|
|
|
Bez urazy ale ta wołowina I kl mnie nie przekonała.Tzn ze kupujesz świerze mięso i sam przygotowywujesz je na zapleczu ?
Ps:To tak jak producenci karm dla psów gwarantują najwyzszą jakość, tylko jak postawie psu jakościową "puszke" z jednej strony a kawałek swierzego mięsa z drugiej to mam prostą odpowiedz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT no ponoć to prawdziwy oryginalny kebab tak??? Co oznacza oryginalny tłumaczyłem Ci kilka postów wcześniej! Jeżeli o ścisłość to kababy mogą być serwowane z wołowiny,baraniny,cilęciny,kurczaka wyłączająć wieprzowinę,której muzełmanie nie jedzą. |
|
|
|
|
newlive
to zmniencie recepture Waszych buleczek Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT Bez urazy ale ta wołowina I kl mnie nie przekonała.Tzn ze kupujesz świerze mięso i sam przygotowywujesz je na zapleczu ? Ps:To tak jak producenci karm dla psów gwarantują najwyzszą jakość, tylko jak postawie psu jakościową \"puszke\" z jednej strony a kawałek swierzego mięsa z drugiej to mam prostą odpowiedz. Nie na zapleczu tylko w zakładzie produkcyjnym stworzonym na potrzeby właśnie sprzedaży swieżego,oryginalnego produktu.Bo kebab to nie tylko Stalowa Wola,ale i Tranorzeg,Mielec i inne w przyszłośći. |
|
|
|
|
CYTAT newlive to zmniencie recepture Waszych buleczek bez komentarza |
|
|
|
|
Dobry Kebab?? Jak dla mnie najlepszy w pizzerii Solek przy wylocie z Niska na Rzeszów obok CPN na Warchołach!! Pozdrawiam
PS. Pizza także rewelacja!! |
|
|
|
|
CYTAT newlive a dodajecie cos od siebie ? :] nie wrzucaj na konkurencje, a juz na pewno nie na forum miejskim bo zawsze w garba dostaniesz :] dorotko bysmy sie nie dogadali ^^ pewnie pierogi pseudo zdrowe owocowe jakies :] ja mozna sos ogorkowy do kebaba ja dziekuje za cos takiego ^^ ruskie ruskie a w lecie owszem z jagodami , nie sos ogorkowy tylko sos jogurtowy z czosneczkiem i swiezym ogoraskiem mniamusne Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
A co do mrożonek to rozumiem, że dostawa mięsa jest codziennie czy raz na tydzień????? - bo tu akurat mi coś wiadomo na ten temat i mi nie wciskaj ,że mięso tydzień trzymane w lodówce jest pyszne skoro go nie zamrażacie - no ale pewnie to sprawka marynaty
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT newlive to zmniencie recepture Waszych buleczek bez komentarza prawdziwa sztuka krytyki sie nie boi , jest wrecz wskaznikiem co jest nie tak co trzeba zmienic a do Ciebie nie docieraja zadne negatywne oceny no coz powodzenia ..... ja mysle ze gdyby bylo tak cudownie jak to przedstawiasz to w ogole nie byloby tematu .... moze trzeba jednk cos zmienic? Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT A co do mrożonek to rozumiem, że dostawa mięsa jest codziennie czy raz na tydzień????? - bo tu akurat mi coś wiadomo na ten temat i mi nie wciskaj ,że mięso tydzień trzymane w lodówce jest pyszne skoro go nie zamrażacie Dostawy są klika razy w tygodniu i niewiele o tym wiesz jeżeli tak piszesz,a co do przechowywania mięsa,to inaczej przechowuje się świeże mięso,a inaczej produkt finalny,który jest schładzany i przetrzymywany w temperaturze 0 stopni C |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT newlive to zmniencie recepture Waszych buleczek bez komentarza prawdziwa sztuka krytyki sie nie boi , jest wrecz wskaznikiem co jest nie tak co trzeba zmienic a do Ciebie nie docieraja zadne negatywne oceny no coz powodzenia ..... ja mysle ze gdyby bylo tak cudownie jak to przedstawiasz to w ogole nie byloby tematu .... moze trzeba jednk cos zmienic? Docierają oczywiście,ale ja receptur nie ustalam. |
|
|
|
|
tak tak już wspomniałam ,że marynata mięsa też jest ważna a swoją drogą ja już w temacie się wypowiedziałam ,że wolę ten z KEN a mój mąż ten z WP bo o to chodziło w tym temacie.....ale no z tego powodu nie zabronię chyba nikomu jadać kebaba na WP ,bo też już wspomniałam ,że każdy ma swój smak a na siłę nie da się komuś wcisnąć do ust tego co mu nie smakuje
|
|
|
|
CYTAT tak tak już wspomniałam ,że marynata mięsa też jest ważna a swoją drogą ja już w temacie się wypowiedziałam ,że wolę ten z KEN a mój mąż ten z WP bo o to chodziło w tym temacie.....ale no z tego powodu nie zabronię chyba nikomu jadać kebaba na WP ,bo też już wspomniałam ,że każdy ma swój smak a na siłę nie da się komuś wcisnąć do ust tego co mu nie smakuje I tu się z Tobą zgadzam. Ale stawianie zarzutów na tematy,o których nie ma się pojęcia to już inna sprawa. |
|
|
|
|
a widzisz ja z kolei się bardzo cieszę ,że jest tu kompetentna osoba ,którą można podpuścić i wie się wszystko - tym bardziej ,że wytłumaczy i konkretnie napisze co i jak z tym kebabem - a na marginesie mój synuś(9lat) też bardzo lubi ten z WP pomimo,że jest ostry i podziwiam go za to ,że daje radę zjeść całego
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja ostatnimi czasy jadam z mięsem jagnięcym, jest super,
a jeżeli chodzi o stw to najlepiej mi smakuje na wp i nawet tęsknie trochę za nim Errare humanum est. |
|
|
|
|
a ja najbardziej lubie kebaba w lunch barze jest pyyyccchhhaaaaa!!!!!!!!
|
|
|
|
|
anulka - mąż, syn - kurde, to Ty milf jesteś.
Odnośnie kebaba, tylko z mięsem z kurczaka podchodzą mi. Tradycyjne jem jak za karę, a jadłem i od 'stalowolskich turków' i od 'niemieckich turków'. |
|