~~paulina | |
|
|
wlascicielke to juz mozna ocrnic po wygladzie a jesli chodzi o uslugi jakie wykonuje to niech sie zstanowi co nakalda na glowe bo popalila mi wlosy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~monika | |
|
|
Raz bylam u Marka Bebenka ale lipa niezla umowiona bylam do niego ale pan stylista przekazal mnie w rece swojej pracownicy i wcale nie bylam zadowolona,A cena
|
|
|
~~traffka | |
|
|
gdzie jest ten Twój Styl?
|
|
|
~~Anitka | |
|
|
W budynku dawnego lidera
|
|
|
~~Paulaaa | |
|
|
CYTAT Z czystym sumieniem mogę polecić p.Grazynę Trzuskot z Okulickiego 1 (obok PKS-u).Chodzę do niej od ładnych paru lat i nigdy nie spotkałam się z niezadowoleniem żadnej z klientek. Poprostu ma chyba talent i już.Czesze też pięknie na różne okazje.I co ważne jest niedrogo. :haha: Czy zaklad tej Pani miesci sie tam gdzie jest zaklad kosmetyczny i solaruim kolo pizzzy da grasso? |
|
|
~~misss | |
|
|
CYTAT CYTAT Z czystym sumieniem mogę polecić p.Grazynę Trzuskot z Okulickiego 1 (obok PKS-u).Chodzę do niej od ładnych paru lat i nigdy nie spotkałam się z niezadowoleniem żadnej z klientek. Poprostu ma chyba talent i już.Czesze też pięknie na różne okazje.I co ważne jest niedrogo. :haha: Czy zaklad tej Pani miesci sie tam gdzie jest zaklad kosmetyczny i solaruim kolo pizzzy da grasso? nie,do niej wchodzi się przez klatkę,139 na domofonie |
|
|
~~znawczyni | |
|
|
Grażyna Trzuskot i nic więcej. Grażynko trzymaj tak dalej swój zakład i profesjonalizm na wysokim poziomie!!! :zły:
|
|
|
|
|
|
a co sadzicie o salonie Fryzjerskim Joanna? Ja tam bylam pare razy i stwierdzam ze dobrze obcina tylko ta blondynka Basia bo ta cala Joanna to Boze Bron....
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|