearchProviderProfile.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szukam opiekunki do 4 letniego Dziecka od zaraz do wiosny. Najlepiej z doświadczeniem. Kontakt na kate.pajak_(at)_gmail.com PILNE
|
|
|
|
|
[b]Zajmę się twoim skarbem,posprzątam lub ugotuję
16 Lip 2012r. Chciałabym podjąć tę prace, ponieważ praca z dziećmi sprawia mi dużą satysfakcję. Sądzę, że w tej pracy ważna jest odpowiedzialność, łatwość porozumiewania się, życzliwy stosunek do dzieci i dobra organizacja pracy. Myślę, iż mogłabym cały swój zapał i energię wykorzystać w pracy nad opieką nad dzieckiem , gdyż jestem osobą komunikatywną, obowiązkową, pracowitą i uczciwą. Moimi atutami są także młodość, pełna dyspozycyjność i solidność. Lubię pracę z dziećmi jak również indywidualną, nie mam także problemów z adaptacją w nowym środowisku i zawsze jestem otwarta na nowe doświadczenia. Jeżeli uznacie Państwo za interesującą moją ofertę z przyjemnością zgłoszę się na rozmowę, w trakcie której z chęcią przedstawię szczegółowo moją kandydaturę.Mogła bym też posprzątać oraz ugotwać lub inne prace fizyczne mam 16 lat szukam pracy najlepiej na okres wakacyjny.Zajmowałam się dziećmi wręcz bardzo często u koleżanki ,cioci oraz swoją 10 miesięczną siostrą gdy rodzice byli w pracy. Z zainteresowanymi proszę o kontakt telefoniczny;796946295 |
|
|
|
|
Ciunia, pięknie potroiłaś swoje szanse
Ile masz w zanadrzu wątków do "wygrzebania" ? |
|