Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zapodajcie mili, komu przekazać 1% z rozliczenia rocznego. Nie silcie się na Caritasy ani inne fundacje kościelne. Chodzi o kogoś biednego, chorego.
Dzięki Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
|
|
|
Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
|
|
|
Stowarzyszenie Przyjaciół Klasztoru Braci Mniejszych Kapucynów "Pokój i Dobro"
w Stalowej Woli - Rozwadowie Data rejestracji: 23.02.2005 Nr KRS: 0000229275 NIP: 865-240-44-72 REGON: 180027189 Nr konta: 87 9430 0006 0026 6972 2000 0001 Adres: ul. Klasztorna 27 37-464 Stalowa Wola Telefon: 015 842 03 24 wew.21 Kontakt: pokojidobro_(at)_poczta.onet.pl oraz: http://www.stowarzyszenie_szansa.free.ngo.pl/index.html |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
//edit. Mówisz coś o pisaniu capslockiem to sama się tez stosuj do tego.!!! Moderator ma dawać przykład!!
odp: to sobie moderatorze albo dokładnie przeczytaj regulamin jeszcze raz, a jak kogoś już moderujesz to bądź na tyle odważny żeby się podpisać!!! - anulka NOWA AKCJA Dla Naszych forumowiczów,którzy zechcieli by przekazać 1% swojego podatku a jednocześnie wspomóc nasz stalowowolski Dom Dziecka przy ul.Podleśnej podaję informację,że można przekazać pieniążki za pomocą fundacji, z którą Dom Dziecka współpracuje i od której otrzymali w ubiegłym roku właśnie ten 1% ,którzy podatnicy chcieli przekazać właśnie na Dom Dziecka przy ul.Podleśnej - DLA CHĘTNYCH PRZEKAZANIA 1% PODATKU PODAJĘ DANE JAKIE TRZEBA WYPEŁNIĆ FUNDACJA STOWARZYSZENIA TRZEŹWOŚCI I GOSPODARNOŚCI gdyby był potrzebny nr KRS 0000165529 w przypadku gdyby ktoś był chętny przekazania tego 1% a nie umie wypełnić formularza PIT37 i nie tylko bardzo chętnie służę pomocą - ROZLICZĘ NIEODPŁATNIE w zamian za ten jeden procencik " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
dajcie kase na klasztor, im ufam...
|
|
|
|
|
Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"
nr KRS 0000037904 z dopiskiem KACPER TARKA NR 9099 Jest to chory chłopiec ze Stalowej Woli, ma 4 latka na wszystkie pytania odpowie jego mama Pani Kasia tel 501-962-447 Z góry wielkie dzieki za pomoc |
|
|
|
|
www.chcechodzic.pl
Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dzięki kamyk, ale zobowiązałem się już Pani Kasi odpisać 1% dla Kacpra. Oglądałem reportaż o Ewelinie i bardzo mi jej szkoda, ale potrzebujących jest więcej. Ewelina może liczyć na nasze rozliczenia w przyszłym roku. Muszę powiedzieć, że staram się zebrać, tu w Gdańsku, większą grupę ludzi i zawsze jest to parę procent, a nie jeden
Pozdrawiam Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
|
|
|
Jest tyle instytucji i ludzi którzy potrzebują pomocy że szok. My oddajemy 1% na podkarpackie hospicjum. Nie wiem jak w tym roku, myślałam o dziewczynce ze stalowej lub Maciusiu o którym już kiedyś pisałam, że ma wadę serduszka. :(
Pozdrawiam wszystkich oddających. |
|
|
|
|
pamietacie głosny wypadek w Stalowej :
Honda Civic potraciła Paule na przejsciu dla pieszych pod Dużym Kosciołem , dziewczynka jest dalej niepełnosprawna i potrzebuje rehabilitacji mozna jej pomagać podaję kontakt paula.panielik_(at)_wp.pl |
|
|
|
|
Trzeba wspierać konkrente poszkodowane osoby z naszego miasta poprzez fundacje. Znam ten wypadek i wiem, że pieniądze przeznaczone z 1% trafią do osoby naprawdę potrzebującej.
Nazwa OPP: Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym "SŁONECZKO" Nr KRS : 0000186434 W rubryce określającej szczególowy cel przekazania 1% 1% NA LECZENIE I REHABILITACJĘ PAULI PANIELIK 21/P |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Popieram przedmównika. Potrzeba wspierać z naszego miasta przeważnie dzieciaki, które nie miają za kolorowo w zyciu. Dom dziecka jest najodpowiedniejszą instytucją gdzie najmlodsi nie mają zaciekawego startu w swoim życiu
CYTAT FUNDACJA STOWARZYSZENIA TRZEŹWOŚCI I GOSPODARNOŚCI POD WEZWANIEM MARKA AURELIUSZA W STALOWEJ WOLI UL.POPIEŁUSZKI 17 / 3 z dopiskiem - DLA DOMU DZIECKA PRZY UL.PODLEŚNEJ 84124027991111000038450628 gdyby był potrzebny nr KRS 0000165529 Niestety ja nie mam z czego sie rozliczyc na rok 2009 ale sadze, ze znajdzie sie wiele osob, ktore chociaz w ten sposob spowoduja usmiech na twarzyczkach tych dzieciaczkow Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Mam nadzieje, ze nie powtarzam, a nawet jesli, jeden apel wiecej nie zaszkodzi
Patryk Bielak, uczeń klasy TB2 w stalowowolskim Zespole Szkół nr 2 im. Tadeusza Kościuszki potrzebuje pomocy finansowej na kosztowną rehabilitację i leczenie. 17-latek w sierpniu na skutek zatrzymania akcji serca doznał poważnego niedotlenienia mózgu. Chłopak jest niepełnosprawny fizycznie. Dla Ciebie to tylko 1 procent, dla Patryka to nadzieja na powrót do zdrowia i możliwość spełniania marzeń. fot. Bielak Patryk i jego rodzina czekają na pomoc ludzi dobrej woli. Zabiegi, lekarstwa i niezbędny sprzęt rehabilitacyjny to duży wydatek i obciążenie domowego budżetu. Chłopak wymaga stałej i długotrwałej rehabilitacji, która pomoże mu wrócić do normalnego życia. 17-latkowi ze Stalowej Woli może pomóc każdy, kto w PIT za rok 2009 przekaże jeden procent na rzecz fundacji „Zdążyć z Pomocą". By pieniądze trafiły do rodziny Bielaków należy wpisać „Patryk Bielak" w rubryce „informacje uzupełniające - cel 1 %". Nazwa OPP: Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą". KRS: 0000037904. Sa plakaty na mieście wrzucilbym info skad wiadomosc ale sm zmeinia aders w linku na spam ;( |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
nie wszystkie adresy z linków są zmieniane na spam - przeważnie to reklamy
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
ćpunów nie szkoda , chcial być duzy to ma