~~sahar | |
|
|
Czesc!
Nie mieszkam w Stalowej juz jakis czas, a musze wykombinowac prezent na komunie. Czy jest gdzies w Stalowej sklep, gdzie moge nabyc powyzsza konsole? Szukalem w google ale niestety sklepy, ktore mi wyrzucilo nie maja jej w asortymencie. Dzieki za odpowiedzi! Pozdrawiam :ysz: |
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie tak dawno widziałem ją w Tesco naszym kochanym, powinna tam być, ale na 100 % nie jestem pewien Pozdrawiam.
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
W Media Expert powinny być.
|
|
|
|
|
CYTAT W Media Expert powinny być. TESCO sprawdze, a Media Expert to gdzie sie miesci obecnie w Stalowej? |
|
~~khh | |
|
|
w Centrum4 i w Centrum Stalowa Wola
|
|
|
~~Konsolowy | |
|
|
Osobiście nie kupowałbym PS3 w żadnym ze sklepów w naszym rejonie, większość sklepów posiada stare egzemplarze konsol, przed update'ami. Polecam kupno przez internet, sam tak nabyłem konsole
|
|
|
|
|
|
Albo zakupić Xbox'a 360. Jest o wiele tańszy.
|
|
~~ps_user | |
|
|
Update konsoli zajmuje kilka minut wiec nie jest to zaden kontrargument, przed zakupem w media(nie) expert. Chociaz z przekory nie lubie tej sieci to tam wlasnie zakupilem konsole PS3
ps_user_(at)_wp.pl |
|
|
~~ble | |
|
|
w Media Ekspert nie mają profesjonalnych sprzedawców,nikt się na niczym nie zna,nic nie doradzi,nie zaproponuje
|
|
|
~~obsluga... | |
|
|
dokładnie ciulowa obsługa , tyle ze są tam i sprzedają... niekompetentni strasznie no cóż bynajmniej tak jest w centrum Stalowa Wola
|
|
|
~~ps3sux | |
|
|
Tylko nie PSa - bo to dziecku krzywde sie wyrzadza... prosze kupic xboxa 360.
|
|
|