|
|
|
Cześć
Mam pytanie czy w tym roku w Stalowej Woli będą jakieś pokazy drift? O.o |
|
|
|
|
O.o |
|
|
|
|
były już kiedyś? bo jakoś sobie nie przypominam
|
|
|
|
|
i wogóle to gdzie i kto miałby to zorganizować
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
parking centrum np... a kto by to zorganizował h,mmmmmm ktos komu by się chciało na pewno można by na takiej imprezie zarobić
|
|
|
|
|
Byłeś na prawdziwym drift dayu w poznaniu itp ?? Nie widze jakoś aut lecących bokiem 90-100 km/h najbidniej po asfalcie. Chyba że to nie Drift day a zwykły placykowy pokaz
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
nie nie bylem w poznaniu nawet ... i co to zmienia kto mowil o super imprezie na ogólno polska skale ... w naszym miasteczku ucieszył by i "placykowy pokaz"
|
|
|
|
|
No to spoko Mysle że polody za wysoka półka ale taka toyota Ae86 z silinikiem lancera + Bmw V8 za 6-8 tysiecy + koszt opon sciagniesz do stalowej. Dodaj do tego czyszczenie placu bo śladów będzie sporo zaś 2 tysiace. Ochrona, straż itp cieńko widze coś profi.
|
|
|
|
CYTAT na pewno można by na takiej imprezie zarobić Wolne żarty. Ciekawe na czym |
|
|
|
|
chodzi mi oto http://www.youtu(...)vIabe6HU lub http://www.youtu(...)d4LOUbWo
O.o |
|
|
|
|
Po zbóju drift day.
leszek robił co mógł ale nie oszukjmy się jego auto nie przypomina profi driftowozu. Rzeszowiaka auto tez nie robi szału. Tu jest film z drugo ligowej imprezy driftingowej. http://www.youtu(...)wjsTgsmc "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
ja jezdziłem do biłgoraja na zawody w drifcie. całkiem niedaleko a na torze gokardowym mozna poszaleć. jeśli ktoś ma ochote to w tym roku napewno bedą zawody ale dopiero pewnie na wakacjach. niektórzy nawet z warszawy na zawody przyjezdzają tam
|
|
|
|
|
Na okulickiego w niedziele będą pokazy...
|
|
|
|
|
według mnie zamalo jest imprez motoryzacyjnych w stalowej woli
|
|