~~Zocha | |
|
|
Basia Chyła powinna połknąć tabletki na odwagę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~smkiech | |
|
|
CYTAT CYTAT Chyba chodzilo zeby doradzac fryzjerow a nie odradzac?Ja osobiscie polecilabym salon na edukacji u Beaty przeszkolona ekipa zawsze mozesz liczyc na dobra porade i co najwazniejsze wiesz jakie srodki nakladaja ci na glowe.Polecam!Napewno zostaniesz profesjonalnie obsluzona Tak tak a ceny z kosmosu ma. Jest jedna z droższych a zadnych rewelacji nie robi. Jezeli chcesz miec profesjonalnie i dokladnie zrobione wlosy to niestety to kosztuje,ale widocznie ty lubisz miec nalozone nie wiadomo co na wlosy i rozjasniac rozjasniaczem z kiosku.Gratuluje |
|
|
~~asia | |
|
|
CYTAT A czy ktoś korzystał z usług fryzjerskich u Bembenka?A czy jest w Stalowej salon Gabriela? salon Gabriela jest w centrum w tzw."białym domu"na Popiełuszki 6 ,świetną fryzjerką jest pani Basia(salon Basia)w ROZWADOWIE,fachowiec,na UL.Broniwskiego(dlugie kolejki-minus)oraz pani MONIKA(salon nad COCO) dużo osób chwali pania G,Trzuskot(obok PKSu blok) a pan BEMBENEK-napewno salon na wysokim poziomie(ceny niestetu też)wszystko jednorazowe,czysto,to raczej "stylista' wiec trzeba sie liczyć z duzym wydatkiem i dużą zminą w fryzurze(ja byłam zadowolona,ale koszmarnie długo trwało to show,i są kolejki) |
|
|
~~ena | |
|
|
CYTAT CYTAT A co sądzicie o Ilonie? No jesli o nia chodzi to ja osobiscie bym polecala golibrode...anizeli ja. Jak mi zrobila lekka trwala to wygladalam jak pudeli w dodatku spalila mi wlosy. A zeby bylo smieszniej to sama wlascicielka mi torobila. Nie polecam |
|
|
~~izolda22 | |
|
|
Polecam gorąco Ele z Jastkowic. Jest rewelacyjna w tym co robi. Drugiego takiego fryzjera nie ma w okolicy - superrrrr.
Tylko ma jedną wade - trzeba dlugo czekać i lubi mieć opużnienia. Ale warto to znieść dla późniejszego efektu |
|
|
|
|
|
Ja goraco polecam salon Visage z tylu Centrum 4, jestem bardzo bardzo zadowolona, tanio, solidnie i superowo mnie sciela dziewczyna, taka blondynka, naprawde warto, teraz wiem gdzie chodzic, bo bylam u kilku fryzjerow w Stalowej i ten salon najbardziej przypadl mi do gustu.
|
|
~~minorka | |
|
|
Najnieprzyjemniejszą fryzjerką jest pani Drąg Barbara z Bajki,nawet te pióra jej nie pomogą.Ponadto lubi robić niespodzianki,nawet z kolorem.Idziesz zrobić blond dostajesz ciemną czekoladę bez uprzedzenia.Przy tym bardzo niesympatyczna.
|
|
|
~~zzzzz | |
|
|
Z tym salonem na Centrum 4 to dopiero niewypal a fryzjerka chyba uczy sie na kazdej klientce lepiej niech robi wiazanki:zzz:
|
|
|
|
|
|
Ciekawa jestem kiedy tam bylas (Visage) bo ja niedawno i jestem bardzo zadowolona
|
|
~~klio | |
|
|
Tylko Ilona!!!!!!!!!! He he he he he he he !!!!!!!!!
|
|
|
~~ania | |
|
|
CYTAT Tylko Ilona!!!!!!!!!! He he he he he he he !!!!!!!!! ja byłam u tej pani raz................jakies -naście lat temu,byłam pierwszy raz i ostatni......dobrze że wtedy nie pracowałam,bo jakis miesiąc z domu nie wychodziłam i się nikomu nie pokazywałam. Poza tym nie podobało mi się że siedzą kobiety i wyglądają jak zmokłe kury,a panowie tez w tym samym pomieszczeniu i to mmogli się gapić na te wszystkie zabiegi. Nigdy tam się nie wybiorę. Byłam u p.Bemenka-elegancko,czysto wysoki standart usług i wysokie ceny Wszystkie znajome polecają-panią Monikę nad COCO,panią Basię z ROZWADOWA(Broniewskiego)panię Trzuskot blok obok PKS |
|
|
~~Natalia | |
|
|
Ja polecam zaklad fryzjerski w nisku naprzeciw Plusa p. Martę Stus, Studio Urody Visage w Stalowej WOLI w tyle Centrum 4, Bajkę w Stalowej WOLI, moim zdaniem najlepsze
|
|
|
~~Elka | |
|
|
CYTAT Ja polecam zaklad fryzjerski w nisku naprzeciw Plusa p. Martę Stus, Studio Urody Visage w Stalowej WOLI w tyle Centrum 4, Bajkę w Stalowej WOLI, moim zdaniem najlepsze Daj se siana z tą Bajką, wredna kobieta i powinna sie czegos nauczyc |
|
|
~~lilka | |
|
|
Napiszcie kto moze fajnie uczesac fryzure na taka okazje jak wesele?
|
|
|
~~aima | |
|
|
Trzuskotowa z Okulickiego 1
|
|
|
~~ejdżi | |
|
|
Z czystym sumieniem mogę polecić p.Grazynę Trzuskot z Okulickiego 1 (obok PKS-u).Chodzę do niej od ładnych paru lat i nigdy nie spotkałam się z niezadowoleniem żadnej z klientek.
Poprostu ma chyba talent i już.Czesze też pięknie na różne okazje.I co ważne jest niedrogo. :haha: |
|
|
~~ametysta | |
|
|
polecam salon fryzjerski za torami na ul.Siedlanowskiego koło Pizzeri Diablo!sympatyczna i zna się na rzeczy.
|
|
|
~~zamiejscowy | |
|
|
nie kombinuj złoz ofertę w lokalnym biurze matrym.
|
|
|
~~maria | |
|
|
w rzeszowie robiom fajowe nawet z refundacja NFZ
|
|
|
~~hihihiiii | |
|
|
Maria Ty masz chyba do CZECH za darmo
|
|
|
~~lilka | |
|
|
A czy ta Grazyna ma fajny styl jezli chodzi o uczesanie okolicznosciowe?I czy czesze w niedziele?
|
|
|
~~kiki | |
|
|
jest najlepsza,a czy czesze w nidzielę zapytaj sama 6427774 lub 887234628
|
|
|
~~Miśka | |
|
|
Byłam u niej też będziesz zadowolona -wręcz polecam .Nic jej nie mówiłam i zrobiła mi to co chciałam .:haha:
|
|
|
~~Justyś | |
|
|
CYTAT najlepsza to Basia Chyła (w wieżowcu na Wojska Polaskiego) i Marta Ramus (Look na Poniatowskiego obo DVD) U Baśki byłam żadna rewelacja ,a jej dziewczyny w tym zakładzie to porażka .
|
|
|
~~--- | |
|
|
[justify]Nie polecam Gosi z kulu. Niby wszystko ok a przy farbowaniu poparzyła mi chemicznie skóre głowy. 3 miesiące kuracji. OKROPNA BABA!!!
|
|
|