~~Antwyjc | |
|
|
Wyjce wyją tak głośno, że słychać aż nad Sanem. I po co tak zakłócać porządek w mieście? Czyżby słuchacze potrzebowali aż tylu decybeli, by cokolwiek usłyszeć stojąc parę metrów od głośnika? Jeśli tak, to trzeba im sprowadzić lekarza, a nie wyjca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
A ja nic nie słyszę. :( Pewnie dlatego, że deszcz zaburza ciągłość fal akustycznych w atmosferze. Hej, może da radę usłyszeć ich bez wychodzenia z domu?
Wielki minus, że nie transmitują tego w TV kablowej. |
|
|
~~ | |
|
|
~Antywyj[e]c: RATUJ!!! STRZELAJĄ NA POLIGONIE KOLOROWYMI KULAMI! WOJNA NADCHODZI!!!!! DO SCHRONÓW!!
|
|
|
~~ | |
|
|
Strzelają z armat! Już po nas.
"Nam strzelać nie kazano. -- Wstąpiłem na działo I spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało. Artyleryi ruskiej ciągną się szeregi, Prosto, długo, daleko, jako morza brzegi; I widziałem [kolorowe pociski na niebie] [Koniec świata? Czy początek III wojny światowej?]" |
|
|
~~Szt | |
|
|
CYTAT ~Antywyj[e]c: RATUJ!!! STRZELAJĄ NA POLIGONIE KOLOROWYMI KULAMI! WOJNA NADCHODZI!!!!! DO SCHRONÓW!! Tragedia. Chłopie, nie widziałeś nigdy sztucznych ogni? Co za braki w podstawowym wykształceniu!!! |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Wyjce wyją tak głośno, że słychać aż nad Sanem. I po co tak zakłócać porządek w mieście? Czyżby słuchacze potrzebowali aż tylu decybeli, by cokolwiek usłyszeć stojąc parę metrów od głośnika? Jeśli tak, to trzeba im sprowadzić lekarza, a nie wyjca. Imprezy są do 22.00 więc o zakłócaniu nie może być mowy. |
|
|
~~ | |
|
|
Debilom nic nie pasuje.
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Wyjce wyją tak głośno, że słychać aż nad Sanem. I po co tak zakłócać porządek w mieście? Czyżby słuchacze potrzebowali aż tylu decybeli, by cokolwiek usłyszeć stojąc parę metrów od głośnika? Jeśli tak, to trzeba im sprowadzić lekarza, a nie wyjca. ~Antwyjc przypomina mi Radnego Mariana Kolase, który na ostatniej sesji już o tym mówił. Tak jakby te imprezy odbywały się co tydzień, co za wiocha z takich debili |
|
|
~~Antwyjc | |
|
|
CYTAT CYTAT Wyjce wyją tak głośno, że słychać aż nad Sanem. I po co tak zakłócać porządek w mieście? Czyżby słuchacze potrzebowali aż tylu decybeli, by cokolwiek usłyszeć stojąc parę metrów od głośnika? Jeśli tak, to trzeba im sprowadzić lekarza, a nie wyjca. ~Antwyjc przypomina mi Radnego Mariana Kolase, który na ostatniej sesji już o tym mówił. Tak jakby te imprezy odbywały się co tydzień, co za wiocha z takich debili Dzięki za te uprzejmości. Dziwne, że nie dostrzegasz istoty problemu. Chodzi o stan zdrowia ludzi, którzy stoją parę metrów od głośnika i trzeba im nastawić wszystko tak potwornie głośno, by cokolwiek usłyszeli. Chyba to nie jest objaw zdrowia. |
|
|
~~ | |
|
|
Popieram. Jest za głośno! Zdrowie jest ważniejsze od pseudo-efektów spowodowanych zwiększeniem decybeli na maxa.
|
|
|
~~ | |
|
|
Office 2007 instaluje się długo, ale Raz Dwa Trzy jeszcze dłużej! Panowie Organizatorzy, lepszego CPU nie można było włożyć? Może mieli za mało RAM-u i korzystali z partycji SWAP? Nie, to niemożliwe... Prędzej lasery zanieczyszczone i napęd nie mógł odczytać szybko płyty CD/DVD.
|
|
|