~~Rull | |
|
|
Bierzcie przykład z prezesa Jarosława Kaczyńskiego, nie ma RORu trzyma w skarpecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~$€ | |
|
|
wejdz na stronę NEWSWEEK`a tam był ostatnio przeprowadzony rakning wszelakich banków.
|
|
|
~~genesis | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Polecam MBank - bezpłatne konto, tanie przelewy i możliwość korzystania z bankomatów euronetu. Obecnie wszystkie przelewy w mBanku sa darmowe!!! Nie ma u nas oddziału, wiec po co zakladac konto w banku ktorego nie ma w stw? Bzdura. Zalozysz to sie przekonasz jakie masz problemy. Ja mam konto w Multibanku i nic nie place za konto i wszytsklie przelewy robie przez internet i tez sa za darmo. Czy przypadkiem mBank nie należy bo BZ WBK, jeśli tak to wpłacając pieniądze w oddziale na Okulickiego chyba nie ma prowizji? |
|
|
~~Paku | |
|
|
Ja mam Inteligo. Konto ok, denerwujące jest jednak to, że przy HSW nie ma żadnego bankomatu PKO BP.
|
|
|
~~SKĄPIEC | |
|
|
Ja mam konto w multibanku i jestem bardzo zadowolony. Aha w tym banku jest też lokata 8,08 % - tak duzego oprocentowania nie ma w żadnym innnym
|
|
|
~~SEBA | |
|
|
a ja mam ror w banku spółdzielczym z zaklikowa na ul.poniatowskiego prawie na przeciw kościoła w kształcie iglo na porebach ror tylko 2zeta i 7 bankomatów w stalowej
|
|
|