|
|
|
Dorzucę sobie jeszcze nerwosol i profilaktycznie prozac, chcesz trochę ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jesteś tolem i napinaczem cokolwiek teraz nie napiszesz
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
a mój kolega Bartek lubi koty na ostro
|
|
|
|
|
a Ty jak je lubisz?
|
|
|
|
Ja kotów nie jadamale za to kręci mnie ich futro
|
|
|
|
|
dzięki cc - śliczna kicia!!!
@@@ |
|
|
|
|
kotek i dzieciak
moja kotka też się tak zachowuje @@@ |
|
|
|
|
tresura kotki
@@@ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pies ma pana a kot służącego :p
|
|
|
|
oh yes!!!
@@@ |
|
|
|
|
CYTAT 127 to ci się udało! akceptuję! @@@ |
|
|
|
|
a to gadająca kicia - prawie jak moja
@@@ |
|
|
|
|
Ten kot miałczy jakby miał problemy z oddaniem kału
:) |
|
|
|
|
ciekawe cytaty:
Najmarniejszy kot jest arcydziełem. - Leonardo da Vinci Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota. - Jean Cocteau Nie ma nic bardziej miękkiego, nic, co dawałoby skórze odczucie większej delikatności i niepowtarzalności, niż ciepłe i falujące kocie futro. - Guy de Maupassant Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy. - Colette @@@ |
|
|
|
|
@@@ |
|
|
|
|
CYTAT ciekawe cytaty: Najmarniejszy kot jest arcydziełem. - Leonardo da Vinci Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota. - Jean Cocteau Nie ma nic bardziej miękkiego, nic, co dawałoby skórze odczucie większej delikatności i niepowtarzalności, niż ciepłe i falujące kocie futro. - Guy de Maupassant Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy. - Colette dorzucę parę aforyzmów: "Panu Bogu poza kotami nic sie do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi." - Jerzy Pilch "Jeśli masz psa, który cię wielbi, powinieneś - dla równowagi - kupić sobie kota, aby cię ignorował." (autora nie znam) "Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot." - Mark Twain Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
CYTAT dorzucę parę aforyzmów: \"Panu Bogu poza kotami nic sie do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi.\" - Jerzy Pilch \"Jeśli masz psa, który cię wielbi, powinieneś - dla równowagi - kupić sobie kota, aby cię ignorował.\" (autora nie znam) \"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.\" - Mark Twain Ja słyszałem takie stwierdzenia. Najmarniejszy kot jest arcydziełem - Leonardo da Vinci. Nawet z najmarniejszego kota można zrobić arcydzieło - Hassan z Kebabu. |
|
|
|
|
wkurzają mnie ludzie którzy twierdzą że koty są fałszywe,jeśli ktoś nie miał za kota współlokatora to niech sie nie odzywa.Ja mam kota już ładnych pare lat mieszka z nami i nie wyobrażam sobie żeby go nie było, czeka zawsze na kogoś z rodziny jak ma wrócić z pracy każdego dnia koło 15, ma to jak w zegarku hehe. Zwierzęta są wspaniałe, czy to pies czy to kot, trzeba szanować, ja tak w ogóle to wole kota czy psa od człowieka, nie ma bardziej zakłamanego stworzenia od człowieka!!pozdrawiam
|
|