~~ola | |
|
|
witam wszystkich
czy znacie dobrego kamerzyste ze stalowej woli lub okolic, który zrobi niebanalną płytkę ze ślubu i wesela??? z góry dzieki za pomoc |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kkkkk | |
|
|
o to nr gg do kamerzysty pełny profesjonalizm 10460321 Polecam
|
|
|
~~#*# | |
|
|
Niebanalną tzn. jaką ???
|
|
|
|
|
|
wujek Zdzisek
! ! ! STOP ! ! ! INTERNETOWYM NAPINACZOM !!! |
|
|
|
|
Rewelacyjne realizacje robią w firmie AEROFOTOFILM.PL w Stalowej Woli. Mogę podać namiary .... tel 888 859 859. Poprostu ogląda się to 4 godziny z zapartym tchem, raz wszyscy płaczą raz się śmieją. Robią poprostu świetne filmy.
|
|
|
|
|
CYTAT Rewelacyjne realizacje robią w firmie AEROFOTOFILM.PL w Stalowej Woli. Mogę podać namiary .... tel 888 859 859. Poprostu ogląda się to 4 godziny z zapartym tchem, raz wszyscy płaczą raz się śmieją. Robią poprostu świetne filmy. ta i co jeszcze ? ! ! ! STOP ! ! ! INTERNETOWYM NAPINACZOM !!! |
|
~~ewcia | |
|
|
Gośc z telewizji, więc profesjonalnie na pewno i ciekawie, bo inaczej 600-113-457
|
|
|
~~:):) | |
|
|
Ale sie aertofilm wkopal hihi
ale szczerze mowiac to podoba mi sie jak kreca widzialam ich reportaz slubny, jest naprawde fajny, wrecz oniemialam, taki inny, myslelismy z mezem zeby dac do aertofilmu i przerobic ale w sumie to tak jak bysmy jeszcze raz kamerzyste wynajeli, za duzy koszt,u mnie krecil Bajek, jestem zadowolona aczkolwiek moglby byc bardziej filmik urozmaicony, bo jest troche bezplciowy, zwyczajny, a po za tym Bajek wiecej kasy wola niz aertofilm, takze polecam aertofilm, bralabym ta firme bez wachania |
|
|
~~ania_s | |
|
|
A ja polecam pana ze Studia Artmedia. Mamy bardzo ładny film z naszego wesela... Bez kiepskich wstawek itp. można bez wstydu pokazać go rodzince i znajomym:-)
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
A ja się jąkałem na swoim ślubie i miałem głosik, jakby mnie ktoś za jajka ściskał. Miałem walnąć setę przed ślubem ale z wrażenia zapomniałem :(. Nie polecam robienia filmów ze ślubu. Zdjęcia - to jest to, zwłaszcza dobre zdjęcia, które mówią same za siebie
Edzio |
|
|
~~kamerka | |
|
|
Kamerzysta z ARTMEDIA migał się z terminami zwrotu kasety a następnie okazało się że zrobił jeden wielki kicz, nie było wielu rzeczy tak istotnych w tym dniu a niby wszystko nagrywał i na koniec te jego głupie tłumaczenia że nie wie itp itd. Ślub i wesele to najważniejszy moment w naszym życiu i nie po to płacimy żeby nic z tego nie mieć. Zero profesjonalizmu i totalny kicz, na początku ładnie i miło a potem jakieś bzdury. Nie korzystajcie z usług ArtMedia bo ani kręcenie ani makijaże jak się słyszy nie śa godne polecenia
|
|
|
|
|
|
Witam.
Proszę o namiary sprawdzonych i cieszące się dobrą opinią kamerzystów na wesele Niestety Aerofotofilm ma już termin zajęty na ten dzień.;/ |
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja znam fajnych chłopaków, którzy kręcą śluby i wesela na dwie kamery, co sprawia, że wesele ogląda się jak film Mogę Ci wysłać namiary do nich na priva Aha... mają doświadczenie telewizyjne.
Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
Bardzo proszę o namiary Michaśka
|
|
|
|
|
Namiary wysłane
|
|
|
|
// moderowano - co ten link ma wspólnego z tematem??? Nic !!! - anulka
www.twojslubnisko.dbv.pl |
|
|
|
|
Czy ktoś spotkał się z tymi chłopakami o których pisze MiChaśka? Ja na razi jedynie rozmawiałem z p. Hałajem. A film na 2 kam na pewno będzie ciekwszy. Sam nie wiem na kogo się zdecydować..
|
|
|
|
|
WIDEO-FLASH
Tel 15-879-43-91 kom: 517-877-173 Wideofilmowanie i fotografia Polecam! :) |
|
|
|
|
Chłopcy których polecam dopiero zaczynają działać "na swoim". Wcześniej ok 3 lat pracowali w lokalnej telewizji. Mają więc doświadczenie. Osobiście oglądałam parę rzeczy zrobionych przez nich i byłam zachwycona. Z góry informuję, że nie jestem z nimi spokrewniona ani takie tam. Po prostu uważam, że fajnie robią to co robią i że są godni polecenia. No i jeszcze coś... kręcą na dwie kamery, a to niewątpliwie zaleta.
|
|
|
|
ooooo no to ciekawe- kręcenie wesela na dwie kamery. Z tego co mi wiadomo, to nowość na stalowowolskim rynku. Kręcą tylko wesela, czy np. chrzciny też?
|
|
|
|
|
Ja chyba się na nch zdecyduje
A co sądzicie o p. Hałaju? Jak robi filmy? |
|
|
|
|
CYTAT ooooo no to ciekawe- kręcenie wesela na dwie kamery. Z tego co mi wiadomo, to nowość na stalowowolskim rynku. Kręcą tylko wesela, czy np. chrzciny też? Wiesz tarola1 z tego co mi wiadomo, to chrzciny też. Myślę, że już niedługo sami będą się reklamować. Póki co pracują nad stronką internetową i kręcą różne filmiki żeby pokazać na co ich stać. Jak chcesz, to wyślę Ci do nich namiary na priva. Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
Tez polecam tych kolesi, maja w głowie to coś , nowe pomysły, super efekty i nowoczesny sprzęt, doświadczenie w pracy TV, dopiero zaczynają ale warto pogadać z nimi gg1109091
agatta |
|