|
|
|
Szacuneczek dla
Eldoki, Jotuze, Daniela Drumza, przybyłej ekipy i organizatorów. Tyle chciałem powiedzieć, zbrodniczy. Big up dla Grammatika i Daniela, którzy zbili piony z piczem i jelonem. yo Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
|
|
|
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dokładnie !!! Wielkie big up dla zespołu, Grammatik rządzi na polskiej scenie, a Daniel to powód do dumy dla naszego miasta, pokój także dla organizatorów, Stalowa chce więcej takich imprez , jo !
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
~~Tymon | |
|
|
Wielki Big Up dla organizatorów!! Impreza przednia, klub tez wyczesany no no Grammatik dał radę, nie ma co Eldo i Jotuze no i Dj Drumz wymiataja! oby odbywało się więcej takich koncertów w STW a jest na nie zapotrzebowanie frekwencja to pokazala. Oby to nie był ostatni taki koncert w tym nowo powstałym klubie. POzDro
|
|
|
|
|
|
Po niesmaku związanym z "koncertem" tedego, poszedłem na ten koncert tylko dlatego, że na Grammatiku się wychowałem i zajebiście szanuję Leszka. Myślałem, że zaczną grać koło 2, a tu zaskoczenie. Naprawdę świetna impreza. Klub może nie jest jakiś megakozacki jeśli chodzi o wystrój, ale całkiem fajnie. Tylko krzesła spod baru trzeba przesunąć bardziej w stronę sceny, bo nie ma miejsca.
Big up! Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dokładnie tak jak mówi piczunia ! Klub mógłby się postarać również o lepiej zorganizowaną szatnie, ale poza tym wszystko spoko. Czekamy na kolejną taką imprezę ;)
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
~~Vandal | |
|
|
chciałbym zobaczyć zdjecia z koncertu grammatika jak juz sa na jakiejs stronce to podajcie stronke a jak nie to wrzucciw je na ta stronke z gory dzieki
|
|
|